TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MarkoMarin

Artık reklam izleme zorunluluğu var.Ancak reklam izleme zorunluluğumuz yok :) Reklama tıkladığınız gibi diğer sekmeye geçin.Bu şekilde süre ilerliyor.Yani reklam açılmadan geçilecek.

Dipnot ; Bilenler vardır tabi.Hemen yüze vurmayın  :D

Elektronick

Bu sitede reklami bırakıp baska sayfayamı gecmek takıyorum kulakligi radyoya geciyorum bir güzel izliyorum reklamları :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: powercan - 31 Aralık 2015, 20:27:33
Beyler son günlerde TM kazançları düştü ve admin reklamları bugün çok azdı.  Scam mi oluyor nedir? Bilgisi olan varmı?

Hiiç reklam veren olmazsa, hiç reklam çıkmaz. Dolayısıyla, bu konu sitenin durumunu değerlendirmek için bir bilgi olamaz.

Ücret ödemeden reklam izliyor ve para kazanıyorsunuz.
Siteye yatırım yapıp, gelmesi gereken kazanç gelmiyorsa, ancak bu durumda kazanç ile sitenin durumu arasında bir değerlendirme söz konusu olabilir.

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 01 Ocak 2016, 13:20:05
Siteye bir şey olmayacağı gibi neobux u tahtından edebilir  :g :g
[spoiler]Elisamız duymasın  :PP[/spoiler]

Paketler saate göre değişiyor da bir saatte her pakete aynı miktar yansır bu yüzden çözemedim dedim ama ben işlem hatası yapmışımdır diyeyim o vakit

Neobux ı tahtta tutan şey kazanç olsaydı, şu anda yerin dibinde olması lazımdı :)
O yüzden, Neobux ile ilgili endişelenmenize gerek yok :PP

Hiçkimse, TMS de dahil pek çok sitede aldıkları bu reklam kredilerini ref edinmek için almıyor. Revshare için alıyorlar/alıyoruz.
Eğer ki ref edinmek için reklam vereceksek, istesek de istemesek de gidip o parayı neobux a gömeceğiz :) Bunun kaçarı yok :)

Ek olarak, neden ben duymayayım ki, :D İkisinden de kazanıyorum sonuçta :D

ibrhmsny

Benim de öngördüğüm ve umud ettiğim durum tam olarak bu; TMS yi insanlar artık ref edinmek için de kullanmaya başlayacak  (eht)

Sana gelince sayın @kırmızım, neonun sende ayrı bir yeri var hepimis biliyos :)
İkisinden değil ellisinden de kazanırsın bu beceri sende mevcut  :P 

macleod38

Arkadaşlar benim traficmsn hesabimda şöle bir silinti var bu bu tfm ti mayista kayit ol ve ozamanki kullandigim paypali eklemiatim simdi hesabimdan o paypal adresini kaldirup yenisini ekleyip ödeme almak istiyoem nazil yapabilirim

letal

Alıntı yapılan: macleod38 - 01 Ocak 2016, 23:14:35
Arkadaşlar benim traficmsn hesabimda şöle bir silinti var bu bu tfm ti mayista kayit ol ve ozamanki kullandigim paypali eklemiatim simdi hesabimdan o paypal adresini kaldirup yenisini ekleyip ödeme almak istiyoem nazil yapabilirim

TMS den cekim yapmak istediginiz paypal adresinizle 1$ lık bir yatırım yapın o zaman değişecektir.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: macleod38 - 01 Ocak 2016, 23:14:35

http://www.gelirkapisi.com/onerilen-siteler/trafficmonsoon/msg334554/#msg334554

macleod38

1 dolarlik ne alabilirm ?

letal

ElisaMcCline

Verdiğim linkte yazılan bilgiyi okur musunuz lütfen.