TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Maeglin

İşte o sorunu ben son dönemde hep yaşıyorum :) Sanırım her tıklama sonrası bir süre bekletiyor.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: GameHunter - 06 Ocak 2016, 02:22:42
Bugün reklamlarda bir anormallik var, devamlı kaybolup geri geliyor F5 yapmaktan parmağım ağrıdı. Admin reklamlarından birini tıklıyorum diğerine tıklamadan tüm reklamlar kayboluyor 5 saniye sonra geri geliyor, sitede çalışmamı var nedir.

Çalışsınlar, tamir etsinler, güncellesinler :)
Daha hızlı ve oturmuş bir sistem kuracaklardır umarım :)
Haftalardır logout olmuyorum artık, cashlinkleri de bir düzene oturturlarsa gerisini Fernando düşünsün :)

suskun

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 06 Ocak 2016, 09:08:10
Çalışsınlar, tamir etsinler, güncellesinler :)
Daha hızlı ve oturmuş bir sistem kuracaklardır umarım :)
Haftalardır logout olmuyorum artık, cashlinkleri de bir düzene oturturlarsa gerisini Fernando düşünsün :)
Evet logout olmuyor ama kaybolup geri gelme durumu çok sıkıcı olmaya başladı çok zaman kaybı oluyor bari 5-10 dakika arayla kaybolsa yine yetecek (eht)

ibrhmsny

Cashlinkler aslında TMS için 2. planda olan bir iş. Asıl işleri adpack. Onda da bugüne kadar sıkıntı olmadı. Yalnız yine söylüyorum eğer cashlink işini de başarırlarsa yani yatırımsız üyeler artık TMS yi güvenli liman olarak görürlerse ki aylardır yatırımsız üyeye en çok kazandıran ptc desek yanlış olmaz sanırım, üzerine bir de neodaki gibi ref getirecek şekilde reklam verilir hale gelirse bu TMS işte o zaman oluşumunu tamamlamış olur. Şuan gelişim döneminde ve haliyle sancılı problemli olabiliyor.
Yine de  neredeyse bir buçuk yıl oldu :)
Yatırım yapanların; sadece %10 almaya razı olduğu durumda ana parayı 47 günde, @ElisaMcCline hoçamızın bulduğu sistemle sürekli kazanmak isteyenlerin de 3 4 ayda ana parayı aldığı bir düzende bir buçuk yıldır kazandırmak büyük iş :)
Üstelik %10 da upline kazanıyor :)
Nazar değmesin, şuanki sıkıntıar da nazar boncuğu olsun :)

suskun

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 06 Ocak 2016, 10:00:42
Cashlinkler aslında TMS için 2. planda olan bir iş. Asıl işleri adpack. Onda da bugüne kadar sıkıntı olmadı. Yalnız yine söylüyorum eğer cashlink işini de başarırlarsa yani yatırımsız üyeler artık TMS yi güvenli liman olarak görürlerse ki aylardır yatırımsız üyeye en çok kazandıran ptc desek yanlış olmaz sanırım, üzerine bir de neodaki gibi ref getirecek şekilde reklam verilir hale gelirse bu TMS işte o zaman oluşumunu tamamlamış olur. Şuan gelişim döneminde ve haliyle sancılı problemli olabiliyor.
Yine de  neredeyse bir buçuk yıl oldu :)
Yatırım yapanların; sadece %10 almaya razı olduğu durumda ana parayı 47 günde, @ElisaMcCline hoçamızın bulduğu sistemle sürekli kazanmak isteyenlerin de 3 4 ayda ana parayı aldığı bir düzende bir buçuk yıldır kazandırmak büyük iş :)
Üstelik %10 da upline kazanıyor :)
Nazar değmesin, şuanki sıkıntıar da nazar boncuğu olsun :)
Tabi ki hocam ona dediğimiz yada diyebileceğimiz bişey yok ben yatırımsız olarak sadece cash link kısmından ilerleyenlerdenim yaklaşık 9 aydır uyeyim hatrı sayılır ödeme aldım yani sıkıntısız olarak, sadece geçen ay aldığım 1 aylık ödemeyi diğer ptclerde yatırımsız olarak 1 yılda alamam. Aynen nazar değmesin inşallah uzun yıllar kazanalım :)

6arti9

https://trafficmonsoon.com/member/seecashlinks.php adresinde aşagıdaki yeşil butonu görmüyorsanız ara ara yenileyip devam edin.

reklamlar gelip giderken yeşil buton cıkmıyor boş sayfa iki banner çıkıyor.
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

ibrhmsny

25 tane 0.01 vaaar  :m :m

6arti9

biri tıklamadan ekran görüntüsü alsın atsın ref bulmada kullanırız :D
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

ibrhmsny

Alıntı yapılan: 6arti9 - 06 Ocak 2016, 12:25:04
biri tıklamadan ekran görüntüsü alsın atsın ref bulmada kullanırız :D

Daha fazlası olduğu zaman da oluyor, ayrıca geçmiş dönemde aınmış görüntüler var konuda  ;)

iovanovic

2-3 gündür girmiyordum yoğunluktan, bugün girdim 0.25$ aldım çıktım şansıma.  :g