TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Bir tane 0.02 var :)
Gece gece çerez niyetine :)

f1b0n4cc1

son birkaç gündür bütün 0.02 lerde expired hatası alıyorum

sametseven

Alıntı yapılan: f1b0n4cc1 - 07 Ocak 2016, 05:17:37
son birkaç gündür bütün 0.02 lerde expired hatası alıyorum
Hocam en son ne zaman 0,02 aldığımı hatırlamıyorum, 4 5 gün oldu. Tavsiyem reklamı 3 4 dakika bekleyin çünkü 1 dakika dolmadan firar :P Diğer reklamları tıklayın. Eğer kaçıp gitmediyse halen, almayı deneyin

letal

ortalık yem yeşil admin reklamları geldi

Asiran

Reset saati ne zaman

6il9in

ibrhmsny

(k) (k)
@blqn senin bi lafın vardı bu site ile ilgili  (k)
;)

ibrhmsny

''Kusura bakma ama sen bu TMS hakkındaki düşünceni değiş. Her site potansiyel SCAM dır. ve her site bir gün gümleyecektir. O nedenle hiç bir sitenin savunuculuğunu yapmayın.

Benim TMS deki durumu aklım almıyor. Nasıl bu kadar dağıtıyor? Standart bir üye bu kadar nasıl kazanıyor biri bana açıklasın? Aslında dahada yazardım ama USECLİX konusundayız. :D ''
Dedin aldım getirdim buraya hocam :)
@enderege hocam işin sırrını valla kimse bilmiyor  :D
Belki de sır olduğu için kazanabiiyoruz

enderege

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 07 Ocak 2016, 23:46:15
hocam işin sırrını valla kimse bilmiyor  :D
Belki de sır olduğu için kazanabiiyoruz

İşin sırrı yok.  İyi reklam yaptı/yaptırdı.  İyi yatırım alıyor. Bizim forumda bile param yok diyenler binlerce dolar yatırabiliyor. ve bir çoğu daha içerde. ve yeni başlayanlar üst seviyede. Bu yaırımlar stabil hale gelince/gelirse o zaman işin sırrı çıkar ortaya.

Benim 5 kuruş yatırımım yok. Bana HYIP ters. Biraz DR var ve hiç biride paket almamış 100$ lık bir kazancım var. Bu iş nasıl olur? Mantıklı mı? Normal PTC ler DR  kazancının %50 sini verirken %25 e çekiyor. Bu site %100 veriyor. ve günde 25-30 centlik reklam verebiliyor.

Mantıklı gelen tek açıklama şu: Kara para aklama. Başka bir yolu yok bence.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: enderege - 08 Ocak 2016, 00:03:11
İşin sırrı yok.  İyi reklam yaptı/yaptırdı.  İyi yatırım alıyor. Bizim forumda bile param yok diyenler binlerce dolar yatırabiliyor. ve bir çoğu daha içerde. ve yeni başlayanlar üst seviyede. Bu yaırımlar stabil hale gelince/gelirse o zaman işin sırrı çıkar ortaya.

Benim 5 kuruş yatırımım yok. Bana HYIP ters. Biraz DR var ve hiç biride paket almamış 100$ lık bir kazancım var. Bu iş nasıl olur? Mantıklı mı? Normal PTC ler DR  kazancının %50 sini verirken %25 e çekiyor. Bu site %100 veriyor. ve günde 25-30 centlik reklam verebiliyor.

Mantıklı gelen tek açıklama şu: Kara para aklama. Başka bir yolu yok bence.
Hocam hangi cümlenize cevap vereyim bilemedim :)
Param yok diyip binlerce dolar yatıranlara mı güleyim  -:))
En iyisi paslayayım emiceye  :P
Saygılar  (spk)