TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

f1b0n4cc1

ibrhmsny

(k) (k) ciciii cicii  (k) (k)
Yok bişe yok bişe sen aynen devam et  (k)  (str) TMS (str)  (k)

6il9in

Bu bari sağlam kalsa :)

Reklamdan vazgeçtim ödemelerini yapsa yeter bize :D

ibrhmsny

Neo batar TMS batmaz :)
Elimde müthiş bilgiler var ama açıklayamam :))

powercan

Ufukta 2 gündür Admin reklamı gören oldumu?  ??? (prt) (dns)
Admin acıktık yahu.

GameHunter

TMS'den bir araba parası çıkardınız sanırım. Kuruttunuz ya siteyi. :D daha 3 paketim var ben hesabı adam edene kadar kuruyacak.

Şaka tabi. Güle güle harcayın.

powercan

Premium üye olmak yatırım yapmak istiyorum.
Premium üye alan Üstadlarimiz yardimci olurlarsa sevinirim.
1- 55 dolar 1 senelik ücretmi ?
2- referansi ile üye olduğum kişi premium olmasa bile, ben onada deve yuku kazandirabilecekmiyim?
3- yatırım yapınca günlük kaç reklam geliyor ve tık başına ne veriyor?
4- gelen reklamlarin coklugundan başımı kaldırabilecek miyim,  tiklamaktan bunalinca gelen reklamları kaçırdım diye üzüntüden yataklar dusecekmiyim?  (p)
Aklıma gelenler bunlar gelirse yine sorarım.
Benim unuttuğum sizin aktarmak istediklerinizi de yazın lütfen.

suskun

Alıntı yapılan: powercan - 08 Ocak 2016, 23:15:23
Premium üye olmak yatırım yapmak istiyorum.
Premium üye alan Üstadlarimiz yardimci olurlarsa sevinirim.
1- 55 dolar 1 senelik ücretmi ?
2- referansi ile üye olduğum kişi premium olmasa bile, ben onada deve yuku kazandirabilecekmiyim?
3- yatırım yapınca günlük kaç reklam geliyor ve tık başına ne veriyor?
4- gelen reklamlarin coklugundan başımı kaldırabilecek miyim,  tiklamaktan bunalinca gelen reklamları kaçırdım diye üzüntüden yataklar dusecekmiyim?  (p)
Aklıma gelenler bunlar gelirse yine sorarım.
Benim unuttuğum sizin aktarmak istediklerinizi de yazın lütfen.
Sen olayı çok yanlış anlamışsın kardeş. Premium uyelik diye bişsey yok 50 dolara paket alıyosun 52 gun gibi bir surede sana 55 dolar olarak geri donuyor bu para. gunluk paket kazancını alabilmen için ref kazancında olduğu gibi on adet sörf yapman gerekiyor onun dışında reklam artışı reklam tıklama v.s gibi bir durum söz konusu değil.

powercan

Alıntı yapılan: suskun - 08 Ocak 2016, 23:23:28
Sen olayı çok yanlış anlamışsın kardeş. Premium uyelik diye bişsey yok 50 dolara paket alıyosun 52 gun gibi bir surede sana 55 dolar olarak geri donuyor bu para. gunluk paket kazancını alabilmen için ref kazancında olduğu gibi on adet sörf yapman gerekiyor onun dışında reklam artışı reklam tıklama v.s gibi bir durum söz konusu değil.
Peki arkadaşlar burda 500- 600 $ ödemelerde bahsediyor. Nasıl kazanıyorlar. 50 verip 55 alıp 5$ dolarlık kar bi işe yaramazki