TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Surf sayacı sarı olmayınca izleme zorunluluğu yokturdur zannettim  :m
[spoiler]Varmış  (hydr)[/spoiler]
Napıyoruz
[spoiler]Tıkladktan hemen sonra olay mahalinden 20 sn boyunca ayrılıyoruz  :D[/spoiler]

f1b0n4cc1

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 11 Ocak 2016, 19:19:01
Bu tabir biraz ağır olmadı mı :)
Konuyu açan kişinin emeğine saygıdan ötürü bir site için bir tane refli link olur, bence gayet matıklı ve adil bir uygulama :)
Alıntı yapılan: ibrhmsny - 11 Ocak 2016, 19:19:01
Bu tabir biraz ağır olmadı mı :)
Konuyu açan kişinin emeğine saygıdan ötürü bir site için bir tane refli link olur, bence gayet matıklı ve adil bir uygulama :)

Diger sitelerde refsiz link koyma mecburiyeti olmasinin sacmaligina degindim yukarda, buraya cogu kisi samimi bir ortam oldugu icin gelir, referans kismina gelirsek isteyen istediginden uye olur

Sahsen konuyu acan arkadastan degil elisamcline referans linkinden uye oldum . Buna ilaveten kendi hayatimdan bir ornek paylasayim, bir odeme kanitina sadece kullanici adimi yazdim ve youtubeda pakistanli birisi tarafindan paylasildigini gordum. Eger orda site adresim olsa belki o sahis paylasmayacakti. Hatta gitmis kendi adrsini yazmis, kendisine sovdum zamaninda ve bir daha site adresim olmayan paylasim yapmayi da dusunmuyorum, umarim aciklayici olmustur

https://www.youtube.com/watch?v=rJ3L4PBOkJI

macleod38

Arkadaşlar clixsense den reklam versem 10 k ilk 1 2 ref gelirmiş TMS ye

suskun

Alıntı yapılan: macleod38 - 11 Ocak 2016, 21:12:38
Arkadaşlar clixsense den reklam versem 10 k ilk 1 2 ref gelirmiş TMS ye
Sanmıyorum çünkü 3 adet refsiz reklamı mevcut zaten clixsensede başka sitede vermen daha mantıklı olur bence

macleod38

Neo olurmu  bu arada bugün baya tikladim hep 0.02 geliyor tikliorm siteden atior bide boyle pislik huylari war :)

powercan

Arkadaslar işyerimde tek hat üzerinden her oda da ayrı modem var. Bu modemler i ayrı ayrı 2 hesap kullanabilirmiyim. Biri kardeşimin her zmn giremiyor.

ikose

Alıntı yapılan: powercan - 11 Ocak 2016, 23:21:55
Arkadaslar işyerimde tek hat üzerinden her oda da ayrı modem var. Bu modemler i ayrı ayrı 2 hesap kullanabilirmiyim. Biri kardeşimin her zmn giremiyor.
Tek hata tek hesap, kullanamazsınız 2.ci modemi malesef :(

suskun

Şuan refim olan 2 arkadaş çekim yapmayı denediklerinde şu hatayı aldılar:

'Your payment processor is not available for withdrawal'

Biri daha önce 2 ödeme aldı diğeri ilk ödemesini alacaktı bu hata ile karşılaşan var mı acaba aranızda?

letal

Alıntı yapılan: suskun - 11 Ocak 2016, 23:37:56
Şuan refim olan 2 arkadaş çekim yapmayı denediklerinde şu hatayı aldılar:

'Your payment processor is not available for withdrawal'

Biri daha önce 2 ödeme aldı diğeri ilk ödemesini alacaktı bu hata ile karşılaşan var mı acaba aranızda?

ödeme kanıtları konusunda konusuluyor bu durum ordaki son mesajları okursan bir fikrin olusur :)
sistemsel bir düzenleme mevcutmuş yarına düzelirmiş muhtemelen...

ibrhmsny

Arkadaşlar TM yurtdışında canlı destek hattı bile kurmuş :)
Güzel bir gelişme :)
Bu da numara 1-877-644-6714 :)

Edit: Bu hat TMS nin kendisine ait değil, ancak üyeliği bloke olanların üyelikleri açılıyor buradaki görüşme sonrasında. Bir şekilde siteyle bağı var.