TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

Alıntı yapılan: sametseven - 12 Ocak 2016, 18:34:51
İşiin yoksa payza aç, onaylı yap (onaysıza ödeme konusunda halen yanıt yok burada) ve 1$ yatırım yap ki payza görünsün (zopa)

onaysız ödeme alamazsın şu anki durum itibari ile , payzaya kredi kartı eklemen lazım ve bu kartla 1,39$ ödeyip 1 $ lık reklam alman gerekir. Payza hesabın tms de gözükmesi için.

Payza ile yüklü miktar para çekiminde parayı tl çevirmek için bitcoin vs. komisyonlar fazla
bekleyip tms kart denemek lazım bence

tayfunxl

Ayrıca payza hesabı yeni açacaklar için söylüyorum 4 iş gününde onaylanıyor ( evrakları onların istediği şekilde hazırlayıp eksiksiz gönderince yoksa bu süreye +4 eklenip gidiyor)

Coulers79

Onaylı payza mı istiyorlarmış?

suskun

Niye tüm ihtimaller payza üzerinden STP'nin hiç mi oluru yok?

tayfunxl

İlk aşamada onaysız müsade edecelkermiş , hali hazırda hesabında 1,39$ olan hesabını tanıtabilir ve ödeme alabilir , ilerisi için onaylı olması gerekiyor, şimdiden hazırlamak lazım olmayanlar için  (hp)

letal

onaylı payza kolay arkadaslar kredi kartı falan istemiyorlar sadece kimlik ve fatura istiyorlar ben onaylatmıştım zamanında...

Coulers79

Onaylı olup olmadığımıza nereden bakıyorduk?

sametseven

Alıntı yapılan: kingtr - 12 Ocak 2016, 18:49:09
Ayrıca payza hesabı yeni açacaklar için söylüyorum 4 iş gününde onaylanıyor ( evrakları onların istediği şekilde hazırlayıp eksiksiz gönderince yoksa bu süreye +4 eklenip gidiyor)
Güzel, perfect money gibi günlerce beklemeyeyim de. Çok bekletmişti keşke pm de olsaydı

suskun

Alıntı yapılan: letal - 12 Ocak 2016, 18:58:31
onaylı payza kolay arkadaslar kredi kartı falan istemiyorlar sadece kimlik ve fatura istiyorlar ben onaylatmıştım zamanında...
Sadece kimlik yetmez mi illa faturada mı gerekiyor hocam? Bide onayladık diyelim @kingtr arkadaşımızın değinmiş olduğu tl çevirme bitcon yapma çekme v.s mevzusu tam olarak nedir? Yani ben payzayı onaylasam direk ona çekip sonra kendi banka hesap kartıma alamıyor muyum parayı?

letal

Alıntı yapılan: Coulers79 - 12 Ocak 2016, 19:03:23
Onaylı olup olmadığımızı anlayabilir miyiz, eskiden kart vardı sonradan iptal etmiştim.

adının soyadının altında

Personal Verified

yazması lazım onaylı üyelik için aynı bizim forum :)

Alıntı yapılan: suskun - 12 Ocak 2016, 19:06:08
Sadece kimlik yetmez mi illa faturada mı gerekiyor hocam? Bide onayladık diyelim @kingtr arkadaşımızın değinmiş olduğu tl çevirme bitcon yapma çekme v.s mevzusu tam olarak nedir? Yani ben payzayı onaylasam direk ona çekip sonra kendi banka hesap kartıma alamıyor muyum parayı?

banka transferi için [spoiler]ben 20euro diye biliyodum ancak bu bilgi yalnış sanırım :( [/spoiler] ücret ödemek gerekiyor.

bitcoin e transfer icin fee %2