TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

sametseven

Bu şartlarda küçük ödemeler için forumda takas yaparım pp ile.

suskun

Alıntı yapılan: kingtr - 12 Ocak 2016, 19:08:33
http://www.gelirkapisi.com/alertpay/payza'dan-nasil-para-cekilir/msg344487/#new

Burda sorunun cevabı

Ayrıca min 20$ çekim yapabilirsin :)
Teşekkür ederim verdiğiniz bigiler için. Peki 20$ çekim için ne kadar komisyon ödemek gerekiyor onu biliyo musunuz onula ilgili bilgi yazmamışsınızda. Bir de üstte sorduğum soru fatura olmadan onaylayamıyor muyuz sonuçta ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum herhangi bir fatura yok yani üzerime onu nasıl aşacağız?

sametseven

Alıntı yapılan: suskun - 12 Ocak 2016, 19:22:46
Teşekkür ederim verdiğiniz bigiler için. Peki 20$ çekim için ne kadar komisyon ödemek gerekiyor onu biliyo musunuz onula ilgili bilgi yazmamışsınızda. Bir de üstte sorduğum soru fatura olmadan onaylayamıyor muyuz sonuçta ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum herhangi bir fatura yok yani üzerime onu nasıl aşacağız?
PM açarken o sıkıntıdan ben de muzdariptim, eve ait adres görünen, soyadı aynı olacak bir fatura yollamıştım. Hesap 20 günde zor açılmıştı onaya ama açıldı. Şansını bunda da dene bence :)

suskun

Alıntı yapılan: sametseven - 12 Ocak 2016, 19:24:49
PM açarken o sıkıntıdan ben de muzdariptim, eve ait adres görünen, soyadı aynı olacak bir fatura yollamıştım. Hesap 20 günde zor açılmıştı onaya ama açıldı. Şansını bunda da dene bence :)
Hadi ben uğraştım diyelim bunlarla alt uyem olan arkadaşlar uğraşması gerek belkide çoğu bırakır o zamanda benim uğraşmam da gereksiz olur kısacası bu şartlar altında TMS'nin kapıları bize kapanmış oluyor yani...

------
Bu arada gerekli kesinti bilgilerini buldum burada yazıyormuş: https://www.payza.com/fees

bandanar

Alıntı yapılan: suskun - 12 Ocak 2016, 19:30:10
Hadi ben uğraştım diyelim bunlarla alt uyem olan arkadaşlar uğraşması gerek belkide çoğu bırakır o zamanda benim uğraşmam da gereksiz olur kısacası bu şartlar altında TMS'nin kapıları bize kapanmış oluyor yani...
Allahtan umut kesilmez hocam reflerinizin maillerine mesaj atın. Kapsamlı nasıl idare edebilcekleri payza ödeme yolunu anlatın ya da Tms kartı getirebilirlerse 1 aya kadar daha iyi bir ödeme işlemcisi olucak gibi şeyler diyin.

tayfunxl

Alıntı yapılan: suskun - 12 Ocak 2016, 19:22:46

%2 fee ile 100$ için 2$ sonrasındaki btcturk için %1
ayrıca türk Lirası bankaya çekme işlemlerinden 5 tl

Payza btc kuru ile btcturk kuru farklılık gösteriyor ama çok düşük rakamlar , yaklaşık %1 lik bir kayıpta satış veya kur farkında oluyor

ikinci sorun için ikametgah belgesi alabilirsin , yada kredi kartı ekstresi yollayabilirsin kabul ediyorlar

bandanar

Alıntı yapılan: sametseven - 12 Ocak 2016, 19:11:05
Bu şartlarda küçük ödemeler için forumda takas yaparım pp ile.
Hocam ben de bunu yapmayı düşünüyorum ama sanırım Tms den payzaya para aktarırken bile bazı şeyler varmış yanlış anlamadıysam yine onaylı olması gerekiyor hesabın?

suskun

Alıntı yapılan: bandanar - 12 Ocak 2016, 19:32:00
Allahtan umut kesilmez hocam reflerinizin maillerine mesaj atın. Kapsamlı nasıl idare edebilcekleri payza ödeme yolunu anlatın ya da Tms kartı getirebilirlerse 1 aya kadar daha iyi bir ödeme işlemcisi olucak gibi şeyler diyin.
Yok zaten aktif olan reflerimle uzun zamandır whatsapp ve facebook uzerinden iletişim halindeyim zaten onda sıkıntı yokta işlemler çok uğraşırmalı ve yapılacak olan kesintilerde cabası yani payza ayrıca Türkçe kullanımı bile yok sitenin Türkiye'yi bi nevi adam yerine bile koymuyorlar gibi bir durum var bence.

Bilmem kaç ayda 100$ aldığımız ödemenin sırf bankaya aktarmak için 20 küsür dolarını vermek çok saçma. Btc biraz mantıklı fakat o daha da ayrı bi uğraş sırf bi siteden çoğu kullanıcı için söylüyorum refsiz devam eden 4-5$ ödeme almak için 3 ayrı hesap açmak çok uğraştırıcı ve zahmetli.

6il9in

@kingtr Sen $1.00 payda mı yatırdım :)