TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: murratt - 13 Ocak 2016, 22:02:41
Arkadaşlar konu biraz okudum ama net olarak anlamadım. TMS'den para çekmek için PAYZA'nın onaylı olması şarttmı ?
Şart kısaca :)  TMS şimdilik şart koşmasa da payza şart koşuyor :)
Suskun mesajını sonradan gördüm :)

tayfunxl

Kaybolan reklam yağmuru var küçükler genelde kaybolmuyor :)

darkmelek

arkadaslar ben bisey anlamadim 2.odememi alcaktim yarinpaypal ile simdi alamicakmiyim ben odemeyi illa payza mi lazim eger lazimsa payza bildigim kadariyla visa istiyor bende visa kart yok payza hesabimda yok e ben ne yapcam param site de mi kaldi

6il9in

Payza dan $1.00 siteye yatırım yapıp payza adresimi ekledim. Cashout yapayım dedim "Your payment processor is not available for withdrawal" diyor. Burada yatırdığın kadarını yatırdığından çekersin kuralı yoktur heralde.

Payza adresimde onaylı ne istiyor bu şimdi ??? (d)

bandanar

Alıntı yapılan: blqn - 14 Ocak 2016, 00:17:49
Burada yatırdığın kadarını yatırdığından çekersin kuralı yoktur heralde
Ya varsa  :m

ibrhmsny

Payza dan $1.00 siteye yatırım yapıp payza adresimi ekledim. Cashout yapayım dedim "Your payment processor is not available for withdrawal" diyor. Burada yatırdığın kadarını yatırdığından çekersin kuralı yoktur heralde.

Tabiki yok öyle bir kural :)
Milyon dolarlık yatırımlar paypalla yapıldı :)
Payza onayı gerekiyor olabilir ancak yine de iletişime geçmekte fayda var manuel hallediyorlar diye biliyorum :)

letal

yoktur üstad

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Ocak 2016, 17:20:19
Alan var, kanıt paylaşan yok.
Alındığı bilgim dahilinde. Sorun yok.

Test için grup ödemesi alındı ve bankaya çekim testlerini deniyoruz.

Payza ödemelerinde sorun yok.

öyle olsa üstad grupların hesabında para cekemezdi ;)

6il9in

$1.00 denemim şimdi :D

Olsa varidat/ElisaMcCline çekemezdi :)

Kişisel hesap istemiyor hesap mı yükseltecek birde. Fee artacak yahu bu kez de (d)

Dio

@blqn hocam ben de çekim deniyorum aynısını diyor. ikose modum da sormuş önceden ve @ibrhmsny hocam açıklamış durumu :y şimdi neden açıklayamamış acaba ??? yoksaaa (eht) :P
http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/trafficmonsoon-odemeleri/msg344069/#msg344069

ibrhmsny

Arkadaşlar az önce feys sayfasından David Baker in açıklamalarını okudum.  Payzayı ekledik yine de uyarı alıyoruz diyen bir çok kişi vardı.  O da heralde yanılmıyorsam hallediyoruz çalışıyoruz diye video yayınlamış ve açıklama yapmış. Tabi çat pat yorumluyorum :)