TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bandanar

Alıntı yapılan: enderege - 14 Ocak 2016, 00:48:16
İlk başta güncelleme yapılıyor diyordu site. Sonradan iptal oldu. Demem  o ki, Payzada gümleyebilir. Hazırlıklı olmakta fayda var.
Payza birden bu kadar para yatırış ve çıkışları görünce ne oluyok demiştir  :D

ibrhmsny

Evet payza da gümletebilir diyerekten kart basıyomuş Charles amca :)

letal

walla webtransfer-finance bile kurtardı kendini tms den umudumu kesmem kesmek istemem yani (eht) bakalım neler olacak tek ihtiyacımız olan zaman ...

enderege

Alıntı yapılan: bandanar - 14 Ocak 2016, 00:53:30
Payza birden bu kadar para yatırış ve çıkışları görünce ne oluyok demiştir  :D

Yani...

Şimdi en basitinden blqn i ele alalım. Ne yaptı? 1$ Payzaya karşılık 100 lerce $ çekmeye çalıştı. Payza da kendini güvenceye alacaktır.

Ayrıca bu kendi bankası, TMS kart, DTM de ofis hikayeleri bana Banners brokerdan çok aşina geldi. Tıpa tıp aynı hatta.

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nebu

Bankayı açtı da kartları yetiştirmeye çalışıyordur :)

letal

ender hocam pat pat pat yazınca walla içerde birikeni cekesim geldi aniden  :S ??? (hydr)

bandanar

Alıntı yapılan: letal - 14 Ocak 2016, 01:02:47
ender hocam pat pat pat yazınca walla içerde birikeni cekesim geldi aniden  :S ??? (hydr)
Sizde çekmede sorun yok mu hocam?

enderege

Alıntı yapılan: letal - 14 Ocak 2016, 01:02:47

Ben kimseyi etkilemek istemem. Sadece içimden gelenleri, deneyimlerime dayandırdığım bilgileri yazıyorum. Bir siteyi savunmuyor ve kötülemiyorum da.

letal

Alıntı yapılan: bandanar - 14 Ocak 2016, 01:05:00
Sizd çekmede sorun yok mu hocam?

yok ben payzayla para çekmedim ama onaylı payzam var para yatırıp tanıtmam lazım sadece ... blqn in yasadıgı sorunu yaşamazsam cekerim sanırım insallah belki :)

enderege

[IMG]http://i1110.photobucket.com/albums/h448/enderege07/14.01_zps2s3nwmyi.jpg[/img][/URL]

Sen bu işleri bıraktın. Ne işin var bu konuda? ve özlettin kendini. :D Uğra ara sıra.