TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

@ElisaMcCline ve @f1b0n4cc1 nin rus klasikleri gibi uzuun mesajlarındaki bal dadındaki görüş ve tespitlerine tamamen katılmakla beraber işgile yakalanan arkadaşlara tek cevap;
O TMS kart gelene kadar bu sözlerimiz çamaşır ipinde asılı kalır ve işgillenmekte haklısınız :)
Son açıklamalarından anladığım kadarıyla Çarli abimizin dilinden 4-6 hafta gibi bir süre döküldü :)
Bakacaz görecez :)

suskun

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 14 Ocak 2016, 18:08:51
@ElisaMcCline ve @f1b0n4cc1 nin rus klasikleri gibi uzuun mesajlarındaki bal dadındaki görüş ve tespitlerine tamamen katılmakla beraber işgile yakalanan arkadaşlara tek cevap;
O TMS kart gelene kadar bu sözlerimiz çamaşır ipinde asılı kalır ve işgillenmekte haklısınız :)
Son açıklamalarından anladığım kadarıyla Çarli abimizin dilinden 4-6 hafta gibi bir süre döküldü :)
Sonuç olarak alamadın yani hocam şuan parayı öyle mi :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 14 Ocak 2016, 18:08:51

Yaa bırak sen onu :D
İlk uayunda VISA DEBIT CARD diyordu, sonra MASTER CARD a çevirdi :D

Şaka bir yana, ona başvurularda ya da görüştüklerinde ne diyorlarsa onu biliyor ve paylaşıyor haliyle :)
Ve o banka konusunda olacaktır :)
Binlerce üyenin onayları, kart hazırlıkları, onların gönderilmesi, elimize ulaşması :D

Ohooo :)

Şurada merkezi dibimdeki bankadam hart gelmiyor 1 haftadan önce :D
Hem de çoktan kurulmuş, kart basımlarına ait prosedürler hazır vs vs :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: suskun - 14 Ocak 2016, 18:13:50
Sonuç olarak alamadın yani hocam şuan parayı öyle mi :)

Payza hesaplarına Paypaldan transfer yapabildikçe oluyor. yani yoktur zaten, aralıklarla denemek lazım. :)
Önemli olan,
Onaysız hesapan 1$ harcama yapabilip de, cashout seçenekleri arasına Payza yı ekleyebildi mi ? :)
Daha önce bu adım var yani :)

ibrhmsny

Bu arada onaysız payzaya başka payza adresinden para da gönderiliyor, tms den reklam da satın alınabiliyor :)
Para çekebildim mi, hayır :)
Sebebi onaysız payza değil akşam trafiği :)

Dio

ibrhmsny hocam 1000 yazma oraya 10 yazsan yeter :D
hadi bakalım bende akşam deneyeceğim.
Onaysız hesap eklenebiliyor elisa hocam.
Yahu konuya bi mesaj yazamadım habire uyarı veriyor :m

ibrhmsny

Alıntı yapılan: Dio - 14 Ocak 2016, 18:18:53
ibrhmsny hocam 1000 yazma oraya 10 yazsan yeter :D
hadi bakalım bende akşam deneyeceğim.
Onaysız hesap eklenebiliyor elisa hocam.
Yahu konuya bi mesaj yazamadım habire uyarı veriyor :m

Vallahi 20 yazdım  O:-)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 14 Ocak 2016, 18:17:11
Bu arada onaysız payzaya başka payza adresinden para da gönderiliyor, tms den reklam da satın alınabiliyor :)
Para çekebildim mi, hayır :)
Sebebi onaysız payza değil akşam trafiği :)

Hocam bu mesajı sabitleyelim  -:))
Az önce kaç kişi vardı konuda şimdi herkes TMS hesabına payza eklemeye gitti  :m

suskun

tamamdır anlaşıldı durum :) bir de son soru olarak minimum tum kesintiler dahil onaysızdan onaysıza gönderme ve oradan trafice minimum tutartadaki alış sonucu kaç $ paracık gitti sizden :)

letal

Alıntı yapılan: suskun - 14 Ocak 2016, 18:30:54
tamamdır anlaşıldı durum :) bir de son soru olarak minimum tum kesintiler dahil onaysızdan onaysıza gönderme ve oradan trafice minimum tutartadaki alış sonucu kaç $ paracık gitti sizden :)

en en fazla 2 $ gitmiştir ;)