TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dio

btc ile 1.7 gidiyor :y

ibrhmsny

Alıntı yapılan: suskun - 14 Ocak 2016, 18:30:54
tamamdır anlaşıldı durum :) bir de son soru olarak minimum tum kesintiler dahil onaysızdan onaysıza gönderme ve oradan trafice minimum tutartadaki alış sonucu kaç $ paracık gitti sizden :)
Bana gönderen arkadaştan 30 kuruş gitmiş, bana 2 usd gönderdi ondan demek ki 2.1 kesilmiş :)
[spoiler]Buraya yazarken farkettim hala ödemedim adamın parasını  :g[/spoiler]
TMS den de reklam alırken en güccüğünü 5 saniyeliği seçtim kdv dahil 1.66 usd aldı  :D

tayfunxl

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 14 Ocak 2016, 18:36:36
Bana gönderen arkadaştan 30 kuruş gitmiş, bana 2 usd gönderdi ondan demek ki 2.1 kesilmiş :)
[spoiler]Buraya yazarken farkettim hala ödemedim adamın parasını  :g[/spoiler]
TMS den de reklam alırken en güccüğünü 5 saniyeliği seçtim kdv dahil 1.66 usd aldı  :D

İyi hadi hayırlı olsun sevindim adına keşke ilk gün deneseydik , tek sorun kesinti fazla oluyormuş , zaten rakam küçük sorun olmaz içeride parası biriken varsa hesap edip bu şekilde çekebilir o zaman

[spoiler]Ödeme hallederiz sen işini hallet kaç gündür uğraştın o kadar  :g 2 tüccar puanı yaparız  O:-)[/spoiler]

suskun

Hmm yani 2$'lık alacağımız borç işimizi göruyor anladım teşekkur ederim bilgilendirmeler için :)

darkmelek

arkadaşlar benim sitede 3 dolar kaldı bu parayı nasıl çekcem ben payza ekleme bölümünüde bulamıyorum

enderege

Alıntı yapılan: darkmelek - 14 Ocak 2016, 19:17:14
arkadaşlar benim sitede 3 dolar kaldı bu parayı nasıl çekcem ben payza ekleme bölümünüde bulamıyorum

Bu 3$ ı alabilmek için 1.66$ Payza yatırmalısınız. Bundan sonra Payza adresiniz otomatik eklenir. Ama sitenin Payza hesabı çok çabuk bittiği için devamlı çekim denemesi yapmalısınız. Bence 3$ ı unutun.

Yok illede istiyorum diyorsanız

[spoiler]https://trafficmonsoon.com/member/cashlinks.php[/spoiler]

kısmından 1$ lık reklam verin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sametseven

Sık sorulan soruları ve cevaplarını spoiler içinde düzenlenip ilk mesaja eklenmesini talep ediyorum, mümkünse. Hep aynı sorular var yeni üyelerden. İlk mesajı okuyup sorunlarını çözebilirler

bilalyuzugullu

çok iyimsersin samet :D bu soruları soran arkadaşların kaçı ilk mesaja bakıyorki acep :D

ibrhmsny

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 14 Ocak 2016, 19:51:53
çok iyimsersin samet :D bu soruları soran arkadaşların kaçı ilk mesaja bakıyorki acep :D
Her mesaj atanın mesajına eklensin  -:)) -:))

Dio

soranlara ilk mesajın linkini veririz ama ilk mesajı kim düzenleyecek :m
(yvr)

edit: düzenlenir yaa şu bilgiler bi kesinleşsin ;)