TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

Alıntı yapılan: Asiran - 14 Ocak 2016, 21:51:44
Payzadan paypala para aktarılabiliyormu
Öyle bir aktarma yoktu. Olsaydı çok iyi olurdu malesef yok. Takas yapılıyor

Maeglin

Çok yeri değil belki ama merak ettiğimden sormak istedim, Payza'da, Paypal'dakine benzer şekilde ikinci üçüncü mail eklenme şansı var mı? Paypal'da tek hesaba ikinci ya da üçüncü maili ekleyerek de ödeme alınabiliyordu. Payza'da var mı merak ettim.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: Maeglin - 14 Ocak 2016, 21:56:23
Çok yeri değil belki ama merak ettiğimden sormak istedim, Payza'da, Paypal'dakine benzer şekilde ikinci üçüncü mail eklenme şansı var mı? Paypal'da tek hesaba ikinci ya da üçüncü maili ekleyerek de ödeme alınabiliyordu. Payza'da var mı merak ettim.
Soru payza sorusu, konu Trafficonsoon  ;)
Bilsem de söylemem  :P

Maeglin

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 14 Ocak 2016, 21:58:17
Soru payza sorusu, konu Trafficonsoon  ;)
Bilsem de söylemem  :P

TMS ve Payza ile ilgili çok soru soran olduğu için, ben nasıl ödeme alırız vs gibi sorular sormak istemedim o işlemleri halletmiştim. Muhtemelen bu soru da ilerde yine gelecektir ama kendim çözümlemeye çalışayım o halde. :)

sametseven

Ben de yeniyim ama şuradan eklenebiliyor sanki yeni adres. [spoiler]https://secure.payza.com/EmailList.aspx[/spoiler] Diğer sorunu bilmiyorum payzaya bağlı farklı adreslere ödeme sitenir mi istenmez mi

Coulers79

Samet kusura bakma ama yazdıklarından pek birşey anlamadım. Alınan 1$'lık reklamlardan bir fayda çıkmaz.

tayfunxl

Alıntı yapılan: Maeglin - 14 Ocak 2016, 21:56:23

hesabında isminin üzerine tıkla ve menüden email ini değiştirebilirsin , aynı yerden tekrar eklediğin maili onaylaman gerekiyor
eğer eklediğin hesabı primer hesap secersen ödeme alırsın
bu şekilde istediğin kadar mail ekleyebilirsin @Maeglin

ibrhmsny

Her ne kadar para çekimi yapamasak da bizi payzayla uğraştırsa da hayal kırdutmaya devam ediyor Çarli amca :)
Canlı destek olacakmış yakında :)

Coulers79

Çarli'ye bulaşma, Adrian toprağım daha iyi sanki. :D

ibrhmsny

Adrian ı çıkaramadım ama David abimiz hiç uyumuyor ben şahidim :)
24 saat millete cevap veriyor şaka bir yana helal olsun