TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

omerfaruk5

Selamünaleyküm arkadaşlar , sizlerinde bildiği üzere Traffic Monsoona artık paypala ödeme yapmayacakmış..
Benimde banka hesabım felan hiç bir şeyim yok hesapta 12.48$ öylece kaldı.

Diyorum ki banka hesabı olan biriyle görüşsem onun banka hesabına aktarsam 12.48$'ı daha sonra o da bana paypaldan 12.48$ gönderse olabilir mi acaba yardımcı olabilcek varmı?

ibrhmsny

Arkadaşlar TMS adminin açıklaması:
1.Onaysız payza hesaplarına da TMS den para çekilebilir.
2. Para çekememenizin nedeni sizin hesabınızla ilgili değil payzanın limitleri ile ilgili. Sabredip beklemeniz lazım.

Dio

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 15 Ocak 2016, 14:59:54
2. Para çekememenizin nedeni sizin hesabınızla ilgili değil payzanın limitleri ile ilgili. Sabredip beklemeniz lazım.
işte beklediğimiz açıklama (p)
burdan refim olanlar bana pm atsınlar lütfen. Listeden aratmayın kendinizi :D

powercan

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 15 Ocak 2016, 14:59:54
Baba içime şu serptin  (spk) (prt) 2 $ gitti aglayacaktim

bahattin60

arkadaşlar birisi lutfen bana yardımcı olsun kafayı yicem. 2 gundur forumda her konuyu baştan sonra okudum ama çözüm bulamadım. hemen konuyu ozet gecıyım sıze.

tms de sadece paypal kullanıyordum. payzadan çekılecek dediler. gittim payza açtım. 3 gundur onay gelmedi. acelesi yok bekleriz gelir. ama sıkıntı şurada ; tms adresime payzayı eklemek için 1.66 dolarlık odeme yapmam gerekıyor payzadan. ama ne yaptım ne ettıysem payzaya 2 dolarlık ödeme aktaramadım. payzaya ödeme aktaradamadan tmsden nasıl 1.66lık harcamayı yapacam. tıkandım kaldım

elayk2000

Traficmoons artık paypal ödemesi yapmıyor anlaşma. Bitmiş olup sadece  payza ödeme yapıyor bilgilerinize

Coulers79

Uyarı: (dik) Yatırımı olanlar bence bu ay yavaştan paralarını çıkartmaya baksınlar. (eht)  Arkası yarın..

suskun

@Dio hocam yatırım grubu için @ElisaMcCline çekim yapmıştı diye hatırlıyorum ve birde kingtr diye bi arkadaş almıştı ama şuan kullanı adı değişmiş sanırım :) @tayfunxl galiba ödeme alan.

ilgili mesaj: http://www.gelirkapisi.com/onerilen-siteler/trafficmonsoon/msg344875/#msg344875

Alıntı yapılan: bahattin60 - 15 Ocak 2016, 15:49:50
arkadaşlar birisi lutfen bana yardımcı olsun kafayı yicem. 2 gundur forumda her konuyu baştan sonra okudum ama çözüm bulamadım. hemen konuyu ozet gecıyım sıze.

tms de sadece paypal kullanıyordum. payzadan çekılecek dediler. gittim payza açtım. 3 gundur onay gelmedi. acelesi yok bekleriz gelir. ama sıkıntı şurada ; tms adresime payzayı eklemek için 1.66 dolarlık odeme yapmam gerekıyor payzadan. ama ne yaptım ne ettıysem payzaya 2 dolarlık ödeme aktaramadım. payzaya ödeme aktaradamadan tmsden nasıl 1.66lık harcamayı yapacam. tıkandım kaldım
Bu konuyu inceleyin: http://www.gelirkapisi.com/para-donusumleri/payza-lazim-)/msg340172/?boardseen#new

6il9in

Alıntı yapılan: elayk2000 - 15 Ocak 2016, 16:02:54
Traficmoons artık paypal ödemesi yapmıyor anlaşma. Bitmiş olup sadece  payza ödeme yapıyor bilgilerinize

Teşekkür ederiz bilgilendirme için :)

enderege

Alıntı yapılan: omerfaruk5 - 15 Ocak 2016, 13:58:53
Selamünaleyküm arkadaşlar , sizlerinde bildiği üzere Traffic Monsoona artık paypala ödeme yapmayacakmış..
Benimde banka hesabım felan hiç bir şeyim yok hesapta 12.48$ öylece kaldı.

Diyorum ki banka hesabı olan biriyle görüşsem onun banka hesabına aktarsam 12.48$'ı daha sonra o da bana paypaldan 12.48$ gönderse olabilir mi acaba yardımcı olabilcek varmı?

Öncelikle sorunuzu TMS nin kendi konusunda sorun.
Ayrıca hemen hemen herkes bu siteye üye olduğu için 2. bir payza hesabı tanıtamaz.
Hadi üye olmayan bulundu diyelim isim tutmadığı için admin yine göndermeyecektir.
Hadi gönderdi diyelim Payza  veya STP çekecek size Paypal gönderecek!...

O nedenle siz siteye Payza tanıtmalısınız. ve kendiniz çekim yapıp forumda Paypal ile takas yapmalısınız.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.