TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dio

Alıntı yapılan: blqn - 16 Ocak 2016, 04:26:46
@Dio modum sizce site bize ödemediğine göre scam mıdır ???
aslında site açıldığında scamdi :PP %100 tık geliri nedir yahu :D

bak uyuyamıyorum şimdide. sayfayı F5'e bağladım :))

suskun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 16 Ocak 2016, 04:29:10
Paypal ya da Payza farkeder mi ki ? :)

yanlız, iyi denk gelip kuruttum sanırım. Alamayanlar, pending de bekleyenler de var :(
Normalde farketmez amma şu aralar duzenli akmadığı için musluk farkeder bence  :m  :P

zyaseven

cevap için teşekkrüler.artını verdim saol :)

6il9in

Alıntı yapılan: Dio - 16 Ocak 2016, 04:34:54
aslında site açıldığında scamdi :PP %100 tık geliri nedir yahu :D

bak uyuyamıyorum şimdide. sayfayı F5'e bağladım :))

Bantla F5 git yat yahu :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: suskun - 16 Ocak 2016, 04:37:34
Normalde farketmez amma şu aralar duzenli akmadığı için musluk farkeder bence  :m  :P

Aynı cebe aktığı sürece, musluk farketmez diyorum ben de :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: blqn - 16 Ocak 2016, 04:31:07
Admin hep sondan başılıyor yanlış yapıyor.

Kart sistemini oturt payzanı güçlendir sonra kes pp ile çalışmayı (d)

Tüm detayları bimeyince, gerekçelerini de bilemiyoruz tabii ki ;)

omerfaruk5

Selamünaleyküm arkadaşlar , Payza hesabıma 2$ atabilecek olan varmıdır? Paypalla ödemesini yapayım size.

ibrhmsny

Arkadaşlar az önce yaptıkları açıklamada payza ile olan sıkıntıyı çözdüklerini ve artık para çekilebildiğini duyurdular, nitekim üstadımız çekmiş,  ve eklemişler:
Ödemeniz pendingde durabilir, biz manuel olarak tamamlayacağız.

Scam söylentilerine cevap olarak da şöyle söyleyeyim :
Böyle scam mı olur   (d)
Bu sitenin, 450 milyon dolar  ödemeyi alıp ödemelerini aksatmayıp bu günlere geldiğini ama bugün kalkıp  27 milyon dolar için milleti nasıl kandırırız diye senaryolar ürettiğini düşünmek pek akla uygun değil  ;)
Bu adamlar bu değişime girerken en çok istemeyecekleri durum, insanların sitenin scam olacağını düşünüp siteden uzaklaşmaları ve giderken de yanında yamacında kimi görürse gelin gelin gemi batıyor kaçın demesi  (hydr)
İşte bunu bilenler de nasıl oluyorsa daha açıklamalar bile yapılmadan söylenti yayıyorlar, ne kadar zarar verirsek o kardır zihniyetiyle (sns)
Bu durumlar karşısında ne olur ne biter gerekli adımları Çarli atsın banane  :D
Ancak şunu da söyleyeyim 24 saat millete cevap veriyor TMS ekibi bir kaç gündür. Üstte yazdığım etkiyi azaltmak için olsa gerek.
Gelelim bize, daima en doğrusunu insanlara anlatmaya çalışan GK Forum ailesine, siteyle ilgili şüpheniz varsa ve yatırımınız varsa durmayın açın disputeyi. Zira siz alın diye 18 milyon dolar orada sizi bekliyor, hatta bu Çarli amcanın bile işine gelir o parayı eritmenin peşinde  :g
Daha sonra site yoluna devam ederse yine yatırım yaparsınız, sadece kurulu bir düzeniniz varsa 1 2 ay geriye gidersiniz hepsi o, bir de fee ler var ama kafanız rahat olur  -:))
Sonuç olarak net bilgi geldikçe değerlendiriliyor, aynı sonuçlar çıkması bekleniyor ancak her zihin farklı kurgulanmış. Herkesin fenomeni farklı.
Fenomen: Aynı uyarıcıya karşı farklı etkinin ortaya çıkması.
Bu gelişmeleri ben yorumlayıp işler iyiye gidiyor derim, Bilal hoçam da bana katılıyo (a) başka bir arkadaş yorumlayıp yangın vaaar diye bağırabiliyor  :m
Eğer belirgin bir görüş belirmediyse sizde, o zaman genelde insan davranışı çoğunluğa uyma eğilimi gösterir. Bu çok tehlikelidir ki ayrı bir makale konusu anlatmaya kalksam ban yerim o derece  :P
Bu tehlikeli yola girmemek için bir an önce herkes kendi yolunu çizsin lütfen.

Ek not: Paypalla para çekilmiyor sorusunun yerine payzayla para çektim pendingde görünüyor neden?  diye soran ilk 5 kişiye beddua göndereceğim  :m :m

omerfaruk5

Selamünaleyküm kardeşim öncelikle bilgi için çok teşekkürler.

-Payzanda 2$ varsa bana verebilir misin? Ben traffic monsoondan 38$'ı çektikten sonra sana 2$ tekrar gönderirim?
Payzayı siteye tanıtmak gerek çünkü.

sametseven

Alıntı yapılan: omerfaruk5 - 16 Ocak 2016, 08:08:17
Payza hesabıma 2$ atabilecek olan var mıdır? Paypalla ödemesini yapayım size.
Bu konuya değil, [spoiler]http://www.gelirkapisi.com/para-donusumleri/[/spoiler] bölümüne bir istek konusu açın. Burası para takas bölümü değil. Lütfen dikkate alalım.. @omerfaruk5

[spoiler]Daha sizin küfürlü Я hikayenizi unutmadım. Sabrımı taşıracak bir yanlış adım daha atarsanız sizi engellerim[/spoiler]