TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zyaseven

Hesabıma viza kredi kartı eklememe rağmen Payza dan 1.66 dolarlık reklam almak istediğimde
The total payment amount is more than your credit card spending limit
çeviride Toplam ödeme miktarı kredi kartı harcama limiti daha fazla.
uyarısı çıkıyor acaba PAYZA hesabımı onaylamadığından mı dır?

ibrhmsny

Alıntı yapılan: zyaseven - 18 Ocak 2016, 00:51:29
Hesabıma viza kredi kartı eklememe rağmen Payza dan 1.66 dolarlık reklam almak istediğimde
The total payment amount is more than your credit card spending limit
çeviride Toplam ödeme miktarı kredi kartı harcama limiti daha fazla.
uyarısı çıkıyor acaba PAYZA hesabımı onaylamadığından mı dır?
Mesajınızın sonundaki dır mı dan ayrı kalmasın ki üyeliğinizin onaylı olup olmamasıyla ilgisi yok o uyarının :)

hakanatik01

@zyasevenuyarı diyorki "yapmak istediğiniz yatırım tutarı kredi kartı limitinden fazla" payzada onay gerekmez ayrıca bir gariplik var yanlış anlatıyor olabilirmisin olayları ? :)

Hoş gördük bu arada tekrardan çok kalamıycam yaşıyorum demek için uğradım :P :)

Dio

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Ocak 2016, 01:04:12

hoşgeldiniz hocam :)
10 mesajdan birinde mutlaka adınız geçti :D özlettirdiniz kendinizi

ikose

Hoşgeldin Hakan :) seni görmek güzel  (p)

zyaseven

@zyasevenuyarı diyorki "yapmak istediğiniz yatırım tutarı kredi kartı limitinden fazla" payzada onay gerekmez ayrıca bir gariplik var yanlış anlatıyor olabilirmisin olayları ? :)

Payza hesabını 3 gün önce açtım 1 viza kredi kartını hesabıma ekledim.ve Trafficmonsondan(dan ayrımı yazılcak edebiyatım pek iyi değil:D)
Reklam karşılığı 1 dolar lık alışveriş yapmak istediğimde(burdaki amacım traficmonsona payzayı onaylamak)
The meeting today went very well. Tomorrow I sign some documents and we'll get some funds which will be moved ASAP to payza once they have been received.
hatası veriyor.kredi kartında limit sıkıntım yok
aklıma gelen ise Payza kredi kartımı onaylamadığındanmıdır.ayrıca payzadan bir uyarıda gelmedi

ikose

Henüz payza hesabınızı onaylamamışsınız , buda Payza ya belli dökümanlar göndererek oluyr. Dökümanlarınız kabul görürse
o zaman onaylı oluyorsunuz.
Bu nedenle TM ye para göndermek için (karttan) onay konusunu netleştirmelisinizki onun için beklemiz şart.
Yada şuan için KK kart onayı gerekmediğinden bakiyenizde mevcut 1,66$ nız var ise bakiyeden TM payza hesabınızı ekleyebilirsiniz.

hakanatik01

Hoş gördük hızlıca göz atmaya çalıştım konulara işte ses vereyim ki yatırım grubu falan kurup unuttuysam   kaçtım sanmasınlar :P :D
Kulaklarım çınladı zaman zaman sağlı sollu hemde :P
ustam @zyaseven değilde ikinici mesajından benim anladığım kısım  sanki TM payza onayını bekliyor gibi orda ben döküman yolladım diye uyarı çıkıyor herhalde ödeme işlemcilerini değiştiriyorlar hazır gelmişken birikmişi çekeyim dedim mesela paypal/payza dönüşümü için bu birimler kullanılamıyor hatası verdi.(Withdrawals are currently unavilable while we migrate from PayPal to Payza.)Sadece STPden para çekimi varmış herhalde bu ara uzak kaldım konulardan tam bilmiyorum  :) Tm'nin payzasında şimdilik problem var sanırım.
Şu videoyu izlemen de fayda sağlayabilir http://www.gelirkapisi.com/alertpay/traffic-monsoon'a-payza-hesabimizi-nasil-tanimlamaliyiz-%28videolu-anlatim%29/
hayden kalın sağlıcakla görüşürüz tekrardan bu hafta daha az yoğunum uğrarım :)

Coulers79

Özlettin kendini @H.A.01 ...

ElisaMcCline

@hakanatik01

Hoşgeldin Hakan :)