TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

baba18

SolidTrustPay diye bişi yazıyo ordan şimdi uye ol kart tanımla oo nasıl olcak bide ucret kesiyormu SolidTrustPay dedigi site bilginiz varmı?

bandanar

Alıntı yapılan: baba18 - 18 Ocak 2016, 15:25:23
SolidTrustPay diye bişi yazıyo ordan şimdi uye ol kart tanımla oo nasıl olcak bide ucret kesiyormu SolidTrustPay dedigi site bilginiz varmı?
O da kesiyor ve solidtrustpay güvenilir değilmiş.Şu anki tek çıkar yol payzadır.

baba18

Tesekkürler tms de payzayı nasıl eklicez daha önce eklememiştim.sadece paypal görünüyor.

Coulers79

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Aralık 2015, 01:37:06

Bir payment processor adresini değiştirmenin tek yolu var, o payment processor ile siteye para girişi yapmak.

Sitede yapabileceğiniz en küçük harcama 1$ lık (+fee) cashlink harcaması olacaktır.

Soldaki menüde bulunan Buy Cash Links yazısına tıklayıp, 1$ lık reklam vererek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
https://trafficmonsoon.com/member/cashlinks.php

ikose

Alıntı yapılan: baba18 - 18 Ocak 2016, 15:29:01
Tesekkürler tms de payzayı nasıl eklicez daha önce eklememiştim.sadece paypal görünüyor.
cash link bölümünden 1$ lık reklam alıyorsun. tabii önce payzada 1,66$ olması gerekiyor maliyeti bu.
böylece payza hesabın eklemnmiş oluyor @baba18

bandanar

baba18

çok teşekkürler arkadaşlar sagolun.

messli

3 gün oldu hala gelen giden bir ödeme yok (Scam ) mi desek :DD

bandanar

Alıntı yapılan: messli - 18 Ocak 2016, 16:10:36
Valla ben elissa hocam sayesinde aldım ödememi ödemesini aldığında kanıtı paylaştığı anda ben de çektim 5 saat gibi bir sürede gelmişti  (hp)

maddog54

Alıntı yapılan: messli - 18 Ocak 2016, 16:10:36
Aynen bende bekliyorum 3 günden beri ödeme ama daha yok bişey  :)