TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tarıker - 19 Ocak 2016, 22:37:49
Yıllık 50 dollar kart ücreti alsa 1500000 milyon üyesi var. 75 milyon dolar kart aidatı yapar sadece :)

Önceki tecrübelerimize göre 10$-25$ arasında bir rakam olacaktır.
kartlarım basım mailyeti ve açılış, işlem, gönderim gibi maliyetleri oluyor.
Merdiven altında da basılmıyor sonuça :)
Üzerinde VISA/Mastercard olmasıın, bir çipe sahip olmasının , basılmasının, ve gönderiminin bir maliyeti var.

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Ocak 2016, 22:40:46
Diğer lternatiflerinde de gördüğümüz üzere,
Belirli bir ücreti ve hesap onaylama/belge sunma şartı olacaktır mutlaka. Bunları yerine getiren herkes alabilecektir.
@ibrhmsny de bahsetmiş ücret konusundan.

Bu tarz bir kartı alabilmek için. Kimlik bilgileri ve adres bilgilerinin onayı gerekir. (her şartta)

Benim derdim bu değil. Milletin sadece tıklardan kazandığı 3-5$ ı var. Parasını çekmek için bu kartı bekliyor. Neyin kafasındaysak. :(  Yok böyle bişey.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bandanar

Alıntı yapılan: enderege - 19 Ocak 2016, 22:45:48
Benim derdim bu değil. Milletin sadece tıklardan kazandığı 3-5$ ı var. Parasını çekmek için bu kartı bekliyor. Neyin kafasındaysak. :(  Yok böyle bişey.
İyi ki bizim forum var dönüşümü rahatlıkla yapıyoruz  :)

letal

Alıntı yapılan: enderege - 19 Ocak 2016, 22:45:48

3 5$ ı olan zaten mesele yapmaz 3 gün 5 gün bekler sıraya girer bisey yapar payzayla alır ödemesi karta ihtiyac duyunlar 2000$ gömen daha yüksek meblağları sık çeken üyeler...

ibrhmsny

Bu TMS kart ile ilgili açıklama yaparken 'multi kullanım' vurgusu yaptılar. Reklam tıklamaları daha organik olsun diye çabaladıklarını belirttiler ve işte bu yüzden elisa hocamızın da dediği gibi eğer böyle bir kart gelecekse kesinlikle kimlik onaylı olacaktır :)

ElisaMcCline

3-5 doları olan niye beklesin ki arkadaşlar.
Onlar da eskisi gibi anında alabilecek. Şu anda sadece payza var ve payza da para yok.
Payza bir yere gitmiyor ki.

Kart almayan, Payza ile çekebilecek. Payza lazım değilse, takas yapacak.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: letal - 19 Ocak 2016, 22:49:48
3 5$ ı olan zaten mesele yapmaz 3 gün 5 gün bekler sıraya girer bisey yapar payzayla alır ödemesi karta ihtiyac duyunlar 2000$ gömen daha yüksek meblağları sık çeken üyeler...
Çok daha yüksek miktarlar var  :m :m
Ortadoğudan yatırımlar var  ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 19 Ocak 2016, 22:55:42
Bu TMS kart ile ilgili açıklama yaparken 'multi kullanım' vurgusu yaptılar. Reklam tıklamaları daha organik olsun diye çabaladıklarını belirttiler ve işte bu yüzden elisa hocamızın da dediği gibi eğer böyle bir kart gelecekse kesinlikle kimlik onaylı olacaktır :)

Payza için de geçerli.
Payza onayı nultiyi Paypala göre daha fazla engelleyebiliyor.
Evrak ve sanal olmayan kart istiyor. çok kişi patlayacak onaylı payza gerektiğinde.
Onaylı olmayanlar para çekemeyebilir de ilerde. Bence herkes payzasını onaylama konusunda adım atsın bir an önce.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 19 Ocak 2016, 22:56:53
Çok daha yüksek miktarlar var  :m :m
Ortadoğudan yatırımlar var  ;)

...mış.
Önce ödemelerini bir düzeltsinler. İşlerini toparlasınlar.
..mi , .. mış konusu sonraki konu ;)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Ocak 2016, 23:00:00
...mış.
Önce ödemelerini bir düzeltsinler. İşlerini toparlasınlar.
..mi , .. mış konusu sonraki konu ;)
Bişey demedik yea  :P
Ne bağırıyon barnağ gadar çocuğa  :PP