TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: 4ne1ka - 21 Ocak 2016, 21:03:27
peki 1 ay sonra payza da iptal olacak mı siteden? bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Evet şuan kullanılan işlemciler iptal edilecek diye biliyorum  ;)
Ya da kullanmak isteyen kullansın da diyebilir ama zayıf ihtimal. Hem üyelere TMS kart daha avantajlı gelecektir hem de admin sonuçta kurtulmak istiyor bu aracı kurumlardan  ;)

peaceriver

Tms de adres satırı yetmiyor tms cartı nasıl talep edeceğiz veya kart limitleri ne kadar olacak bu sorulara umarım yanıt buluruz
Yurtta sulh cihanda sulh

ibrhmsny

Alıntı yapılan: peaceriver - 21 Ocak 2016, 23:16:51
Tms de adres satırı yetmiyor tms cartı nasıl talep edeceğiz veya kart limitleri ne kadar olacak bu sorulara umarım yanıt buluruz
Şu an TMS ye yatırım yapmış veya üye olmuş kişiler içerisinde bu detayları merak eden ilk kişi sensin bence  :g
Kart gelsin de limitmiş, fiyatıymış, adres satırıymış  dert değil :m

Coulers79

Satır yetmiyorsa adresini sadeleştir, bu kart ve işlemci işleri açıklama yapılana kadar bir muamma.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 21 Ocak 2016, 21:36:06
Evet şuan kullanılan işlemciler iptal edilecek diye biliyorum  ;)
Ya da kullanmak isteyen kullansın da diyebilir ama zayıf ihtimal. Hem üyelere TMS kart daha avantajlı gelecektir hem de admin sonuçta kurtulmak istiyor bu aracı kurumlardan  ;)

Emin misin ? Ben de Payza kalacak diye biliyorum ???
Reklam tıklarıyla para kazanacak adam siteye devam etmez ki.
kartın ücreti olur. Banka kartının yıllık ücreti olmasa da her kullanımda fee olur.
Fee lere için mi tıklayacak bu millet. ???

ibrhmsny

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Ocak 2016, 00:10:07
kartın ücreti olur. Banka kartının yıllık ücreti olmasa da her kullanımda fee olur.
Payzanın da fee si var, kaldı ki çıkaracakları kartın feesi payzadan daha düşük olur herhalde galiba sanırsam kesin

Coulers79

Bu şekliyle, sorun olmadıkça iptal edilmez gibi. Sonuçta herkes yatırımcı değildir, (amp) multi olmadıkça nasiplensin yavrucaklar. (d)

iovanovic

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Ocak 2016, 00:10:07

Hocam ben bu Dubai'den yayınladıkları videodan mı bir yerden bir şeyler hatırlıyorum ama. Hatırladığım kadarıyla payza ve STP ile depozit ve para çekmeler aktif olacak ancak TMS kart kullanıma sunulduktan sonra sadece TMS kart ile devam edileceğini hatırlıyorum.

Yanlış da olabilir. Aklımda öyle kalmış sadece.

ibrhmsny

Payza ile devam edilecekse paypaldan ne istediler, yatırımsız üye için pp en rahatıydı.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: iovanovic - 22 Ocak 2016, 00:19:18
Hocam ben bu Dubai'den yayınladıkları videodan mı bir yerden bir şeyler hatırlıyorum ama. Hatırladığım kadarıyla payza ve STP ile depozit ve para çekmeler aktif olacak ancak TMS kart kullanıma sunulduktan sonra sadece TMS kart ile devam edileceğini hatırlıyorum.

Yanlış da olabilir. Aklımda öyle kalmış sadece.
Ben de böyle hatırlıyorum
Edit: Az önce baktım net bilgi şu, Kart gelince sadece kart olacak.