TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 22 Ocak 2016, 00:20:23
Payza ile devam edilecekse paypaldan ne istediler, yatırımsız üye için pp en rahatıydı.
aynen neredeyse tüm refler bıraktı siteyi sırf pp ı kapatması yüzünden

Coulers79

[spoiler]Paypal bunlardan birşey istemiş, ninja bizden de istiyor. (sns)[/spoiler]  Ya bu pinduk PP daha ne istiyor?  :))

iovanovic

Alıntı yapılan: Coulers79 - 22 Ocak 2016, 00:26:08
Paypal bunlardan birşeyler istemiş, ninja bizden de istiyor. (sns)  Ya bu zındık PP daha ne istiyor?  :))

Belasını istiyor hocam, onu da chargeback'leri açınca bulacak zaten.  -:))

ElisaMcCline

E geçmiş olsun o zaman :)

Parasına güvenen kazanacak ya da iyi ref yakalayan ama reklamların çoğu da boşa gider artık :)
Dalan daldı, dalmayanla rda upline arar. Boşta yatırımcı bulmak zor olur.

PTC konusunda bir yerlere gelir mi diye soranlar vardı, neo ya rakip falan olur diyenler :)
Yok olamaz zaten diyordum ama, artık zaten revenue share dışında hiçbirşey olamaz :D

iovanovic

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Ocak 2016, 00:32:07
E geçmiş olsun o zaman :)

Parasına güvenen kazanacak ya da iyi ref yakalayan ama reklamların çoğu da boşa gider artık :)
Dalan daldı, dalmayanla rda upline arar. Boşta yatırımcı bulmak zor olur.

PTC konusunda bir yerlere gelir mi diye soranlar vardı, neo ya rakip falan olur diyenler :)
Yok olamaz zaten diyordum ama, artık zaten revenue share dışında hiçbirşey olamaz :D

Hocam hiçbir şey net değil henüz ama eğer ki mesela 1 ay sonra sadece TMS kart devrede olacaksa siz nasıl yorumlarsınız bunu sitenin devamı için olası senaryo olarak ?

suskun

E madem sadece tms kart ile devam edecek onca kullanıcıyı niye payza'ya aktartmaya çalıştılar ki uğraştırıyorlar herkesi bir ay daha sabredip paypal'dan devam etselerdi sonra hepsini birden kaldırsalardı?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: iovanovic - 22 Ocak 2016, 00:35:57
Hocam hiçbir şey net değil henüz ama eğer ki mesela 1 ay sonra sadece TMS kart devrede olacaksa siz nasıl yorumlarsınız bunu sitenin devamı için olası senaryo olarak ?

Uzun konu, öyle olursa / böyle olursa larla dolu bir yazı olur. :)

Site için daha iyi olabilir belkide. Çok büyük bir safra atmış olur.
Ama sadece revenue share haline gelebilir, bu da bir parça tehlikeli bir konu. Nasıl yönetileceği daha çok önem kazanacaktır.
Ama o kadar çok multi clicker saf dışı edecek ki, kazancı neyi karşılar onu da bilemiyoruz.

Yatırımı da hep söylediğimiz gibi düşünün artık. Elden çıktığı anda sizinle bir ilişiği kalmayacak.
Bankaya yatırılan bir para için, kimsenin bir geri iade talebi olamaz :)
Dispute ya da ters ibraz gibi bir hak da bulunmayacak ;)

letal

Alıntı yapılan: suskun - 22 Ocak 2016, 00:44:29
E madem sadece tms kart ile devam edecek onca kullanıcıyı niye payza'ya aktartmaya çalıştılar ki uğraştırıyorlar herkesi bir ay daha sabredip paypal'dan devam etselerdi sonra hepsini birden kaldırsalardı?

masraf isteyen işler için para lazım para paypalda olunca mecburen iptal ettiler bence ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: suskun - 22 Ocak 2016, 00:44:29

Paypalda öyle ben bırakıyorum dediğin zaman paranı alamazsın. 3-5 bin dolar değil bu :)

Paypal ile bıraktım dedikten sonra da , payza ile de olsa ödemelerini yapmak zorunda.
Şu anda geçiş döneminde payza var.
Beğenmeyen çekmesin diyor zaen admlar, kartı beklesin diyor :)

iovanovic

@ElisaMcCline Teşekkürler hocam yorum için, PTC kısmı epey bir devre dışı kalacak gibi duruyor sadece kart sistemine geçilince. Bakalım artık neler olacak.  :)

Paketler o süre zarfınca işlemeye devam etsin de.  :g