TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

Alıntı yapılan: letal - 22 Ocak 2016, 00:51:19
masraf isteyen işler için para lazım para paypalda olunca mecburen iptal ettiler bence ;)
Olabilir hocam mantıklı.

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Ocak 2016, 00:52:13
Paypalda öyle ben bırakıyorum dediğin zaman paranı alamazsın. 3-5 bin dolar değil bu :)

Paypal ile bıraktım dedikten sonra da , payza ile de olsa ödemelerini yapmak zorunda.
Şu anda geçiş döneminde payza var.
Beğenmeyen çekmesin diyor zaen admlar, kartı beklesin diyor :)
İlginç neyse artık yapacak bişey yok payzayı da şimdilik hallettik zaten sonrasında alamayacakta olsak şuan için reklamlar gelsede tıklayıp bir kaç ödeme daha alsak bari şu kart hikayesi çıkana kadar.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Ocak 2016, 00:32:07
E geçmiş olsun o zaman :)

Parasına güvenen kazanacak ya da iyi ref yakalayan ama reklamların çoğu da boşa gider artık :)
Dalan daldı, dalmayanla rda upline arar. Boşta yatırımcı bulmak zor olur.

PTC konusunda bir yerlere gelir mi diye soranlar vardı, neo ya rakip falan olur diyenler :)
Yok olamaz zaten diyordum ama, artık zaten revenue share dışında hiçbirşey olamaz :D

Tam tersine daha sağlam bir reklam şirketi olmak için atılmış bir adım değil mi bu  ???
Bizdeki her tık değerli diyecekler dünyaya. Multi kullanım yok diyecekler. Reklam izleme zorunluluğu da var. Hatta ilerleyen dönemde başka sekmeye geçince izleyebilme kolaylığımız da gidebilir  :g
Banka kartları geldiğinde elimizden dispute nin alınmasına bir şey diyemem evet ilk etapta güvensiz bir duruma geçiliyor.Ancak, eğer kart ücretini ve fee leri makul seviyelerde tutabilirse o zaman en iyi ptc olma yolunda ilerleyebilir diye düşünüyorum. Evet bi neo olması için çok fırın ekmek yemesi lazım  :P
Ben de bu yüzden olur demiyorum, o yolda ilerler diyorum.
TMS her ne kadar revenue share olarak yola çıksa da bugünlere ptc görünümüyle geldi. Bugün biz bunları konuşuyorsak işte o ücretsiz reklamlara tıklayan yatırımsız üyeler sayesinde geldi. Onlar olmadan da yatırım alırdı ancak büyüyemezdi, her ne şekilde kazanıyorsa bizim paramızla, işte öyle kazanmaya devam ederdi. Ancak şimdi sitenin kendisi de kazanıyor. Bu yüzdendir ki ne yaparsa yapsın ptc üyelerini kaybetmek istemeyecektir.
Yok eğer ben sadece yatırım alayım derdine düşmüşse,ki o da bir ihtimal, o zaman site üye ve trafik kaybına uğrar evet.
Bütün bunların ötesinde asıl kayıbı yaşayacağı risk faktörü aslında şuan kartın kendisi değil geliş süresi.
Bir şekilde insanlara 4-6 hafta gibi bir süre telaffuz edildi. Bunun üzerinden bir hafta geçti. En kötü ihtimalle şubat ayı bittiğinde üyelere kartlar verilmeye başlanmış olmalı. Yoksa asıl büüyk kaybı ve güvenirlik katsayısındaki düşüşü bu noktada yaşar.
Şahsen kendi adıma kartların fee si veya ücretini hiç önemsemiyorum. İsterse kart ücreti 100 usd olsun. Önemli olan dünyanın 4 bir yanına yüzbinlerce kartı en geç 6 haftada ulaştırabilmek.
Bir çok ponzi şeması insanları size kart göndereceğiz diye aldatıyor yani bu kart olayı önemli.
Tamamen öznel düşüncemdir ki ben 5 hafta içinde kartların elimize ulaşacağına inanmıyorum. İnancım sürece etkilemeyeceği için de rahatlıkla kendime ve size telaffuz edebiliyorum.
Üyelerdeki ruh hali ve tepkiler, bu tepkilere karşı yapılan açıklamalar ve oluşan refleksler.
Son 1 haftayı değil son bir kaç ayı gözlemlediğimde banka açma işinin yeni ortaya çıkmış bir fikir olduğu çok belli.
Üzerine onlarca senaryo yazılabilir şuan tam olarak ne olduğu ile ilgili ve Charles ve ekibi dışında da kimsenin tam olarak ne olduğunu bileceğini sanmıyorum.
Kaldı ki ben bununla da ilgilenmiyorum. Bu sebeptir olanlara.
Ancak bir bilgi göze batıyor; hazırlıksız yakalandılar  :g
Ve bir söz verdiler, bakalım sözlerini tutabilecekler mi  ;)

omerfaruk5

İbrahim hocam hepsini okumadım hakkını helal et bi başını birde sonunu okudum  -:)) -:))

zyaseven

arkadaşlar ben borç alıp 40 paket almak istiyorum fakat aylık olarak 100 dolar kadar ödemem var payzadan onay aldım diyelim kredi kartı hesabıma aylık 100 dolar aktarmak istesem payza ne kadar kesinti yapar

ata07

Alıntı yapılan: zyaseven - 22 Ocak 2016, 13:46:30
arkadaşlar ben borç alıp 40 paket almak istiyorum fakat aylık olarak 100 dolar kadar ödemem var payzadan onay aldım diyelim kredi kartı hesabıma aylık 100 dolar aktarmak istesem payza ne kadar kesinti yapar

Karta atmaya kalkarsan para çöpe gider. Bitcoin üzerinden yapman gerekiyor para çekimini.

zyaseven

Alıntı yapılan: ata07 - 22 Ocak 2016, 13:49:05
Karta atmaya kalkarsan para çöpe gider. Bitcoin üzerinden yapman gerekiyor para çekimini.
100 dolarda ne kadar kesniti oluyor biliyorsanız cevaplarmısınız ltf.
birde minimum 500 dolar çekersem ne kadar kesinti olur

Coulers79

Zyaseven şu belirsiz ortamda yatırım yapmanı tavsiye etmiyorum. İbo bu değişik siteye bu kadar söz düzmek gereksiz.
Kısa bir örnek vermek gerekirse bende 3 site kaldı: Neobux, Clixsense ve Traffic Monsoon. Sence en güvensizi hangisi?

ibrhmsny

Alıntı yapılan: Coulers79 - 22 Ocak 2016, 16:53:10
Zyaseven şu belirsiz ortamda yatırım yapmanı tavsiye etmiyorum. İbo bu değişik siteye bu kadar söz düzmek gereksiz.
Kısa bir örnek vermek gerekirse bende 3 site kaldı: Neobux, Clixsense ve Traffic Monsoon. Sence en güvensizi hangisi?
Karışık siteye söz dizilir @Coulers79  :D
Clixsence ve neobux konularında neden bir şey yazılmıyor çünkü oturmuş bir sistem.
TMSde de işler yolunda giderken az mesaj vardı ama son 10 gündür yazılan mesajlar malum  :D
Neo clixs ve TMS bu üçünden en çok kazandıran hangisi  :PP

ibrhmsny

Alıntı yapılan: zyaseven - 22 Ocak 2016, 13:46:30
@zyaseven bence de yatırım için beklemek en doğrusu. En azından bir ay gibi bir süre sonunda netleşir bir çok şey. Sonrasında kendin karar verirsin.

zyaseven

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 22 Ocak 2016, 17:10:35
Karışık siteye söz dizilir @Coulers79  :D
Clixsence ve neobux konularında neden bir şey yazılmıyor çünkü oturmuş bir sistem.
TMSde de işler yolunda giderken az mesaj vardı ama son 10 gündür yazılan mesajlar malum  :D
Neo clixs ve TMS bu üçünden en çok kazandıran hangisi  :PP

ibrahim bey soruma yanıt verebilirmisinz rica etsem.ne kadar kesinti yapıyor mesela 100 dolarda ve 500 dolarda