TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bahattin60

Alıntı yapılan: blqn - 23 Ocak 2016, 14:25:32
@Arwen standart kullanıcı üyesin ve kayıptan korkuyorsun :)

$400K yatırım yapan üyelerin videoları var senin gibi sitemkar değiller :)

Site seni yoruyorsa bırak gitsin boşuna söylenmen :)

Reklam varken site iyi yokken kötü oluyor dimi :)

Aynı yazılanları okumaya sıkıldım aynı şeyleride yazmaya ama aynı şeyleri söylenmeye sıkılmayanlar var. :)

bende sizin gibi konuşan ınsanlardan sıkıldım. siz yatırım yapanlar neyden endişe ediyorsunuz ??
eskiden paranız anında geliyordu şu anda ise payzadan dolayı en gec bır haftaya gelıyor. siz yine aynı şekilde yatırımınızı yapın paranızı kazanın. bugun çekin 10 gun sonra hesabınıza yatsın. 10 gün geçtiği halde parası yatmıyan bır allahın kulu var mı ??
şu anda madur olanlar yatırım yapanlar değil ptc sistemınden para kazananlardır.
kaç gündür hiç reklam gelmıyor. aktıf 100 tane uyem wardı her birisi bana 0.20 kazandırıyordu. 100x0.20 = 20 dolar gunluk kazancım gitti.
15 gündür sistem bu şekilde. 15 gündür para kazanamıyoruz ptcden. hadı yıne kazanmayalım hıc onemli değil. ama şu anda butun referanslarım tmsyi bıraktı. ben o referansları kazanana kadar kac ay ugrastım. kim bilir ne zamana aynı duruma gelecegim.

Arwen

Alıntı yapılan: blqn - 23 Ocak 2016, 14:25:32
@Arwen standart kullanıcı üyesin ve kayıptan korkuyorsun :)

$400K yatırım yapan üyelerin videoları var senin gibi sitemkar değiller :)

Site seni yoruyorsa bırak gitsin boşuna söylenmen :)

Reklam varken site iyi yokken kötü oluyor dimi :)

Aynı yazılanları okumaya sıkıldım aynı şeyleride yazmaya ama aynı şeyleri söylenmeye sıkılmayanlar var. :)

$400k yatırım yapabilecek kadar durumum iyi olsa zaten ptc siteleriyle uğraşmazdım emin olabilirsiniz. Arkadaşında dediği gibi biz refler sayesinde ve reklamlara tıklayarak kazanan üyelerdeniz  üyelerden az azda olsa kazanıyordum şimdi onlarda bıraktı ve kaldık ortada reklam bile çıkmıyor sitede ayrıca payza ile uğraşmak istemediği için bırakan üyelerde cabası olacak ve büyük ihtimal payzada onaylanmış hesap olması gerekiyor yani kredi kartı tanımlatmak falan filan.. bende kredi kartıda olmadıgı için trafficmonsoonda içerde kalan paramıda çekemıyorum tm kart olayı zaten başlı başına bir saçmalık milletin işi gücü yok onu alcak.. Büyük ihtimal Tm'de benim için bitti.

6il9in

@bahattin60

DR leriniz tıklamayı bıraktı diye söyleniyorsunuz ama yine sebebi sizsiniz. Böyle sağda solda TMS şu oldu TMS bu oldu derseniz ... veya devam edin. Siz mağdursnuz para yatıranlar değil öylemi. Sizin mantığınızı anlamaktada zor. Mağdursanız bırakın siteyi uğraşmayın. Sitede reklam oldumu ondan iyisi yoktu. Ayrıca arka sayfaları okusanız çoğu şeyi idrak edeceksiniz ama tenezzül etmiyorsunuz. Sitenin PTC bölümü için bir taahhüdü yok. Boşuna yakınmayın :)

@Arwen ben sadece örnek verdim. Adamlar o kadar para yatırıyor ama sizler gibi söylenmeiyor. O adamların DR i yok mu zannediyorsun.

bahattin60

Alıntı yapılan: blqn - 24 Ocak 2016, 05:55:22
@bahattin60

DR leriniz tıklamayı bıraktı diye söyleniyorsunuz ama yine sebebi sizsiniz. Böyle sağda solda TMS şu oldu TMS bu oldu derseniz ... veya devam edin. Siz mağdursnuz para yatıranlar değil öylemi. Sizin mantığınızı anlamaktada zor. Mağdursanız bırakın siteyi uğraşmayın. Sitede reklam oldumu ondan iyisi yoktu. Ayrıca arka sayfaları okusanız çoğu şeyi idrak edeceksiniz ama tenezzül etmiyorsunuz. Sitenin PTC bölümü için bir taahhüdü yok. Boşuna yakınmayın :)

@Arwen ben sadece örnek verdim. Adamlar o kadar para yatırıyor ama sizler gibi söylenmeiyor. O adamların DR i yok mu zannediyorsun.

para yatırmadıgımı nerden biliyorsunki ?

hem ptc kısmını yapıyorum hem paket alıyorum. ama paket alma işlemlerinde hiç magdur olmadım :)  aynı şekilde devam eiyorum

6il9in

Paketlerden mağdur olmadıysanız neden şikayetçisiniz :)

Sorun ne o zamanda şikayetçisiniz ???

ibrhmsny

Belki farkettiniz belki etmediniz, küçük bir değişiklik daha:
Artık henüz sayfa açılmadan diğer sekmeye geçseniz de surf sayacı duruyor  :D
Bunun olacağını söylemiştim  :g

letal

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 24 Ocak 2016, 10:35:07
Belki farkettiniz belki etmediniz, küçük bir değişiklik daha:
Artık henüz sayfa açılmadan diğer sekmeye geçseniz de surf sayacı duruyor  :D
Bunun olacağını söylemiştim  :g

yooo daha 1 dk önce surflerimi tamamladım öyle bisey yasamadım (spk)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: letal - 24 Ocak 2016, 10:38:27
yooo daha 1 dk önce surflerimi tamamladım öyle bisey yasamadım (spk)
Başka sekmeye geçtiğin halde surf sayacı durmadı mı  ???

Edit: Az önce denedim bende de durmadı sayaç  (hp)

letal

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 24 Ocak 2016, 10:49:36
Başka sekmeye geçtiğin halde surf sayacı durmadı mı  ???

Edit: Az önce denedim bende de durmadı sayaç  (hp)

;) bilgisayarın ve internetin hızlı olduğu için geçişi yapamamışsındır sen :D

Dio

ya da deneme yapıyorlardır yakında o da olur :m