TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: zyaseven - 30 Ocak 2016, 13:20:27
Yerinde cevapları mükemmel hesapları ileriyi gören mesajları tutarlı yaklaşımları (yağ fazla kaçtı sory:)herkese cevap vermeye yetişmeye çalışan yaklaşımları  sebebiiyle ElisaMcCline a Teşekkürler ederim.
İyi yetiştirdik haytayı  :DD

sametseven

4-Forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.
[spoiler]http://www.gelirkapisi.com/forum-kurallari/forum-kurallari/[/spoiler]  Kurallara uyalım lütfen :) :g  3 tuş veya (zopa) gelmesin  :))

letal

Alıntı yapılan: Yakançiçek - 30 Ocak 2016, 17:20:00
4-Forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.
[spoiler]http://www.gelirkapisi.com/forum-kurallari/forum-kurallari/[/spoiler]  Kurallara uyalım lütfen :) :g  3 tuş veya (zopa) gelmesin  :))

arkadas yönetici değil ki ;)

algısal bir hata olmuş bir daha okunca fark ettim görmezden gelelim  :X

ibrhmsny

Alıntı yapılan: Yakançiçek - 30 Ocak 2016, 17:20:00
@Yakançiçek
Uyarı,banlanma,kınama,para cezası,derece/kademe durdurma gibi her türlü ceza kabulumdur  :D
Yine de açıklama yapayım;
Hayta, serseri başıboş anlamlarında kullanılmakla beraber TDK' da,Osmanlının ilk dönemlerinde uç boylardaki eyalet askerlerinden bir sınıfın adı,çirkin vücutlu kadın,zorba gibi farklı anlamları mevcut.
Halk arasında da genellikle olumlu/sevimli sırt sıvazlayıcı manaya gelecek şekilde kullanılır.
Benim de bir önceki mesaj da hangi anlamda kullandığımı büyük ihtimalle sözün muhatabı da doğru anlayacaktır.

Ayrıca;
Kendisinin beni yetiştirmiş, bilgilendirmiş ve hala da bilgilendirmeye devam etmesi dolayısıyla ve kendisinde bulunan,  @zyaseven arkadaşımızın belirttiği/belirtmediği olumlu/olgun kişilk özellikleri dolayısıyla böyle bir latifeyi yapma haddini bulmuş bulunuyorum.

Yine de bütün bunlara rağmen,forum mesajlarını takip ettiğin,uyarı gerektiğini düşündüğün mesajlara cevap verdiğin ve foruma sahip çıktığın için kendi adıma teşekkür ederim.

Son olarak
Ben de senin kadar severim @hayta yı  :)

zyaseven

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilalyuzugullu

ben yönetici yerine patron demeyi tecih ediyorum :D en koca göbekli ve kel kafalısından :DD

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 30 Ocak 2016, 13:20:15
TMS admini bir açıklama yaptı:
Salı günü payzanın sahibiyle bir toplantı yapacağını ve bunun sonrasında para çıkışlarında hızlanma olacağını umut ettiğini söyledi.

:) :y

Ehehe, Payza ile çok yatırım bekliyor da, çakallık mı yapıyor acaba :PP

Yaa gelsin cidden. Alıştırdı anında ödemeye, çok geriyor yahu beklemek :)
Diğer pek çok sitede zaten anında alamıyorsun ama germiyor bu kadar :D

ibrhmsny

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Ocak 2016, 19:41:33
:) :y

Ehehe, Payza ile çok yatırım bekliyor da, çakallık mı yapıyor acaba :PP

Yaa gelsin cidden. Alıştırdı anında ödemeye, çok geriyor yahu beklemek :)
Diğer pek çok sitede zaten anında alamıyorsun ama germiyor bu kadar :D
Aynen öyle, geriliyor insan  :D
Benim naçizane tavsiyemdir, şu saatten sonra kimse ödeme talebinde bulunmasın. TM bank ı beklesin.
Şu an 20 Ocakta yapılan çekimler bile beklemedeyken, 6 Şubatta TM Bank açılacak denilmişken, bu günlerde yapılacak çekimler askıda kalır çok beklenir. Evet 6 Şubatta TM banktan çekim yapılamayacaktır ama yine de kendi tercihimdir;
yatırımı olanlar hesaptaki bakiyelerle paket alsınlar  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: zyaseven - 30 Ocak 2016, 13:20:27
Yerinde cevapları mükemmel hesapları ileriyi gören mesajları tutarlı yaklaşımları (yağ fazla kaçtı sory:)herkese cevap vermeye yetişmeye çalışan yaklaşımları  sebebiiyle ElisaMcCline a Teşekkürler ederim.

Ehh, az kaçmış sanki :)

Bir süre önce gerçekten salak saçma sorular ve çok anlamsız şikayetler yok.
Demekki cevap verince okunuyor diye severek yazıyor artık herkes :) Diğer arkadaşları da unutmayalım.
Her bilgi paylaşımı çok değerli bu bigl eksiği olan durumlarda :)