TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Paketlerin yansımaması,çalışmadan değil gibi.
Az önce bir açıklama geldi,gelir az olduğu için,paypal olmadığı ve payzadan da harcama olmadığı için alın size paket geliri diyor  :D
Umarım bu bir şakadır  :D

tarıker

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 11 Şubat 2016, 21:24:19
Paketlerin yansımaması,çalışmadan değil gibi.
Az önce bir açıklama geldi,gelir az olduğu için,paypal olmadığı ve payzadan da harcama olmadığı için alın size paket geliri diyor  :D
Umarım bu bir şakadır  :D

Gerçekten șaka olmalı bu. Șaka değilse kötü bir haber

ibrhmsny

Şaka değilmiş :S
Paypaldan para alınana kadar paketler sembolik olarak artacak. Saatte 0.002 civarı yansıyor şimdilik.
Admin paypaldaki paraya dokanamadığı için, ne iş yapıyorsa o ,işi yapamıyor. Biz de varolan bakiyelerimizle sürekli paket almaya devam ediyoruz ancak bu alımlar şuan admine ulaşmadığı için,normal ve mantıklı olan yapıldı.
O kar etmediği için biz de kar etmiyoruz.
Bu durum ne kadar devam eder bilmiyoruz,
Üyeler nasıl tavır alır bilmiyoruz..

En azından surf yapmak gerekmiyor  :DD

iovanovic

Bu açıklamadan çıkarılacak en kesin bilgi: Paypal'da takılı kalan parayla ilgili olumlu senaryo da gerçekleşse olumsuz senaryo da gerçekleşse işlerin yoluna girebilmesi haftalar alacak.

GameHunter

Zaten işler rayına oturana kadar millet durmadan paket alacak ve herkesin alacağı birikecekti. Bunu bende mantıklı bulmamıştım. Ama yeni sistemi getirmeden PayPal ile ilişiği kesmesi mantıklı olmadı. Şimdi herşey muamma yatırımlar kesildi, küçük kullanıcılar siteyi çoktan bıraktı.

Futurenet

Selam arkadaşlar yeniyim bende bu reklam işlerinden bi kaç öneride ben yapacağım

Coulers79

İsminle alakalıysa şayet burada yapma, her konu konusunda konuşulmaktadır.

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

Öyle ya da böyle, sitede sorunlar var.
Çözülür-çözülmez konusu ayrı bir konu.
Ancak, siteye bu aşamada yatırım tavsiye etmediğimize göre, sitenin artık önerilmeyen siteler alanında devam etmesi daha doğru.

Gelelim sorularınıza:

- TM Word Bank yalan mı oldu ?
Charles Paypal dan bloke olmamış olan belirli bir rakamı parça parça da olsa alabilecekti. ( En azından ilk izlenim buydu)
Blokede durmayan paradan, üyelerin tüm parasını ödedikten sonra dahi çok yüksek bir miktar kalıyordu.
Ancak daha sonra Paypal tüm hesabı dondurdu. Yani Paypalan önümüzdeki 5 ay boyunca daha gelecek bir para görünmüyor.
Doğru da olsa, başından itibaren yalan da olsa, zaten olmayan parayla banka açılması gibi bir durum pek de mümkün görünmüyor.
Bu yüzden de son dönemde yeni ödeme işlemciden bahsediliyor.

- Yeni ödeme işlemci nedir ? Ne zaman gelecek ?
Bilmiyorum, bilgi paylaşılmıyor. Önümüzdeki hafta içinde eklenecek sanırım, birkaç gün kalmasından bahsediliyor her fırsat ve yayında.
Ancak sanırım çok da tercih edilmeyen ya da çok kişinin kullanmadığı ve Payza da olduğu gibi kazan kaldırılması muhtemel bir ödeme işlemci olabilir.
Kredi kartı ile ödeme alabilmeyi de arada konuşmuştuk, kredi kartı entgrasyonu da olabilir.
Payza ile de görüşülmüştü. Kart ile gelen para, hızlıca Payza ya aktarılıp ödemeler bu şekilde devam da edebilir.

Bu sebeple şu vurgulanıyor;
En kötü ihtimal: Payza ile aksak ödeme de olsa devam, yeni processor yok, 5 ay sonra Paypal çözülünce herşey OK. Bu zaman zarfında paketlerde gelir gider dengesine göre olması gereken yavaşlama.
En iyi ihtimal: Birkaç gün içinde yeni payment processor, herkesin aynı şekilde yatırıma deam etmesi, ödemelerin 3 hafta sonra anlık yapılmaya başlaması.

Yani beğenmeyebilirsiniz ama 5 aydan iyidir deniliyor burada aslında.

- Ne yapmalıyım ?
Ne yapacağınıza sizden başka hiçkimse karar veremez.
Doğru soru ise; ben şunu yapacağım, nasıl bir yol izlemeliyim olabilir.

Her şartta dışarıdan yeni bir yatırımı tabii ki önermiyoruz. Ancak ben en azından şu yeni pymrnt processor konusunun da netleşmesini bekleme taraftarıyım.
Keza para Paypalda zaten dondurulmuş durumda. Bir yere kaçmıyor.
Dispute sürelerinizi de düşünebilirsiniz tabii ki ancak bugün ikinci farklı kişiden aldığım aynı bilgi (her ikisi de TR dışında);
Paypal bu konuda dispute yerine bankanızla görüşün diyormuş. Ben onların yalancısıyım.
Dispute düşünenler Paypal ile görüşsün bence önce. Hatta bu bilgiyi de paylaşsın. Ülke ya da kişilere/yatırımlarına göre farklı cevaplar da gelebilir.

- Forumdaki TMS yatırım grupları nasıl devam edecek ?
Bunu gruplar konusunda ayrıca değerlendiririz.

Konu, önerilmeyen siteler alanına taşınmıştır.

6il9in

Yeni reklamlar var şuan :)

Coulers79

C.Scoville, bu videoda ne demiş?  [spoiler]www.youtube.com/watch?v=B9x4auR4yp8[/spoiler]