TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6arti9

ingilizce altyazı ordandan otomatik ceviri yapıp izledim.
anladığım kadarıyla çok çalışıyoruz herseyi halledecegiz falan filan diyor. gerilmiş biraz konuşmak ihtiyacı hissetmiş
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

Coulers79

Eneee ne ka iyi, ne ka gözel bir özellik. Bir ara baştan sona bi izleyeyim bakalım.

iovanovic

@Coulers79 Videoyu 1-2 gün önce izlemiştim. Hatırladığım kadarıyla lafı "paypal bize yamuk yaptı" olayına getirdi. Paypal'da takılı kalan para baya büyük bir miktar falan diyordu. İşte gerisi de klasik söylemler, beraber devam edelim, her şey iyi olacak gibisinden.

Onun dışında yeni ödeme işlemcisini de birkaç gün içinde halletmiş olacağız diyor. Güzel bir ekip kurduk, her şeyle ilgilenecek diyor.

Aklımda kalanlar bunlar, unuttuklarım olabilir. Özellikle işimize yarayacak bir bilgi yok gibi yani. Klasik, herkesin bildiği, tahmin edebildiği şeyler bence.

ibrhmsny

Paketlere yansıyan rakamlar değişiklik gösteriyor. Aldığı yatırıma göre artıp/azalıyor.
Saatte 0.002 geliyor diye surf yapmayı bırakmıştım ama bugün girince hesaba baktım 0.002 ye göre daha fazla miktar vardı.
Surf yapmaya devam etmek lazım

tarıker

Arkadaşlar yeni bir gelişme var  mı?

ibrhmsny

tarıker

In time the bank will be ready. In time we'll get the funds out of paypal. In time all things will come about. It's not always our time, or within our frame of patience. This is a test from the almighty. Who we are at our core will be proven to our creator through this test.
PayPal was everyone's favorite way to pay, so what we're seeing is a drop in revenues because people preferred PayPal for making purchases ... I feel confident that when we get the funds out of PayPal to pay people... and an easy way to make purchases, things will become back to normal. That's why our #1 focus right now is getting the bank finished, build our payment gateway, and get the legal help to release the funds from PayPal

2 saat önce yapıllmış bir açıklama...Ne diyor acep. :)

ibrhmsny

'Beşinci günün şafağında doğuya bakın'
Diyor.

Mucahid

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 14 Şubat 2016, 11:33:30
Diyor.

Hahaha  :DD -:))

nebu

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 14 Şubat 2016, 11:33:30
Diyor.