TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ero

valla nerdeyse 15 gun oldu payzadan 6 dolar halen beklemede ustelik bastan beridir payzadan paypal hesabimda yok

ibrhmsny

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 18 Şubat 2016, 21:04:50
Paypal dan para gelmeden, eski yükümlülüklerini de yerine getiremiyordu site.
Dolayısıyla, büyük oranda paypal ile alınmış ve işlemeye devam eden, gelir üreten paketleri ve egelirlerini dondurdu site.
Paypal bana ödediğinde, bende bunları açar, işletir ve öderim dedi.

Bir anlamda sıfırdan başlamış gibi olduk. Yeni yatırımlar, yeni paketler, yeni gelirlerle alınan ödemeler.

Eski haline dönüyor mu ? Sadece ümit ediyoruz :)

İçeride önceden birikmiş miktarları alamıyoruz maalesef. Yeni para yatırımı olmadan da gelir üretemiyoruz.
Sıfırdan başlayanlar para kazanabiliyor ve para çekebiliyor.
Eski yatırımlar ise Paypal ı bekliyor :)
Peki v4 açılacak mı @ElisaMcCline  :g

suskun

peki şöyle bişey yapılamaz mı mantık olarak TMS'nin paypal'da sıkışmış durumda olan bi parası var ve bunu ne kullanabiliyor ne de alabiliyor(bildiğim kadarıyla ) fakat kullanıcılar dispute açtığında TMS onaylarsa para paypal tarafından kullanıcılıya aktarılıyor. Yani demem o ki içeride yuklu yatırımı olanlar dispute açsa ve TMS'de onaylasa sonra bu kullanıcılar bu parayı payza'ya aktarıp oradan yatırım yapsa sorun çözulmuş olmaz mı?

maximilyanus

TMS deki sıkıntı ne bilen açıklayabilir mi benim balance 00 lanmış altta eski bakiye yazıyoo ne ayak :))

aydyar13

Alıntı yapılan: maximilyanus - 18 Şubat 2016, 23:02:42
TMS deki sıkıntı ne bilen açıklayabilir mi benim balance 00 lanmış altta eski bakiye yazıyoo ne ayak :))

@maximilyanus

Açtığınız konu birleştirildi. Siteler hakkındaki sorular için ayrı bir konu açmıyoruz. Mevcut konuyu bunun için kullanıyoruz.

Siteyle ilgilenmiyorum ancak son 3-4 sayfayı okursanız sorunuzun cevabını bulursunuz sanırım, forumda bir çok kişinin yatırım var.

tarıker

Ödemeler yine anında olmuş. Ödeme talep ettim, anında geldi (ok) İnşallah böyle devam edebilirler. (dns)

ero

yahu odeme talepetmistim payzadan  6 dolar reddeilmis bekleyen hesap bolumune aktarilmis nedir bu simdi

Coulers79

11 şubat öncesi herşey donmuş.  :n

maximilyanus

Alıntı yapılan: aydyar13 - 18 Şubat 2016, 23:05:49
@maximilyanus

Açtığınız konu birleştirildi. Siteler hakkındaki sorular için ayrı bir konu açmıyoruz. Mevcut konuyu bunun için kullanıyoruz.

Siteyle ilgilenmiyorum ancak son 3-4 sayfayı okursanız sorunuzun cevabını bulursunuz sanırım, forumda bir çok kişinin yatırım var.
tesekkür ettim baktım bulamadım konuyu ben acayım dedim iyi yapmışsınız:)

letal

aslan bir refim 10 paket almış :D (spk)