TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: zyaseven - 20 Şubat 2016, 21:45:19
arkadaş konu hakkında kesin  bilgisi varmış gibi konuştu bende ona sordum.eğer öle ise sıkıntı büyük

Yazıya tekrar bakarsanız, orada elveda diyeceğiniz hesap, TMS hesabı, paypal hesabı değil.

zyaseven

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Şubat 2016, 23:58:31
Yazıya tekrar bakarsanız, orada elveda diyeceğiniz hesap, TMS hesabı, paypal hesabı değil.
Bende Tms hesabını kastetmiştim.yani hem payzadan hemde paypaldan yatırım yapanlar var .Mesela bir arkadaşım aynı bu şekil hesabı var ve biraz borçlanıp girmişti.Geçen görüştüğümüzde bana paypaldan ittiraz ettiğini söyledi.Bende eğer böyle bir durum varsa kendisini uyarmak isterim payzadan yaptığı yatırım daha fazla çünkü

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: zyaseven - 21 Şubat 2016, 00:46:17
Bende Tms hesabını kastetmiştim.yani hem payzadan hemde paypaldan yatırım yapanlar var .Mesela bir arkadaşım aynı bu şekil hesabı var ve biraz borçlanıp girmişti.Geçen görüştüğümüzde bana paypaldan ittiraz ettiğini söyledi.Bende eğer böyle bir durum varsa kendisini uyarmak isterim payzadan yaptığı yatırım daha fazla çünkü

OK da, konunun Paypal müşteri hizmeteri ile ilgisi yok ki. Aşağıda verdiğim linkte onu sormuşsunuz.
http://www.gelirkapisi.com/onerilmeyen-siteler/trafficmonsoon/msg358489/#msg358489

tarıker

% 100 banlanir, daha önce dispute actigim üyeligim anında banlandi. Burdada durum değişmez. Sen adamın kan davalisi olacaksın, o adamda seni evine davet edecek. Durum buna benziyor :D

zyaseven

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Şubat 2016, 17:16:50
OK da, konunun Paypal müşteri hizmeteri ile ilgisi yok ki. Aşağıda verdiğim linkte onu sormuşsunuz.
http://www.gelirkapisi.com/onerilmeyen-siteler/trafficmonsoon/msg358489/#msg358489
Yanlış cümle kurmuşum pardon.Paypal müşteri hizmetlerindeki kişi tms den ihraç edilme olasılığınız var demiş arkadaşa.Bende bunu sormak istedim aslındada devrik cümle olmuş:D

ibrhmsny

Cevap yukarıda verilmiş, kesinlikle nişan bozulur  :D

zyaseven

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 21 Şubat 2016, 23:09:07
eyvah :( :'(

varidat

Normalde nişan bozulunca bohça geri verilir, fakat bu adminin örf ve adetlerimizden haberdar oldugunu sanmıyorum :)

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 21 Şubat 2016, 23:09:07

Coulers79

Adminin Paypal sınırlandırılmasının biran evvel kaldırılması için, yatırımcılardan Paypal'a gönderilmek üzere bir destek dilekçesi,
e-maili falan istemesi lazım. Üyelerin Paypal'a, biz bu şirketten memnunuz ama sizin yüzünüzden mağdur olduk demeleri gerek.

iovanovic

Alıntı yapılan: Coulers79 - 22 Şubat 2016, 12:54:45
Adminin Paypal sınırlandırılmasının biran evvel kaldırılması için, yatırımcılardan Paypal'a gönderilmek üzere bir destek dilekçesi,
e-maili falan istemesi lazım. Üyelerin Paypal'a, biz bu adminden memnunuz ama sizin yüzünüzden mağduruz demeleri gerek.

Bence TrafficMonsoon'un eyalet mahkemesine başvurması lazım paypal aleyhine. Neticede ortada 30 milyon dolara yakın para söz konusu. Paypal açık şekilde mağdur ediyor karşı tarafı her ne kadar karşı taraf kullanım sözleşmesini ve şartları kabul etmiş olsa bile.