TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zyaseven

Alıntı yapılan: iovanovic - 22 Şubat 2016, 13:19:36
Bence TrafficMonsoon'un eyalet mahkemesine başvurması lazım paypal aleyhine. Neticede ortada 30 milyon dolara yakın para söz konusu. Paypal açık şekilde mağdur ediyor karşı tarafı her ne kadar karşı taraf kullanım sözleşmesini ve şartları kabul etmiş olsa bile.
Yanlış bilmiyor isem zaten Tms Mahkemeye verdi diye biliyorum.süreci kısaltmak ve blokede kalan paramızı almak için uğraşıyoruz diyordu

iovanovic

Alıntı yapılan: zyaseven - 22 Şubat 2016, 16:05:33
Yanlış bilmiyor isem zaten Tms Mahkemeye verdi diye biliyorum.süreci kısaltmak ve blokede kalan paramızı almak için uğraşıyoruz diyordu

Ben çok takip edemedim gelişmeleri ama sağlam hazırlık yapıp hukuki platforma taşıdıysa blokajın erkenden kalkması sürpriz olmaz benim için. En azından 5 ay sonra değil de 2 ay sonra olsun, bu da olumlu.  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: varidat - 22 Şubat 2016, 11:49:41
Normalde nişan bozulunca bohça geri verilir, fakat bu adminin örf ve adetlerimizden haberdar oldugunu sanmıyorum :)

Başına giy diye çorap, yaşını sil diye mendil gönderiyor genelde adminler :D

Alıntı yapılan: iovanovic - 22 Şubat 2016, 20:11:56
Ben çok takip edemedim gelişmeleri ama sağlam hazırlık yapıp hukuki platforma taşıdıysa blokajın erkenden kalkması sürpriz olmaz benim için. En azından 5 ay sonra değil de 2 ay sonra olsun, bu da olumlu.  :g

Paylaşıldığı kadarıyla, ciddi ve pek çok işe imza atmış, vergi hukukuna da hakim bir avukatı var.
ABD de, şirket olarak incelendiği ve temiz olduklarının onaylandığı bilgisi paylaşılmıştı.
Yani, ABD yasalarına göre, ponzi vb gibi , yasalara uygun olmayan bir şirket değil. Paypal ın elini ve gerekçelerini düşürüyor bu konu zaten.

Payza kurucularından da, prosedürler ve sistemin üstüne gidilebilecek konular hakkında ciddi destek alıyor gibi görünüyor.

Ben paylaşılanların yalancısıyım :)

thehacker

Eski Bakiye: 16.52$ - Referanslarım paketler almış çekemediğimden dolayı eski bakiyeye düşmüş. TMS öldü mü :) Yoksa yaşamaya mı çalışıyor pek anlamış değilim. Paypal bitirdin bizi :( Ne güzel gidiyorduk biz  :DD

iovanovic

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Şubat 2016, 01:55:27

Paylaşıldığı kadarıyla, ciddi ve pek çok işe imza atmış, vergi hukukuna da hakim bir avukatı var.
ABD de, şirket olarak incelendiği ve temiz olduklarının onaylandığı bilgisi paylaşılmıştı.
Yani, ABD yasalarına göre, ponzi vb gibi , yasalara uygun olmayan bir şirket değil. Paypal ın elini ve gerekçelerini düşürüyor bu konu zaten.

Payza kurucularından da, prosedürler ve sistemin üstüne gidilebilecek konular hakkında ciddi destek alıyor gibi görünüyor.

Ben paylaşılanların yalancısıyım :)

Aynen hocam, aynı şeyi ben de okumuştum. Bu konuda ellerinin güçlü olduğunu düşünüyorum ve en önemlisi ortada hatrı sayılır bir para var gerçekten blokaja takılan. Gerçekten üstüne gittilerse veya giderlerse 5 aydan daha erken bir zamanda paypal'daki bakiye kurtarılabilir. Neden olmasın ?  :)

tarıker

Beyler  yeni bir açıklama gelmiş galiba. Paypal traffic monsoon'un çok hızlı büyümesinden tırsmış:) Fonları 30 günlük periyotlarla serbest bırakıcaklarmış galiba eğer çeviriden yanlış anlamadıysam:) Eğer bu doğruysa iyi bir gelişme galiba. Tm facebook ta yayınlanmış açıklama.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tarıker - 24 Şubat 2016, 14:18:44
Beyler  yeni bir açıklama gelmiş galiba. Paypal traffic monsoon'un çok hızlı büyümesinden tırsmış:) Fonları 30 günlük periyotlarla serbest bırakıcaklarmış galiba eğer çeviriden yanlış anlamadıysam:) Eğer bu doğruysa iyi bir gelişme galiba. Tm facebook ta yayınlanmış açıklama.

Baktım ama sıkıntılı bir açıklama/durum.
180 gün yerine, 30 günlük perpyodlarla paypal tarafından kontrol edilip, uygun görülen miktar salınacak diyor ancak,
Bu paraya dokunamayacağız da diyor.

Salınan paranın ne olacağı konusu karışık.

tarıker

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 24 Şubat 2016, 15:49:21
180 gün yerine, 30 günlük perpyodlarla paypal tarafından kontrol edilip, uygun görülen miktar salınacak diyor ancak,

Eğer TM salınan bu paraya dokunamayacaksa çok saçma. Vermesinler daha iyi.

zyaseven

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 24 Şubat 2016, 15:49:21

Bu durum Paypaldan itiraz edenleri etkilermi peki adminim

ElisaMcCline

Daha ne olduğunu tam anlaymadım ki, ek detaylara bakalım.

Vakit ayırıp nedir diye bakabilmem lazım :)

Birşeyler çıktıkça, burada paylaşırız zaten. Sizler de ek bilgi görürseniz paylaşın, çeviririz :)