TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Arkadaşlar bu ara yoğun geçiyor, fırsat buldukça girmeye ve değer bir konu ya da açıklama varsa paylaşmaya çalışıyorum.
Yoksa aynı bilgileri içeren açıklamalar sürekli geliyor aslında ama hiç sulandırmaya gerek yok :)

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 05 Mart 2016, 11:13:10
Her bir cümleniz için ayrıca teşekkür ederiz kırmızılım  (spk)

:) :y

Alıntı yapılan: thehacker - 05 Mart 2016, 11:37:24
Hoşgeldiniz hocam. Ne zamandır yoktunuz :)

Geç saatlerde de olsa geliyorum aslında ama yazmaya değecek birşey yoksa gereksiz konulara girmemeye çalışıyorum :)

Alıntı yapılan: tarıker - 05 Mart 2016, 17:21:19
Hocam bilgi için teşekkürler. Şimdi paypaldan martın 11 inde  10 milyon dolar para gelecek galiba. Bu parayı kullanabilecekler mi. Paketler tekrar aktif hale gelecek mi 11 inden sonra bunla ilgili konuşulan bisey varmı.

Bu bilgi çok açık değil, çünkü Paypal ın bu konuda net bir açıklaması yok.
Açıkçası 10 milyon şeklindeki bir telaffuza da ben denk gelmedim.
Hadi o kadar mesaj içinde ben denk gelmedim diyelim Ancak olması da zaten pek mümkün ve hatta doğru değil.
Neden ? ;
Çünkü bu inceleme Paypal tarafından yapılıp, ne kadarının blokaj dışına çıkartılacağı yine Paypal tarafından hesaplanarak bilgisi verilecek.
Ayrıca Paypal hesapladığı miktarı 30 günlük periyotlar halinde boşa çıkartacak olsa da,
bu rakamı hemen mi yoksa 180 gün sonunda mı kullandıracak belli değil. Paypal ın bu konuda net bir açıklaması yok :)

Gerçekten 10 milyon dolar şeklinde bir açıklama varsa da, en fazla şu olabilir.
TMS geriye dönük incelemesi yapılan o ayda, 10 milyon dolarlık yatırım almış ve bu yüzden bu bilgi paylaşılmış olabilir.
Ancak bu üyelere yapılan geri ödemeler ve belki o yatırımı yapan üyelerden dispute/ters ibrazlar olabilir.
Yani ortada hesap gerektiren bir durum var, o kesin. Dolayısıyla öncesindeki bir rakam telaffuzunu ben çok sağlıklı bulmuyorum ;)

Alıntı yapılan: letal - 05 Mart 2016, 18:43:25
@ElisaMcCline üstad benim 22 subatta aldıgım 1 paketim war o pakete saatlik 0.045 geliyor eski oran gibi 4 katı kazanmıyorum yani ...

@ibrhmsny arkadaşımız da cevaplamış, Ve ecet bugün bende de normal işliyor :)

Yazıda bahsettiğim üzere; o gün biraz yatırım gelmiş ya da içerde çekim için bekletenlerden pakete çevirmiş olanlar çıkmış olabilir.
Devamı gelirse, arada bu gibi hızlı zamanları yaşarız. Alım azalırsa da yavaşlayacaktır tabii ki :)

ElisaMcCline

Yeni paylaşımlardan seçmece bilgiler;

Allied Wallet konusu kısa bir süre için belirsizliğini koruyacak.
Geçici bir çözüm olacaksa, bu kısa sürede Payza ve STP ile devam etmek daha doğru olacak bilgisi verilmiş.
Allied Wallet konusunda çok yakında yeni bir güncelleme/paylaşım yapılacakmış.

Bence 2 konu var;
1- Allied Wallet fee leri ve harcamaları beklediğinin üzerinde çıkmış olabilir.
Tabii ki bu sadece benim yorumum. Ama astarı yüzünü geçecek ve üyeleri paket alımından uzaklaştıracak fee ler ve kart ücretleri çıkıyorsa,
Paket alımı da beklendiği gibi olmayacaktır.
Dolayısıyla herkes daha da uzaklaşabilir. Çözüm yerine bir fiyasko durumu yaşamak istemez hiçkimse :)

Üstelik kısa süreli bir çözüm olacaksa, herkes için gereksiz bir debit card harcaması da çıkıyor. Allied Wallet Debit Card 25$ dı.
TM için ayrı yapılsın dendiğinde, rakam daha büyük olacaktır. Hatta ek depositler de söz konusu olabilir.
Üstelik belki de birkaç ay kullanmak için olacak bunlar. Çok gereksiz bir harcamalar silsilesi olacaktır.

2- 11 Mart ta Paypal ın ne yapacağını ve bundan sonra ne zamana ne gibi bir rakam gelebileceğini görmek istiyor.
Gelecek makul rakamlar sözkonusu ise, yine ek bir payment processor a gereksiz harcama yapmak ve sürekli fee ödemek yerine,
zaten düşünülen banka konusu öne çıkabilir.
Allied Wallet a harcanmayan her bir cent de bu işe katkı sağlar. Üyeler de geçici bir çözüm için ek kart paraları ödemeyecek olur.

Neyse uzattım sanırım :)

Paypaldan gelecek bilgi ya da alınabilecek paraya göre,
geçici de olsa mecburen Allied Wallet ekliyoruz veya hadi bankamızı kuruyoruz diyebilirler gibi görünüyor :)

tarıker

Şuan site güncellemede, hadi hayırlısı bakalım. Siteye erişim yok (prt)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tarıker - 09 Mart 2016, 11:12:42
Şuan site güncellemede, hadi hayırlısı bakalım. Siteye erişim yok (prt)

Site gelince de, geldiğini yazın bari ama :)

Sadece görsel güncelleme yapılmış öğlen saatlerinde. Daha açık renklerle yeniden tasarı düzenlenmiş :)

GameHunter

Az önce giriş yaptım 3 farklı güvenlik sorusu belirlememi istedi.
Güvenlik konusunda iyileştirmeler yapıyorlar sanırım.
Scam olma niyetinde olsa niye sistem üzerinde çalışma yapsınlar dimi.
Umarım ödeme istemcisi sorunu çözülürde yatırım almaya ve ödeme yapmaya başlar site.

cocoextra

Reklamlardada artış var,  bayadır girmiyodum siteye bi güzelleşmiş bi haller olmuş  :D

hayrilast

dünden beri giriş yapmaya çalıştığımda Your IP address is changed, please login again uyarısı çıkıyor ip adresim değişmediği halde

altta login çıkıyor tekrar giriş yapıyorum gene aynı bir türlü giriş yapamadım sizde de var mı bu problem?

6arti9

bende bir ara yaşamıştım tabletten chrome tarayıcıyla turbo mod gibi birseyi vardı

farklı tarayıyla cerezleri falan temizleyip denediniz mi
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

ikose

Alıntı yapılan: hayrilast - 11 Mart 2016, 09:23:25
dünden beri giriş yapmaya çalıştığımda Your IP address is changed, please login again uyarısı çıkıyor ip adresim değişmediği halde

altta login çıkıyor tekrar giriş yapıyorum gene aynı bir türlü giriş yapamadım sizde de var mı bu problem?
şimdi sizin için girmeye çalıştım. çıkan yazı şu
Başka IP ile giriş yapmanız durumunda bazı sorulara cevap vermeniz gerekir.
bunların öncelikle kayıt edin diyor.
1- çocukluk arkadaşının adı = boş alana yazın
2- İlkokulunuz adını boş alana yazın
3- Kardeşiniz nerede oturuyor şehir yada kasaba , boş alana yazın
hepsini yazdım
çıkan yazıda şu
Thank you. Security questions have been successfully setup.

sonrasında hesabıma bağlanabildim

hayrilast

Evet denedim hatta başka bilgisayarda da denedim aynı hata çıkıyor