TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

Kimliğin ön yüzünün fotoğraf olarak yolladım kabul etmemişler Not verifed yazıyor problem nedir acep?

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

Sizin gibi pek çok kişi de farklı dökümanlar yüklediği için uzuyor zaten işler. Açıkça belirtilmiş. Country ID.
Yani size devlet tarafından sağlanan Kimlik, ehliyet ya da pasaport.
Güvenmiyorsanız yüklemeyin.

Profilinizi düzeltin. Doğru bilgilerle doldurun.
İbraz edeceğiniz kimlikteki bilgilerle aynı olsun ve TR karakter kullanmayın ( ben öyle yaptım)
https://trafficmonsoon.com/member/account.php

Örnek: [spoiler][/spoiler]

Kimliğinizin ön yüzünü upload edin.
https://trafficmonsoon.com/member/docs.php

Ve onaylanması için bekleyin.

Hepsi, bu kadar.

netkazan

Bu kimlikler isteniyor ya, aynı ip'den girişte sıkıntı çıkıyordu yine eskisi gibi mi olur yoksa aynı ip'den girişte sıkıntı çıkmayabilir mi? Bir çok hesap aynı ip den giriş olduğundan dolayı banlanmıştı.

suskun

Herşey dediğiniz gibiydi zaten hocam sadece state kısmına ilçe yazmıştım onu değiştirdim tekrar yukledim bakalım ne olacak bu sefer.

powercan

TC no gizleyipte mi göndereceğim acaba, kimliği resim olarak göndersek kabul edilirmi?

FUKARA85

kimlik onayından sonra eski bakiyelerde aktif oluyor mu acaba ? sadece bir prosedor mu yine ?

atLL

sabah bi bulgaristandaki  kimligimi gonderdim cevap vermedi sonra turkiyedeki kimligimi gonderdim o saattten beri beklemedeyim :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: netkazan - 29 Mart 2016, 16:47:54
Bu kimlikler isteniyor ya, aynı ip'den girişte sıkıntı çıkıyordu yine eskisi gibi mi olur yoksa aynı ip'den girişte sıkıntı çıkmayabilir mi? Bir çok hesap aynı ip den giriş olduğundan dolayı banlanmıştı.

Konunun banlanmış hesapların açılması ile bir ilgisi yok.
Aynı IP den girmek hiçbir sitede serbest değil ki, serbest olan sitelerden asıl çekinin zaten :)

Alıntı yapılan: suskun - 29 Mart 2016, 17:50:34
Herşey dediğiniz gibiydi zaten hocam sadece state kısmına ilçe yazmıştım onu değiştirdim tekrar yukledim bakalım ne olacak bu sefer.

Aslında bizde eyalet yok, bölge var ama el oğlu ne bilsin bizim Marmara Bölgesini, İç Anadolu bölgesini. Zaten adresimizde de yok :)
Büyük ve ismi bilinen şehirler için yine şehir ismi yazabilir, diğer arkadaşlar N/A yani bizde ondan yok anlamındaki N/A yı da yazabilir heralde :)

Söz konusu bir kartın gönderileceği adres olma ihtimali sebebiyle, bir karışıklık olmaması için, ben yine de şehir yazılmasında fayda görüyorum.

Ek olarak,
adrese çok takılmıyorlar gibi. Yani orada denmiş ki, siz bilirsiniz ama, gelecek birşey olursa o adrese gider yani doğru girin.
Yani kabul edilmeme sebebi muhtemelen başka bir sebep olabilir.
Resim çok küçü/büyük, üzerinde tahribat.... Silinen ya da okunmayan birşeyler.
Bilemedim şimdi ama adres konusundaki söylem dolayısıyla belgeyi düşünüyor insan ister istemez.

Çok farklı belgeler gelince, kendilerini doğru bir onay sürecine girmek ve hata yapmamak için geri de çekmiş olabilirler.
Bana bu olasılık daha mantıklı geliyor.
Daha önce onayladıklarını bile tekrar kontrol ediyor ve biz neyi onayladık acaba diyor olabilirler :)

Hatta, onaylanmayanlara bilgi vermeleri lazım ki bunu düzeltsinler. Neden onaylanmadığı bilgisi verilmiyor şu anda.
Bunun için bir eklenti hazırlıyor bile olabilirler. Yoksa bu kadar bekleme süreleri çok da mantıklı değil.

Alıntı yapılan: powercan - 29 Mart 2016, 17:56:23
TC no gizleyipte mi göndereceğim acaba, kimliği resim olarak göndersek kabul edilirmi?

Bilgi paylaşılmamış. Aceleniz ve yatırımınız yoksa, deneyin isterseniz.
Geç de olsa tüm belgelere bakıp oaylamaları ya da reddetmeleri gerekecek en nihayetinde :)

Alıntı yapılan: FUKARA85 - 29 Mart 2016, 20:35:23
kimlik onayından sonra eski bakiyelerde aktif oluyor mu acaba ? sadece bir prosedor mu yine ?

Eski bakiyelerin çözülmesi için tek konu Paypal ın devam eden süreci ile ilgili.. Bu konunun eski bakiyelerle bir ilgisi yok.

Yeni ve bizlere gönderilen bir kart ile para çekimi yapılabilecek bir ödeme işlemci eklendi siteye.
Allied Wallet.
Üye olmak gibi bir zorunluluk olmadan kredi kartı ile para yatırılabilecek.
Aynı şekilde, TMS den talep edilen/edilecek (henüz ortada yok)bir kart ile, bankamatikten paramızı çekebileceğiz.

Büyük ihtimalle, tüm bunlar için Alliedwallet in talebi bunlar.
1- Kredi kartı le ödeme yapan kişinin bilgilerinin eşleşmesi gerekecektir.
2- Birilerine kart gidecekse, onların adına basılması ve verdikleri adrese gönderileri söz konusu.
Tüm bunlar da sadece beyan ile olmuyor maalesef :)

Alıntı yapılan: atLL - 29 Mart 2016, 21:32:21
sabah bi bulgaristandaki  kimligimi gonderdim cevap vermedi sonra turkiyedeki kimligimi gonderdim o saattten beri beklemedeyim :D

Oraya karikatür de koysan, cevap gelmeyecekti muhtemelen :)
Bence kontrollere belirli sebeplerden dolayı ara verdiler. Yukarıda aklıma gelen bazılarını yazdım :)

ElisaMcCline

Neyse biraz azalmış :P Günde 2 kere tıklamak yorucu olmaya başlamıştı :D

[spoiler][/spoiler]

ikose

24 saat oldu hala pending, bakıpta kabul etmedikleri Pending mi gözüküyor başka bir şekildemi gözüküyor bilen varmı. ???