TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hispasat

cevap dediğiniz yerde reklam var

Dio

Alıntı yapılan: hispasat - 30 Mart 2016, 12:22:47
cevap dediğiniz yerde reklam var
@hispasat bu konudaki önceki sayfaları okuyun :y son durumla ilgili her şey önceki sayfalarda var

atLL

ticket gonderdim bakalim cevap gelicek mi

suskun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Mart 2016, 03:13:23
Ek olarak,
adrese çok takılmıyorlar gibi. Yani orada denmiş ki, siz bilirsiniz ama, gelecek birşey olursa o adrese gider yani doğru girin.
Yani kabul edilmeme sebebi muhtemelen başka bir sebep olabilir.
Resim çok küçü/büyük, üzerinde tahribat.... Silinen ya da okunmayan birşeyler.
Bilemedim şimdi ama adres konusundaki söylem dolayısıyla belgeyi düşünüyor insan ister istemez.

Çok farklı belgeler gelince, kendilerini doğru bir onay sürecine girmek ve hata yapmamak için geri de çekmiş olabilirler.
Bana bu olasılık daha mantıklı geliyor.
Daha önce onayladıklarını bile tekrar kontrol ediyor ve biz neyi onayladık acaba diyor olabilirler :)

Hatta, onaylanmayanlara bilgi vermeleri lazım ki bunu düzeltsinler. Neden onaylanmadığı bilgisi verilmiyor şu anda.
Bunun için bir eklenti hazırlıyor bile olabilirler. Yoksa bu kadar bekleme süreleri çok da mantıklı değil.
Resim üzerinde herhangi bir düzenleme yapmadım direkt olarak gönderdim Payza'ya gönderdiğim resimden tek farkı payzaya arka yüzüde ekliydi kimliğin, bunda sadece ön yüzü.

Belki boyutuyla alakalı olabilir 1267x1648 ebatlarında resim ama oraya yuklediğim de çok küçük bi önizleme görünüyor. Neyse bakalım şimdilik beklemeye devam yine onaylamazlarsa Ticket açıp sebebini sorarız olmadı.

bykazancom

ne lanet bir sistem bu ya edevletteki  kimlik örneğinide  kabul etmiyor

atLL

Admin sagolsun cevap vermis  (dns)

ikose

onaylama yapmışmı pekiii @atLL   ???

atLL

@ikose yok hocam onaylamamis hala ya ben bizim kimliklere baktim ingilizce hicbirsey yazmiyor idenity number mumber yok name surname felanda yazmiyor adamlar bu ne dicek :D

suskun

Alıntı yapılan: atLL - 30 Mart 2016, 18:10:35
@ikose yok hocam onaylamamis hala ya ben bizim kimliklere baktim ingilizce hicbirsey yazmiyor idenity number mumber yok name surname felanda yazmiyor adamlar bu ne dicek :D
Aynı kimlikle @ElisaMcCline hesabını onaylamışlar ya hocam bizimkini niye onaylamasınlar ayrıca ben aynı kimlikle yani resimle payza hesabımı onaylattım ingilizce yazması gibi bi şart aramadılar.

bilalyuzugullu

ben ehliyetin önyüzünü gönderdim resimli ingilizceli o bile bekelemede :D kimlikle alakalı olduğunu sanmıyorum konunun.