TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Kapalı bir grup. Daha önceden dahil olmadıysanız bundan sonra dahil olmanız zor gibi.
Zira birkaç gün önce grup yöneticisi onaylı üye olmayan gruba alınmayacak gibi bir şey söyledi.
Tms ye giriş yaptıktan sonra dashboard da görünürdü facebook logosu. Son dönemde dikkat etmedim.

GameHunter

@ibrhmsny grubun linkini özel mesajla atar mısınız ? ben sadece şu resmi sayfasını biliyorum

Eğer beni almazlarsa  rica etsem benim nickimi grupta bildirir misiniz 5 gündür Pending'de bekliyor...

ibrhmsny

[spoiler]https://www.facebook.com/groups/trafficmonsoon.org/[/spoiler]
Kapalı değil,gizli grup artık  :g
Başkasının nicki olmaz ki ???
David Baker e mesaj at bi, belki görür ;)

Karaelmas007

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 02 Nisan 2016, 19:46:28
[spoiler]https://www.facebook.com/groups/trafficmonsoon.org/[/spoiler]
Kapalı değil,gizli grup artık  :g
Başkasının nicki olmaz ki ???
David Baker e mesaj at bi, belki görür ;)

Hocam Pending'de Bekleyen Bakiye'ye Ne işlem yapacaklar ?

ibrhmsny

Burda bahsedilen pending, yeni bir konu.Hesap onaylanması için belge gönderilmiş, onun pendingi :)

Pendingde bekleyen bakiye ve paketler, öyle kalmaya devam edecek.

suskun

Alıntı yapılan: GameHunter - 02 Nisan 2016, 19:09:13
@ibrhmsny grubun linkini özel mesajla atar mısınız ? ben sadece şu resmi sayfasını biliyorum

Eğer beni almazlarsa  rica etsem benim nickimi grupta bildirir misiniz 5 gündür Pending'de bekliyor...
Ticket atmıştım gelen cevap:
Alıntı YapThis will be reviewed as soon as possible. Thank you for your patience. Please make sure you have submitted a picture id that shows your address, date of birth, and name.

ElisaMcCline

Arkadaşlar, ticket atmanıza gerek yok.  Adamları boşuna oyalamayın.
Sırası gelen onaylanıyor. Çevremde onaylanmaya başladı pek çok kişinin hesapları.

atLL

en sonunda suresi bitmis pasaportumun resimini yollucam :D aslinda benim yolladigim kimliklerde hep bekletiliyor bakalim turk kimligimin resimini yolladim o ne olucak 3 gun oldu benimde diger arkadaslarinki gibi

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: atLL - 02 Nisan 2016, 23:58:47
en sonunda suresi bitmis pasaportumun resimini yollucam :D aslinda benim yolladigim kimliklerde hep bekletiliyor bakalim turk kimligimin resimini yolladim o ne olucak 3 gun oldu benimde diger arkadaslarinki gibi

Senin kimlikleri hep bekletmiyorlar, herkesinki bekliyor :)
İlk gün uploadlarını kısa zamanda yapanlar bile ancak dün gece approved edilmişler :)

Benimki niye o kadar hızlı oldu bilmiyorum cidden. Ama benden 1 saat sonra onay talebi isteyenler bile dün onaylandılar hep :)

zyaseven

David Barker ın şöyle bir açıklaması var
acaba jpg formatındamı yoksa başka bir formatttamı fotoğraf yüklemeliyiz tam anlayamadım

If you see response : No image is displaying please resubmit your image.
This means that you need to re submit your image in jpg form as it is not displaying for staff to review.
--------------------------------------------
If your id is denied for any other reason review your back office for the specific reason so you know what to correct.
(PLEASE SEE THE IMAGE)
We have reviewed over 40,000 IDS so far and over 18,000 have been rejected because the image is not clear or readable, not in the correct jpg format, or the incorrect details. Please read the issue, fix, then resubmit.