TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: netkazan - 08 Nisan 2016, 12:46:10
Kaç hafta oldu henüz onaylanmadı sebebi ne olabilir ki? Kimliğimin ön yüzünü fotoğraf çekip gönderdim halen beklemede.
Son 3 sayfada sorun yaşayan arkadaşlara verilmiş cevaplar veya yapılabilecekler yazıyor  @netkazan

netkazan

Çok teşekkür ederim bu konuyu son 3 sayfadir değil başından beri takip ediyorum, söylenilenleri de yaptım ama yine de olmadı bi hatam olduysa kusuruma bakmayın.

ikose

Alıntı yapılan: netkazan - 08 Nisan 2016, 15:32:17
Çok teşekkür ederim bu konuyu son 3 sayfadir değil başından beri takip ediyorum, söylenilenleri de yaptım ama yine de olmadı bi hatam olduysa kusuruma bakmayın.
Estfl. ancak her kes bir şeyler yapıp değiştiriyor . sizde deneyin.
Örneğin ben yaptığımı yazdım. Kimliğimi önü ve arkasını scan ettikten sonra görüntüleri paintte tek sayfa haline getirdim.
Hiç bir şeyi kapatmadım yada sansürlemedim.
ve bunu jpg dosyası olarak ekledim yine onaylanmadı 1 gün sonra farkkettimki adresimde 1 tane ü kamış türkçe karakter onuda düzenledim sabah baktığımda onaylanmıştı.

netkazan

Adreste değişiklik yaptım, isim soyisim küçüktü büyük harfle yazdım denedim, tek yönlü çift yönlü kimliğimi ayrı ayrı denedim olmadı ve halen aynı olduğundan sormuştum ben de başka bişey yapabilirmiyim diye

suskun

Alıntı yapılan: netkazan - 08 Nisan 2016, 16:37:23
Adreste değişiklik yaptım, isim soyisim küçüktü büyük harfle yazdım denedim, tek yönlü çift yönlü kimliğimi ayrı ayrı denedim olmadı ve halen aynı olduğundan sormuştum ben de başka bişey yapabilirmiyim diye
https://trafficmonsoon.com/member/account.php şu sayfadan ilk olarak First Name: Ad Last Name: Soyad Date of Birth: Doğum tarihi doğru olacak şekilde duzeltin hemen altta, Address: Buraya açık adresi ilçe dahil Türkçe karekter olmadan yazın City: Buraya İl yazın State: Buraya da İl yazdım ben Türkçe karakter olmasın yine. Postal code: Posta kodu Phone: telefon numaranızı yazın. Daha sonra kimlik yükleme sayfasında ise Kimliğimin sadece ön yüzünü herhangi bir bilgiyi sansürlemeden jpg formatında yükledim. Resmin en-boy oranı çok fazla olmamalı örnek olması açısından benim ki 1267x1648 ebatlarındaydı.

keremer

Benim de 1 haftadan fazla süredir onaylanmadı. Red edilmedi de sadece pending diyor ve hiçbir değişiklik yok.

utkuberk

bana gelen cevap
Support Team : Image is not working. Full Name upload page exactly the same as Profile page
bülent şimşek
bulent sımsek olarak yazdım ad soyadımı
1267x1648 resmide bu piksele ayarladım
birde middle name boş bıraktım :S
pending şuan

ikose

@utkuberk
adınızı büyk harfle yazıysanız
bulent sımsek
olarak sorun yok

Küçük harfle yazdıysanız yine onay almayacaktır
bulent simsek
olarak yazmalısınız

yaman02

niyahet onaylandı

bykazancom

arkadaşlar bende kimliğin ön yüzünü cepin kamerasıyla çekip yüklettim pendigte hala ama şu var kimliğin ön yüzünü tamamen görecekler

kafama takılan şöyle birşey var bu yüklenen kimlikleri kötü bir amaç için kullanabilirmi trafficmonsoon

daha eskiden hatırladığım bannersbroker vardı scam oldu birde orda kimlik yüklemiştim

kimlik hırsızlığına karşı yapabileceğimiz birşeyler varmı