TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utkuberk

bakım bitmiş açıldı (hp) :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: utkuberk - 14 Nisan 2016, 20:46:56
bakım bitmiş açıldı (hp) :y

0,01 lik reklamlar mı geldi ? Tam olarak açılan ne ?
Site zaten açıktı, ben geceden tıklamıştım o yüzden yeni reklam da göremiyorum.
Paketler de işlemeye başlamamış.

Yani neyin değiştiğini anlamadım :)

utkuberk

bende sabah tıklamıştım bakım var denince bende siteye girdiğimi bakımın bittiğini söyledim detayları bilmiyorum :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: utkuberk - 14 Nisan 2016, 20:57:51
bende sabah tıklamıştım bakım var denince bende siteye girdiğimi bakımın bittiğini söyledim detayları bilmiyorum :D

Tamamdır anlaşıldı :)
Siteye girişlerde bir sorun yoktu zaten, bir değişiklik olmamış yani :)

(red) 0,01 lik reklamlar gelmemiş. Birkaç gün ara verdiği de oluyordu hatırlarsanız. Yine hemen gelmeyebilir.

(red) Paketler henüz yansımaya başlamamış. (TR saatiyle 21:00 itibariyle , toplam 20 saattir paketler işlemiyor)

atLL

2 hafta surdu onaylanmasi  ($$)

6il9in

Bu kimlik onayından beri ben hesabımı açmadım bile şimdi ne dir ne değildir okumam lazım :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: blqn - 14 Nisan 2016, 22:47:49
Bu kimlik onayından beri ben hesabımı açmadım bile şimdi ne dir ne değildir okumam lazım :D

Özel bir şey yok :)

Profilini TR karakter içermeyecek şekilde düzgün olarak doldur.
https://trafficmonsoon.com/member/account.php

Kişmliğinin ön yüzünü cep telefonu kamerası ile çekerek, siteye upload et. (üzerinde oynama olmayacak ve JPG formatıda olacak)
https://trafficmonsoon.com/member/docs.php

Onaylanması için bekle ;)

f1b0n4cc1

veri yüklemeleri sunucuyu boğmuş , banner ve id kart yüklemeleri ayrı sitede barındırılacakmış , zaten güvenlik zaafiyeti vardı , benim hesabım onaylandı ama hindistanlı birisinin kimliği bende görünüyor , benim kimlik te başkasında görünüyordur muhtemelen , ticket attım , teşekkür ettiler ama bir değişiklik yok , hala başkasının kimliği görünüyor

Site şu an bakımda , açıldığında Approved yazısına tıklayarak kimlikleriniz doğru olduğunu teyit ediniz

ibrhmsny

Paketler yansıdı, kayıp zaman telafi edildi :)

GameHunter

Approved'e tıklayınca benim yüklediğim kimlik fotoğrafı görünmüyor kırık link simgesi görünüyor. Aman neyse zaten Approved olmuştum.