TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

30+ adette 0,01 lik reklam gelmiş. Yani reklamları da tekrar yayınlamaya başlamışlar :) :y

6il9in

Sabah Sabah :D

Kapısında mı yatıyon :PP :))

ikose

1 saatir deniyorum, surfleri yaptım, F5 yapıyorum bir türlü ama bende yo reklam  *)

utkuberk

+ 1 *)

6il9in

Alıntı yapılan: ikose - 16 Nisan 2016, 10:50:44
1 saatir deniyorum, surfleri yaptım, F5 yapıyorum bir türlü ama bende yo reklam  *)

Bende güzüküyordu 09:00-10:30 arası ama kimlik yükle hacım diyor bende uğraşamam hacım dedim.

Haftalar sonra ilk kez login oldum TMS de paracıklarım nasılsa pendikte diye uğramıyorum bile siteye :PP

EMC yüklü cashout yapacam diyor baksanıza :D

ikose

100  kere F5 yapmışımdır herhalde, Admin demiştir bu manyaktan kaçış yok, verdi sonunla reklamları  :DD  (prt) nede çok reklam varmış nasıl bitecek bunlar  :m

ElisaMcCline

Reklamları oğunluktan kaldırıyorlar, bazen uzun süre olmuyor.
Hiç reklam görmemiş olan varsa, vakit oldukça arada kontrol edebilir :)

Alıntı yapılan: blqn - 16 Nisan 2016, 08:51:42
Sabah Sabah :D

Kapısında mı yatıyon :PP :))

Hee, kapısındaydım, buyur gel, reklam geldi dediler :D

PC başında oldukça, arada kontrol ediyorum siteleri ;)

Alıntı yapılan: blqn - 16 Nisan 2016, 11:52:05
Bende güzüküyordu 09:00-10:30 arası ama kimlik yükle hacım diyor bende uğraşamam hacım dedim.

Haftalar sonra ilk kez login oldum TMS de paracıklarım nasılsa pendikte diye uğramıyorum bile siteye :PP

EMC yüklü cashout yapacam diyor baksanıza :D

Arada gir, surf falan yap bari. Uzun süre kulanılmayan hesaplar suspend ediliyor, sonra yandım anam deme :D

Bu arada, o kimliği istesen de istemesen de yükleyeceksin :) İçerde biriken açılınca yükletecek en kötü ihtimalle :)
Bari kimlikler değişmeden, eski kimliği yükle de verify ol ;) Arada 3-5 de tıklarsın :P

Yüklü cashout derken, neeerde o eski cashoutlar :PP
Bugünlerde çekilenlere göre yüklü :D

Alıntı yapılan: ikose - 16 Nisan 2016, 12:34:16
100  kere F5 yapmışımdır herhalde, Admin demiştir bu manyaktan kaçış yok, verdi sonunla reklamları  :DD  (prt) nede çok reklam varmış nasıl bitecek bunlar  :m

Daha işleri bitmemiş gibi,  yüzden sık sık kaldırıyorlar reklamları, ona denk gelmişsiniz demekki :)
Şu anda baktım, yine yok mesela :)

bycasper

Kimlik resmimi yüklüyorum ama sayfadan atıyor sebebi ne olabilir  ???

atLL

Alıntı yapılan: bycasper - 16 Nisan 2016, 18:45:42
Kimlik resmimi yüklüyorum ama sayfadan atıyor sebebi ne olabilir  ???
Farkli tarayicidan dene hocam ya da ticket at

ElisaMcCline

Reklamlar tekrar gelmiş. :)

Edit: Arada kaybolup tekrar gelebiliyor.