TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: cezalet - 18 Nisan 2016, 03:38:28
Hocam start surfing dedikten sonra üyelikten atıyor... Chromdan kaynaklı bir şey mi? Ve payza enpara hesabına usd veya tr olarak kesintisiz ödeme yapıyor mu?

Payzadan bankaya kesinti yüksek, küçük rakamlarda sorun olur. İşlem başıma 8$ civarı bir kesintisi var.
En kolayı, Payzadan %2 kesintiyle BTC ye çevirmek. BTC yi her şekilde TL ye çevirebiliyorsunuz.

znrcn

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 18 Nisan 2016, 03:43:52
Payzadan bankaya kesinti yüksek, küçük rakamlarda sorun olur. İşlem başıma 8$ civarı bir kesintisi var.
En kolayı, Payzadan %2 kesintiyle BTC ye çevirmek. BTC yi her şekilde TL ye çevirebiliyorsunuz.

Merhaba. Refinizden üye oldum. Herhangi bir tavsiyeniz var mı?  başlangıç için.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: znrcn - 18 Nisan 2016, 05:37:55

Merhaba. Refinizden üye oldum. Herhangi bir tavsiyeniz var mı?  başlangıç için.

Account sayfasında, cashlink sayfasına bir yeşil buton olmalı. Reklam olduğunda çıkar.
Onu görebiliyor musunuz ?

Coulers79

EMC hoca, (eht) yatırımsız yeni üyelerin de, reklamlara tıklayabilmek için kimlik onayı yapmaları gerekiyor değil mi? :m

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 18 Nisan 2016, 05:58:31
EMC hoca, (eht) yeni üyelerin reklamlara tıklayabilmek için kimlik onayı yapmaları gerekiyor mu? :m

Bilmiyorum, uzun süredir, tanıdığım yeni bir refim olmadı :)
Öğreneceğiz sanırım birazdan :)

znrcn

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 18 Nisan 2016, 05:49:23
Account sayfasında, cashlink sayfasına bir yeşil buton olmalı. Reklam olduğunda çıkar.
Onu görebiliyor musunuz ?

Evet, şu an kırmızı renkte. Sanırım kimlik veya ehliyet onaylaması gerekiyor. Butona tıkladığında atıyor.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: znrcn - 18 Nisan 2016, 06:01:40
Evet, şu an kırmızı renkte. Sanırım kimlik veya ehliyet onaylaması gerekiyor. Butona tıkladığında atıyor.

Sitelere güvenmeyip vazgeçen de çok kişi var. Tercih senin tabii ki :)
Düşünüyorsan:
Önce profilini düzenlemelisin. (TR karakter kullanmadan) İsim soyisim doğum tarihi ve adres gibi bilgileri doldurmalısın.
https://trafficmonsoon.com/member/account.php
Şu şekilde: [spoiler][/spoiler]

Sonra da Buradan kimliğinin ön yüzünü upload ederek verified olmayı beklemelisin.
https://trafficmonsoon.com/member/docs.php

Tamamlanınca profilinde approved yazacak: [spoiler][/spoiler]

Ben bu arada kolaylık olması adına şunu hazırlamıştım.

[spoiler][/spoiler]

Neden bu kadar büyük bir rakamı hala içerde tutuyorum, çekmiyorum.
Çünkü siteye güveniyorum :)
Site hala anında ödemeye devam ediyor :)

bycasper

@ElisaMcCline hocam ben bilgilerimi doğru girdim sonra kimlik fotokopisini yüklemek için o sayfaya gittim ama üst tarafta şu an devre dışı diyor ???

Coulers79

Saat başı (+/-) 2-3 dakikaya denk gelmişindir belki. Sitede surf dışı çoğu işlem 58.dakikada duruyor. 5 dakika sonra falan normale dönüyor.

ikose

Resim Upload konusunda Cumadan beri sıkıntı var. sürekli siteden atıyormuş.
Bu gün düzeldimi bilmiyorum, refimden haber gelirse buraya yazarım  :y