TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bykazancom

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 20 Nisan 2016, 16:08:56
@ElisaMcCline
Kırmızılım paket gelirleri değişmiş gibi görünüyor, buradan sordum ki herkes öğrensin :D
20/04 te 16:00 da 0.46usd geldi. Günde 11 usd yapar ki eski düzene göre 10 kat daha hızlı. Hep böyle mi bu aralar ???

@bykazancom şimdi senin soru basiit ama cevabı uzun ve meşaakatli, kusura bakma cevap veremedim :)

önemli değil düşünmem yeterli

bykazancom

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Nisan 2016, 16:36:10
Soldaki menüden 20 PPC / 1000 TE Credits linkinden giriyoruz.
Buraya gider: https://trafficmonsoon.com/member/optools_ppc.php

Setup a New Banner Ad butonuna tıklıyoruz
Buraya gider: https://trafficmonsoon.com/member/optools_ppc.php?ocd=new

*Banner Size : (Banner ınızın boyutu) 468x60 tercih ediyorum ve 468x60 banner ekliyorum
*Title of Campaign : Sizin belirleyeceğiniz ve diğerlerinden ayırt etmenizi sağlayacak reklam adı (TR karakter kullanmayın)
*Target Link: Reklamın yapacağınız sitenin refli/refsiz linki
*Banner Image URL: ilgili sitedeki 468x60 banner a ait link

İlgili alanları doldurduktan sonra SAVE butoruna tıkladığınızda bir sayaç çıkacak. Frame breaker gibi birşey varsa reklamı kabul etmez çünkü reklam bitince sizden bir doğrulama istiyor. Reklam bitmeden bir frame breaker araya girerse, haliyle reklam tamamlanamadığı için onay alanı açılmıyor.

Onay işiniz de tamamlandığında;
Soldaki menüden 20 PPC / 1000 TE Credits linkinden yine giriyoruz.
Buraya gider: https://trafficmonsoon.com/member/optools_ppc.php

Burada henüz onaylanmamış da olsa (pending görünüyordur ve muhtemelen banner görünmüyordur) reklamınızı görürsünüz.

Her reklamın sağ üst alanında BUY ADPACK butonu var.
Bu butona tıklayarak ilgili rekama 50$ lık revshare paketi alabilirsiniz.

Önemli:
24 saat içinde paket alımı yapılmayan reklamlar, sistemden kaldırılmaktadır. Bilginize.

bende reklam geri sıfırlanma olayı çıkmıyor neyse olayı çözdüm paket alımından vazgeçtim uzun mesafede az bir kar bırakacağı için yatırımdan vazgeçtim teşekkür ederim cevabınız için

celil1986

arkadaslar bu gun reklam gozukdumu sizlede? bende hayla reklam gelmemis bu gun.

bahattin60

bende de reklam yok sıkıntı herkes de var

ElisaMcCline

Şu anda ara ara 2 kere reklamlar açıldı, 8-10 reklama tıkladım 2 seferde.
ara ara kontrol etmenizde fayda olabilir.

ikose

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Nisan 2016, 00:36:26
Şu anda ara ara 2 kere reklamlar açıldı, 8-10 reklama tıkladım 2 seferde.
ara ara kontrol etmenizde fayda olabilir.
şuan alarm aldım mesala geldi geri reklamlar :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 21 Nisan 2016, 00:46:55
şuan alarm aldım mesala geldi geri reklamlar :)

Geldi de yine gitti :)
Ara ara kontrol etmek lazım :)

ElisaMcCline

Arkadaşlar, site paypal sıkıntısı ardından bildiğiniz üzere herşeye sıfırdan başladı.
Anında ödemelere devam ediyor ve birkaç test çekimi ardından biraz daha yüklü bir çekim ile test etmek istedim.

Rakam hiç fena değil ve daha önceki anında ödeme dediğimizin yanında bu seferkine direk olarak ışınlanma diyebiliriz :)
Daha önce 1dk kadar Inprocess de kalıyodrdu ödemeler. Şimdi oraya bile düşmeden geldi bu rakam :)

Bilginize.

Yine ANINDA ÖDEME :) :y

TrafficMonsoon 28 nolu ödeme: 550$ (ok) :)

http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/trafficmonsoon-odemeleri/msg378173/#msg378173

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

- Site hala standart üyeler için çok güzel PTC kazancı sunmaya devam ediyor.

- 11 Şubat paypal sorunu bir kandırmaca değil. Konu Paypal tarafından da kabul ediliyor.
Ayrıca site, yatırımlarını resmi yollarla talep edenlerin itirazlarına cevap vermeyerek geri almalarına olanak sağlıyor.
paypal üzerinden yapılan tüm yatırımlar TC yasaları geereği kredi kartı üzerinden Paypal aracılığıyla yapıldı ve ters ibrazlar da Paypal üzerinden işlem görüyor.
Paypala da itiraz etmiyorlar.

- 11 Şubat itibariyle içeride parası bloke olan arkadaşlar Paypal ın blokajını kaldırmasını beklemek zorunda ve sitenin bu konuda bir yaptırımı yok.

- 11 Şubat sonrasındaki tüm yatırımlar da yine eskisi gibi devam ediyor ve ödemeler anında yapılmaya devam ediyor.

Site önerilen siteler alanına geri alınmıştır.

bilginize.

bahattin60

bende standart uyeyım. şu reklamlarda bir rayına otursa. 1 gun oluyor 3 gun olmuyor.