TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: cezalet - 22 Nisan 2016, 22:45:16
1 hafta olacak pending... Ehliyetin ön  yüzünü gönderdim dob yani date of birth gözükmüyor dedi arka yüzü gönderdim yine dob ile dönüş yaptılar ya körler ya da TC ehliyetini bilmiyorlar.

Açıkçasını benim sitede yatırımım olmasına rağmen haftada bir bile açmıyordum :)

Baktım herkes sorun yaşıyor 1 ay sürenler var TC kimliğini yüklim dedim. Şimdi öylesine açım bakim dedim onaylanmış. 30 tane de $0.01 var kim tıklıyacak diyorum :D

AKK takıldı netim :PP çok ağır açılıyor.

Önümzdeki ay netim 2 kat hıza ve AKK yükselmesi olacak daha rahat tıklarım artık :P :D

f1b0n4cc1

approved yazısının üstüne tıklayarak upload ettiğiniz kimlikleri kontrol edin , tmstorage.com olarak belirledikleri yeni resim sunucusunda da değişen birşey olmamış ve bende hala hindistanlı başkasının kimliği görünüyor.

GameHunter

@f1b0n4cc1  benim kimlik hep bana aitti şimdi de bana ait görünüyor. Sadece çözünürlük minumuma inmiş ufacık görünüyor. Yer kaplamasın diye onaylananları küçültmüş sanırım sistem.

f1b0n4cc1

Alıntı yapılan: GameHunter - 23 Nisan 2016, 02:06:16
@f1b0n4cc1  benim kimlik hep bana aitti şimdi de bana ait görünüyor. Sadece çözünürlük minumuma inmiş ufacık görünüyor. Yer kaplamasın diye onaylananları küçültmüş sanırım sistem.

resme sağ tıklayıp yeni sekmede açınca tam çözünürlük ile açıyor.  Eskiden yine küçük resimle açıyordu ama resmin sonunda small_XXXX.jpg yazıyordu . Ordaki small_ kısmını silince büyük resme yine ulaşılabiliyordu .

Bu kısmı değiştirmişler , ama resimlerin upload edildiği klasor kesinlikle şifrelenmeli.  Ticket attığım halde önlem alınmamış , tekrar yazacağım

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tyriaeum - 22 Nisan 2016, 18:49:21
Bi kayıt olayım dedim nedir ne değildir dedim üye oldum sürekli aynı reklamlar için bekliyorum nedir bu? Yeni üye oldum diye mi böyle?

Tam olarak sorununuzun ne olduğunu anlamadım, biraz daha net olarak yazar mısınız.

30+ adet 0,01 lik reklam var şu anda, herkes tıklayabiliyor. Reklam bitince de sizi yine reklam sayfasına atıyor.

Siz ne yapınca ne oluyor sırasıyla ve mümkünse browserdaki linki de vererek yazın lütfen ki yardımcı olabilelim.

utkuberk

There is no 'tutkuberk' in our database.
diyor sing in yaptığımda kullanıcı adım ve şifre doğru neden acaba :(

bycasper

Alıntı yapılan: utkuberk - 23 Nisan 2016, 05:39:28
There is no 'tutkuberk' in our database.
diyor sing in yaptığımda kullanıcı adım ve şifre doğru neden acaba :(
aynı sorun bende de var şuan ???

ikose

Sorum düzelmiş ; ilgilenen arkadaşların dikkatine  (p)

f1b0n4cc1

bir sürü reklam var tıklamak isterseniz

tyriaeum

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Nisan 2016, 02:27:23
Tam olarak sorununuzun ne olduğunu anlamadım, biraz daha net olarak yazar mısınız.

30+ adet 0,01 lik reklam var şu anda, herkes tıklayabiliyor. Reklam bitince de sizi yine reklam sayfasına atıyor.

Siz ne yapınca ne oluyor sırasıyla ve mümkünse browserdaki linki de vererek yazın lütfen ki yardımcı olabilelim.
Ben üye oldum (sizin referansınızla). İlk girişi yaptım. Giriş yapınca viewad.php sayfasına yönlendiriyor ya bizi. Orada 10 sn'lik reklamı bekliyoruz. Sonra bizi dashboard a yönlendiriyor hani. Ben orada en az 50 tane reklam geçtim ama bir türlü traficmonsoon anasayfasına yönlendirmedi beni. Back to dashboard butonuna tıklamama rağmen. Sitede mi bug var yoksa ilk üye olduğum için mi bu kadar çok bekledim diye merak etmiştim. Ama siz cevap vermişsiniz zaten. Şimdi anasayfaya yönlendirdi. Yeni üye olan arkadaşlar böyle bir şeyle karşılaşırsa diye bilgi amaçlı bunu buraya yazıyorum.