TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

Alıntı yapılan: tyriaeum - 23 Nisan 2016, 15:17:01
Ben üye oldum (sizin referansınızla). İlk girişi yaptım. Giriş yapınca viewad.php sayfasına yönlendiriyor ya bizi. Orada 10 sn'lik reklamı bekliyoruz. Sonra bizi dashboard a yönlendiriyor hani. Ben orada en az 50 tane reklam geçtim ama bir türlü traficmonsoon anasayfasına yönlendirmedi beni. Back to dashboard butonuna tıklamama rağmen. Sitede mi bug var yoksa ilk üye olduğum için mi bu kadar çok bekledim diye merak etmiştim. Ama siz cevap vermişsiniz zaten. Şimdi anasayfaya yönlendirdi. Yeni üye olan arkadaşlar böyle bir şeyle karşılaşırsa diye bilgi amaçlı bunu buraya yazıyorum.
Yeni kayıtla alakalı bişey değil hocam Adblock eklentisi varsa kapatın sorun çözülür.

tyriaeum

Alıntı yapılan: suskun - 23 Nisan 2016, 15:53:43
Yeni kayıtla alakalı bişey değil hocam Adblock eklentisi varsa kapatın sorun çözülür.
Valla derdi buymuş hocam. Kaç kere aynı sayfayı izledim belli değil.  *) Allah razı olsun.

f1b0n4cc1

Alıntı yapılan: tyriaeum - 23 Nisan 2016, 15:17:01
Ben üye oldum (sizin referansınızla). İlk girişi yaptım. Giriş yapınca viewad.php sayfasına yönlendiriyor ya bizi. Orada 10 sn'lik reklamı bekliyoruz. Sonra bizi dashboard a yönlendiriyor hani. Ben orada en az 50 tane reklam geçtim ama bir türlü traficmonsoon anasayfasına yönlendirmedi beni. Back to dashboard butonuna tıklamama rağmen. Sitede mi bug var yoksa ilk üye olduğum için mi bu kadar çok bekledim diye merak etmiştim. Ama siz cevap vermişsiniz zaten. Şimdi anasayfaya yönlendirdi. Yeni üye olan arkadaşlar böyle bir şeyle karşılaşırsa diye bilgi amaçlı bunu buraya yazıyorum.

giriş yaptığınızda gezdiğiniz sistemin bir nevi tanıtımı gibi . 1 defa size surf yaptırır.

Sonra kullanıcı paneline gelirsiniz . Burda iki tür reklam bekleme var.

1 . Sitede referanslarınızın tıklamalarından ve reklam paketi satın alımlarından gelen kar paylaşımı ( revenue share ) günlük kazancın yansıması için 24 saatte en az 10 tane surf yapmanız lazım .

Start Surfing a tıklayarak elde ettiğiniz ve para olarak yansımayan sayfa gezmeleridir.

Her ne kadar para getirmese de daha sonra bunu herhangi başka bir sitenin reklamını verebilmek için de kullanabilirsinz.

Örneğin neobux hesabınız var ve neobux un referans linkini burada reklam vererek dünya geneli  neobux a referans arayabilirsiniz.

Buna ilaveten ülke odaklı reklamlarda vermeniz mümkün , bunlar da standart reklam hakkınızın iki katı olarak belirlenmiş. 

Yani dünya geneli reklamınızın görüntülenmesi 1 kredi iken ülke bazlı reklamlar 2 kredi ile fiyatlandırılmış.

Yukarda da bahsettiğim gibi bu reklam vermek için elde edeceğimiz kredileri 1 numaralı kısımdaki Start Surfing yazan yerden gezdiklerimizle yapıyoruz.

2 . Diğer üyelerin veya site yönetiminin verdiği para kazandığımız reklamlar. Tıklama başına değişen oranlarda para kazanıyoruz.

İşte eğer mevcut referanslarınız varsa , onların 2 numaralı kısımdan tıkladıkları reklamlardan komisyon kazanmak için hergün 1 numaralı kısımdan en az 10 adet sayfa gezmemiz lazım

Ayrıca " Buy AdPacks w/Sharing" kısmında satın alınan reklam paketleri vardır. Bunları para ile alırsınız , 50$ tanesi , daha sonra bu 50 dolar günlük azar azar size 55 dolar olana kadar ödenir.  Yani olgunlaşmış hali 55 dolardır.

Size varsa reklam paketlerinizden yansıtılacak günlük reklam gelirinin ( revenue share ) yansıtılabilmesi için de yine günlük en az 1 numaralı kısımdan 10 adet sayfa gezmeniz lazım.

Sistemin asıl para kazanılan kısmı burası. Yine de hiç yatırım yapmadan günlük 2 numarada gösterilen reklamlarla bile güzel paralar kazanılabiliyor.

ElisaMcCline

Arkadaşlar, kullanıcı adınız database de bulunamadı gibi bir mesaj sıkça gelmeye başlamış herkese.

Siteyi farklı db lerden çalıştırıp sürekli eşliyorlar gibi. Böylece yükü azaltmayı hedeflemişler. Yani benim gördüklerime göre tahminim bu.
Çünkü aynı anda iki kişi giriş yapmaya çalışırken, birinin girip diğerinin de database de böyle bir kullanıcı yok hatasıyla giremediğine de şahit oldum.

Böyle bir sorun yaşarsanız;

Önce https://trafficmonsoon.com/index.php yani anasayfayı kontrol edin.
Burada günlük gösterim 0 görünebiliyor.
Ama aslında yüksek bir rakam: 1,381,258,467 visits delivered total

Bir de login sayfasında https://trafficmonsoon.com/login
sağda news alanı var. Haberleri görebiliyor musunuz bir kontrol edin. Boş gelebiliyor.

Bu 2 durumda da, db ye erişemeyeceksiniz. Çünkü bu bilgiler de database den geliyor
Yani girmek istediğinizde database de bu kullanıcı yok diyecek.

Çok sık olmamakla birlikte, ara ara F5 i deneyin bu sayfalardayken. Bu alanların geldiğini gördüğünüzde, girişi deneyebilirsiniz. ;)

ElisaMcCline

Bir süredir hergün yayınlanan 30+ reklam adedi düşürülmüş olabilir.
Az önce 11 adet daha vardı, yeni eklenmiş reklamlar için bana adedi fazla geldi.

Sanki yeni hali bu gibi geldi :)

Gece 03:00 daki reset sonrasında 03:10 gibi reklamlar açıldığında, ne olduğunu göreceğiz sanırım :)

Onaylanan çok üye olup da bu gider fazla gelmiş olabilir :)

bahattin60

sadece $0.001 lik reklam var. şu olayı  düzene sokamadılar. yeni refler kaybediliyor bu sekilde

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bahattin60 - 24 Nisan 2016, 04:15:17
sadece $0.001 lik reklam var. şu olayı  düzene sokamadılar. yeni refler kaybediliyor bu sekilde

Reklam tıklayarak daha iyi kazanabilecekleri bir yer varsa, istedikleri yere gidebilirler.
Sitede günlerce doğru düzgün reklam olmadığı zaman bile oldu daha önce ve devam eden hep kazandı.
Sitenin reklam konusunda bir taahhüdü olmadığını daha önce de yazdım ama düzene oturtamadılar konusuna takılmışsınız.
hadi siteyi bilmiyorsunuz, bari yazılanları bir okuyun.

Adamlar günlerdir 0,30$+ reklam yayınlıyor.
Sadece 1 haftasını bile yakalamış olsanız , Birçok sitede 1 ayda tıklayarak kazanamayacağınız miktar kazandınız.
Daha neyin düzeninden bahsediyorsunuz pek anlamadım.

Sitenin günlük şu kadar reklam yayınlayacağım diye bir taahhüdü yok. Bundan önce de olmadı, bundan sonra da olmayacak.
Sürekli aynı şeyi yazıp durmayın isterseniz.

ibrhmsny

Emice, TMS de revshare paketleri için son durum nedir şimdi;
Kredi kartıyla yatırımda kesinti ne kadar?
Çıkışlar hala payzadan mı?
Kartlar basılmadı mı hala?
Hala en yatırım yapılası site midir kendileri :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 25 Nisan 2016, 14:03:37
Emice, TMS de revshare paketleri için son durum nedir şimdi;
Kredi kartıyla yatırımda kesinti ne kadar?
Çıkışlar hala payzadan mı?
Kartlar basılmadı mı hala?
Hala en yatırım yapılası site midir kendileri :P

Paketler genel olarak aynı rakamlarla devam ediyor. Eski rakamın altına düşmüyor.
Büyük alımlar yapılınca bazı günlerde fazladan hızlı dönüşler oluyor :)

En yatırım yapılası site konusu göreceli, ben huyunu suyunu bildiğim ve zaten hesabımla uğraştığım ve bölünmek istemediğim için.
Yani benim için hala TMS ön planda ama bir tek buraya yatırım yapmıyorum tabii ki :)
Yine de en büyük yatırım burada diyebilirim şu an için :)

1 Paket alımı için +fee eklenerek oluşan ödeme bilgileri aşağıdaki gibi:

PayZa
$50.00 + ($50.00 / 100% * 3.90% + $0.59) / 0.96 = $52.65

Credit Card
$50.00 + ($50.00 / 100% * 4.50% + $0) / 0.95 = $52.37

Henüz ortada kart yok. Yani hızlıca çıkmaya çalışacaklar için evet Payza ve STP var.
Ancak bugün yatırığın parayı yarına almıyorsun yani kart olayını düşünmeye gerek yok bence şu anda :)

ibrhmsny

Teşekkür ederim efenim detaylı cevabınız için :)
Ben de huyunu suyunu biliyom ki :D
Ayrıca üyeleriyle iletişim halinde bir admini var dimi ;)

Giriş için kredi kartı olması çok iyi. Çıkış için de payzadan daha az kesintili bir sistem getirebilirse, veya en azından aynı kesintilerle daha pratik bir çıkış (kendi kartları) İşte o zaman dadından yenmez.

Pendingdeki bakiyeler de çözüldüğü vakit gerisini Fernando düşünsün :P

Edit: Kredi kartıyla yatırımda dolar kurunu paypal gibi acımasız mı yapıyorlar, kim belirliyor kaçtan gidiyor ???