TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shurimo

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Nisan 2016, 14:50:02
HYIP lerle uğraşanları pek cezbetmiyor sadece :) Onlara uzun geliyor bu süreç :)
hyip lerle de uğraşıyorum ama bana mantıklı geliyor :D çünkü paketleri katlama faktörü var öbür türlü çekilir gibi değil  -:))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: shurimo - 25 Nisan 2016, 15:13:05
hyip lerle de uğraşıyorum ama bana mantıklı geliyor :D çünkü paketleri katlama faktörü var öbür türlü çekilir gibi değil  -:))

:) :y

ibrhmsny

Emice, kredi kartından direk yatırım yapıp payzadan çekim yapabiliyor muyuz?

bycasper

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 25 Nisan 2016, 15:57:02
ben kredi kartından yatırım yaptım şu an benim sistemde sadece kredi kartı gözüküyor, çekim yapılıyor mu bilmiyorum denemediğim için...

celil1986

0.30$ reklamlar gelmis arkadaslar

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 25 Nisan 2016, 15:57:02
Alıntı yapılan: bycasper - 25 Nisan 2016, 18:10:26
ben kredi kartından yatırım yaptım şu an benim sistemde sadece kredi kartı gözüküyor, çekim yapılıyor mu bilmiyorum denemediğim için...

Bunu bilmiyordum ama isterseniz Payza dan çekebilirsiniz.
Tek gereken, az ya da çok bir payza harcaması yapmak :) 1$ lık cashlink alımı dahi olur :)

shurimo

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Nisan 2016, 22:04:27
Bunu bilmiyordum ama isterseniz Payza dan çekebilirsiniz.
Tek gereken, az ya da çok bir payza harcaması yapmak :) 1$ lık cashlink alımı dahi olur :)
Payza'ya kredi kartı eklediniz mi ? Eklediyseniz kaç günde onayladı ? kaç gün oldu hala onaylamadı da o yüzden soruyorum

utkuberk

reklamlara sorunsuz tıkladım bilginize

ahmetyilmaz

Bu siteye üye olmayı düşünüyorum fakat Ptc sistemini hala anlayamadım Toloka dan günde 1$civarı geliyor bu sitede de bu kazanca ulaşılabilir mi standart üyelikte.Beni bu konuda bilgilendirebilir misiniz?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: shurimo - 25 Nisan 2016, 22:53:06
Payza'ya kredi kartı eklediniz mi ? Eklediyseniz kaç günde onayladı ? kaç gün oldu hala onaylamadı da o yüzden soruyorum

Ehem :)
Biz Payzaya kart eklerken 2. dünya savaşı falan yeni çıkmıştı sanırım :P Yok yaa, Istanbul' a 2. köprü mü yapılıyoprdu yoksa (eht) :P

Şaka bir yana da, biz harcama yaparak eklemiştik kartları. Şimdi işler biraz değişmiş. Kartın resimlerini falan istiyorlarmış.
Bizim zamanımızda anındaydı. 3D Secure ile minik bir işlem yap ve anında onay.
Şimdi o resimleri kontrol edecek insan gücü gerektiği için işler uzuyor demekki :)

Fakat işin can alıcı noktası şurası;
Siteye yatırım yapmak için Payza ya kart eklemeye gerek yok ki.
Direk kredi kartı ile yatırım yapabiliyorsunuz artık sitede. Hem de es kaza sıkıntı olsa, ters ibraz açma hakkınız da oluşuyor.
Neden Payzaya %5 fazladan fee vereceksiniz ki, sırf deposit eklemek için, onu anlamadım. ???