TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shurimo

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Nisan 2016, 03:28:33
Ehem :)
Biz Payzaya kart eklerken 2. dünya savaşı falan yeni çıkmıştı sanırım :P Yok yaa, Istanbul' a 2. köprü mü yapılıyoprdu yoksa (eht) :P

Şaka bir yana da, biz harcama yaparak eklemiştik kartları. Şimdi işler biraz değişmiş. Kartın resimlerini falan istiyorlarmış.
Bizim zamanımızda anındaydı. 3D Secure ile minik bir işlem yap ve anında onay.
Şimdi o resimleri kontrol edecek insan gücü gerektiği için işler uzuyor demekki :)

Fakat işin can alıcı noktası şurası;
Siteye yatırım yapmak için Payza ya kart eklemeye gerek yok ki.
Direk kredi kartı ile yatırım yapabiliyorsunuz artık sitede. Hem de es kaza sıkıntı olsa, ters ibraz açma hakkınız da oluşuyor.
Neden Payzaya %5 fazladan fee vereceksiniz ki, sırf deposit eklemek için, onu anlamadım. ???
Bu site için tabi ki kredi kartımı kulanacağım :)Sormamın nedeni, gözüme kestirdiğim bir site daha var payza ile yatırım yapmam gerekiyor. Öbür türlü 2pay4you gibi adını sanını bilmediğim bir sanal banka kredi kartımı eklemek zorunda kalacağım.Bilgi için teşekkürler  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: shurimo - 27 Nisan 2016, 07:43:30
Bu site için tabi ki kredi kartımı kulanacağım :)Sormamın nedeni, gözüme kestirdiğim bir site daha var payza ile yatırım yapmam gerekiyor. Öbür türlü 2pay4you gibi adını sanını bilmediğim bir sanal banka kredi kartımı eklemek zorunda kalacağım.Bilgi için teşekkürler  :)

:) :y

Ok o zaman es kaza refimsen, yatırımdan gelecek gelirin iadesini istemeyi unutma :)

Payza için de yardımcı olamadım maalesef :)

Coulers79

@shurimo payza ile bir siteye yatırım yapmak için kart eklemene gerek yok.
Bakiyende para varsa onu kullanabilirsin. Yoksa forumda takas yapabilirsin.

bahattin60

reklam varmı arkadaslar bende görunmuyor.

utkuberk

10 tane turuncu vardı 0.001 den tıkladım yeşil göremedim şuan

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: utkuberk - 28 Nisan 2016, 01:55:10
10 tane turuncu vardı 0.001 den tıkladım yeşil göremedim şuan

Reklam reseti gece 03:00 da.
Dün gece 03:00 dan sonra reklam tıkladıysanız, henüz yeni gün reklamları tekrar açılmamıştır.

utkuberk

tıkladım hem gece hem gündüz tıklıyorum sorun yok şu an için sorulduğu için söyledim (hp)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: utkuberk - 28 Nisan 2016, 02:18:33
tıkladım hem gece hem gündüz tıklıyorum sorun yok şu an için sorulduğu için söyledim (hp)

@bahattin60 arkadaşımızın reklamlarla sorunu var zaten, ona çıkmıyor :D

bahattin60

benım su anda aktıf 50 tane referansım var. ben zaten dun gece 3 ten sonra tıkladım. sabah tıklayan referans arkadaslarımda tıklamıslar. ama aksam tıklayanların reklamları gorunmuyormus. sanırım aksam belli bir saatte sonra tıklamayanların reklamları kaybolmuş. :)  ben soruları kendım ıcın degıl referansım olan arkadaslar sordugu ıcın buraya soruyorum. allah ragzı olsun yardımcı oluyorsunuz. :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bahattin60 - 28 Nisan 2016, 02:24:11
benım su anda aktıf 50 tane referansım var. ben zaten dun gece 3 ten sonra tıkladım. sabah tıklayan referans arkadaslarımda tıklamıslar. ama aksam tıklayanların reklamları gorunmuyormus. sanırım aksam belli bir saatte sonra tıklamayanların reklamları kaybolmuş. :)  ben soruları kendım ıcın degıl referansım olan arkadaslar sordugu ıcın buraya soruyorum. allah ragzı olsun yardımcı oluyorsunuz. :)

Anlaşıldı reklam olayını niye bu kadar taktığınız :D

Biz de aynı şekilde göremiyoruz genelde. ancak yeni reklam varsa görebiliyoruz :)