TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bycasper

Alıntı yapılan: blqn - 08 Mayıs 2016, 11:41:23
Ben bir cerec temizliği yapam browaer ıda değiştirim. FF varken operada neymiş :P :D

[spoiler][/spoiler]
Benim reklamlar bitmek üzere 0,5$ yakın belki de geçmiştir bugün hasılat iyi :D

[spoiler][/spoiler]

6il9in

FF de açtı :D

Şimdi kim tıklayacak yahu :PP

zyaseven

Abi Tm çıldırmış olmalı aynı reklamları 3 kez tıklattı ve hasılat 1 doları geçti :))

celil1986

0.22$  rekam gedi yinede kacirmayin

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: zyaseven - 08 Mayıs 2016, 17:52:38
Abi Tm çıldırmış olmalı aynı reklamları 3 kez tıklattı ve hasılat 1 doları geçti :))

3-5 gündür reklam yoktu, farkı kapatıyor heralde :P

Nozentaneli

Merhabalar, buraya da trafficmonsoon'a da yeni üye oldum, reklam izlemek isteyince kimlik yüklemem gerektiğini söyledi, ehliyet fotoğrafı yükledim. Şu an hesap durumu pending olarak görünüyor. Onaylanana kadar normal bir süreç mi yoksa bir şeyleri değiştirmem mi gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz sevinirim, acemisiyim bu işlerin.

Coulers79

@Nozentaneli evet normal bir durum, onaylanana kadar bekleyeceksin.

bahattin60

neden bekletiyorsunuz arkadaşı. bazı onaylamalar 1 haftayı buluyor yazık değilmi onca zaman.
kardeşim ben sana yardımcı olayım hesabın anında onaylansın.
ilk olarak gercek bilgilerin ile üye olmuş olman lazım. özellikle isim soyisim ve dogum tarihi.
dogum tarıhı normalde bizde gün/ay/yıl olarak yazılır ama orada ay/gün/yıl olarak belirlemen lazım. bu işlemlerin doğduysa support( destek) sayfasına tıklıyorsun. sağ aşağıda online destek sohbeti kısmı vardır. ( pazar günleri kapalı olur)
tıkladıktan sonra senden bazı bilgiler ister. sadece ismini yazsan bile problem olmaz. sohbete baglandıktan sonra
orada ingilizce dilinde ' my account pending problem ' yaz gönder. bazı durumlarda cevap vermeleri 15 dakikayı bulabiliyor ve sohbet kısmı kapanmış olabiliyor. bu durumda tekrardan aynı işlemi yaparsın. onlar senden hesap ismi isticeklerdir. hesabın ismini dogru bır sekılde verince hesabın anında onaylanır.

munal2075

Alıntı yapılan: bahattin60 - 10 Mayıs 2016, 15:48:35
neden bekletiyorsunuz arkadaşı. bazı onaylamalar 1 haftayı buluyor yazık değilmi onca zaman.
kardeşim ben sana yardımcı olayım hesabın anında onaylansın.
ilk olarak gercek bilgilerin ile üye olmuş olman lazım. özellikle isim soyisim ve dogum tarihi.
dogum tarıhı normalde bizde gün/ay/yıl olarak yazılır ama orada ay/gün/yıl olarak belirlemen lazım. bu işlemlerin doğduysa support( destek) sayfasına tıklıyorsun. sağ aşağıda online destek sohbeti kısmı vardır. ( pazar günleri kapalı olur)
tıkladıktan sonra senden bazı bilgiler ister. sadece ismini yazsan bile problem olmaz. sohbete baglandıktan sonra
orada ingilizce dilinde ' my account pending problem ' yaz gönder. bazı durumlarda cevap vermeleri 15 dakikayı bulabiliyor ve sohbet kısmı kapanmış olabiliyor. bu durumda tekrardan aynı işlemi yaparsın. onlar senden hesap ismi isticeklerdir. hesabın ismini dogru bır sekılde verince hesabın anında onaylanır.

süper bilgi. işimize yarayacak! :y (spk)