TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utkuberk

bende dün 14:00 ve 17:00 de tıkladım az öncede tıkladım saat başı bakacaz artık  :D

timodi

Bugün tıklamalardan ilk 2$ ı yapınca parayı bi çekim dedim deneme amaçlı anında yatırdılar. Bu açıdan site cidden dediğiniz kadar varmış.

Doğal olarak payzaya gönderildi para ama hesaba 1.65$ dolar geçmiş yani 0.35 lik bi kesinti söz konusu hesabı ilk kez kullandığım için mi oldu böyle yoksa her seferinde bu kadar kesinti olacak mı? olacaksa biriktirip öyle çekmeyi düşündüğümden soruyorum.

Ayrıca bu payzaya yatan paramızla direkt alışveriş yapabiliyor muyuz net üzerinden biraz bakındım ilgili bi yazı göremedim payza kabul eden siteler vs seklinde.

ibrhmsny

Payzaya gelince %2.5 kesinti olur.
Payzadaki bakiyeyi evet direk kullanabiliyorsunuz.Paypal gibi değil.

timodi

Peki teşekkür ederim.

zyaseven

siteye yatırım yapmak için eklenen kredi kartını ödeme almak içinde kullanabiliyor muyuz bilgisi olan varmı

burakkaya23

yok kredi kartına ödeme alınmıyor

zyaseven

Alıntı yapılan: burakkaya23 - 14 Mayıs 2016, 01:34:54
yok kredi kartına ödeme alınmıyor

olaydı iyi olurdu uğraşmazdık başka sitelerle

burakkaya23

Alıntı yapılan: zyaseven - 14 Mayıs 2016, 01:38:09
olaydı iyi olurdu uğraşmazdık başka sitelerle
olaydı güzel olurdu :)

zyaseven

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: timodi - 13 Mayıs 2016, 17:55:02
Bugün tıklamalardan ilk 2$ ı yapınca parayı bi çekim dedim deneme amaçlı anında yatırdılar. Bu açıdan site cidden dediğiniz kadar varmış.

Doğal olarak payzaya gönderildi para ama hesaba 1.65$ dolar geçmiş yani 0.35 lik bi kesinti söz konusu hesabı ilk kez kullandığım için mi oldu böyle yoksa her seferinde bu kadar kesinti olacak mı? olacaksa biriktirip öyle çekmeyi düşündüğümden soruyorum.

Ayrıca bu payzaya yatan paramızla direkt alışveriş yapabiliyor muyuz net üzerinden biraz bakındım ilgili bi yazı göremedim payza kabul eden siteler vs seklinde.

Hayırlı olsun :)

Payzada biraz kesinti fazla maalesef. İşlem başına %2.5 +0,25 dı yakın zamanda değişmediyse.
Yani ödemelerinizi ne kadar biriktirerek alırsanız, kesinti oranınız o kadar az olacaktır.
%2,5 hadi oranlı bir fee . Yani 100 de çekseniz, 2 de çekseniz , oranı kadar kesiyor.
Ama sabit olarak her işlemden kesilen bir de  0,25$ var, asıl bu sinir bozuyor.
2$ da da 0,25$, 200$ da da 0,25$.
Dolayısıyla, ödemeni büyüdükçe, oran olarak kesinti de azalmış oluyor. Aklınızda olsun :)