TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: zyaseven - 14 Mayıs 2016, 01:30:42
siteye yatırım yapmak için eklenen kredi kartını ödeme almak içinde kullanabiliyor muyuz bilgisi olan varmı

K.Kartı değil ama, bir sür e sonrası için, Allied Wallet aracılığıyla TMS adıma debit kart konusu konuşuluyor.
Heniz çok kesin bilgiler yok.
Sadece reklam tıklamaları yapan arkadaşlar için külfetli olacaktır, tercih edilmez çıkarsa/çıktığında.
Ama benim gibi yatırımcılar için çok güzel olacak.
Direk bankamatikten çekebileceğiz :)

Tabii ki önce bir kart çıkacaksa bir çıksın,
çıkarsa da kart ücretini ve fee leri görelim,
bu bilgilerle karar verilecek bir durum :)

sumercan

Para çekerken neresi daha cazip? Paypal mı , Payza mı ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sumercan - 14 Mayıs 2016, 04:03:36
Para çekerken neresi daha cazip? Paypal mı , Payza mı ?

Şubat başı itibariyle, Paypal zaten yok artık Sümer abi :)

sumercan

Bu ne sürat ? Makinanın başında mı idin  ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sumercan - 14 Mayıs 2016, 04:08:06
Bu ne sürat ? Makinanın başında mı idin  ?

Hızlıca konuları tarıyorum :) Anca biter :)

bahattin60

reklamlar yıne gitti. geldigini gordugunuz zaman burdan yazarmısınız :)

zyaseven

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 14 Mayıs 2016, 02:36:41
K.Kartı değil ama, bir sür e sonrası için, Allied Wallet aracılığıyla TMS adıma debit kart konusu konuşuluyor.
Heniz çok kesin bilgiler yok.
Sadece reklam tıklamaları yapan arkadaşlar için külfetli olacaktır, tercih edilmez çıkarsa/çıktığında.
Ama benim gibi yatırımcılar için çok güzel olacak.
Direk bankamatikten çekebileceğiz :)

Tabii ki önce bir kart çıkacaksa bir çıksın,
çıkarsa da kart ücretini ve fee leri görelim,
bu bilgilerle karar verilecek bir durum :)

İnşallah kesintilerde makul iyi olur .Bende küçük çapta yatırımım var  ve .reklamları da tıklıyorum şimdilik iyi gidiyor maşallah ama paypaldan beri ödeme almadım hiç.
acelem de yok şimdilik ama dediğin gibi kartı çıkarırlarsa yatırımcı için gayet iyi olacak.yanlız bir sorum olacak yatırımınızı erken çekmiyormusunuz.az daha katlamak varken  :P

sondurak

ben siteye 1 hafta önce falan üye oldum ama sonra hiç giriş yapmadım şimdi irşi yaptım 10 adet reklam izleme olayını yaptım altta reklamlar tıklıyorum bikaç kutucuk çıkıyor 0.001 vs yazan onlardan birine tıklayınca beni kimlikle hesap doğrulama sayfasına yönlendiriyor nedeni nedir acaba?

zyaseven

Hesabını onaylaman gerekiyor.profil bilgilerini(üst solda edit porfilkısmından) türkçe karakter kullanmadan düzeltmen gerekenler varsa isim soyisim adres vs onları düzelt.daha sonra reklam tıklaman için onay isteyen sayfadanda kimliğinin önyüzünden foto çekip eklemen gerekiyor.hızlı olmasını istersen altta support kısmından iletişime geçtiğinde sağ altta canlı destek kısmı açılacak ordan iletişime geçersin hızlıca onaylıyorlar.fakat bugün pazar olduğu için kapalı olabilir