TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sondurak

tamam kimlikte tc nin görünmesi gerekiyor mu onu kapatacam ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: zyaseven - 14 Mayıs 2016, 18:37:20
İnşallah kesintilerde makul iyi olur .Bende küçük çapta yatırımım var  ve .reklamları da tıklıyorum şimdilik iyi gidiyor maşallah ama paypaldan beri ödeme almadım hiç.
acelem de yok şimdilik ama dediğin gibi kartı çıkarırlarsa yatırımcı için gayet iyi olacak.yanlız bir sorum olacak yatırımınızı erken çekmiyormusunuz.az daha katlamak varken  :P

Benim kendime ait bir yatırım politikam ve kurgum var :)
Bu çizginin altında ya da üstünde kalmak hesaplandığında çok da avantajlı olmuyor. Hatta bazen vakit kayıbından öteye geçemiyor :)

Elinizdeki yatırım 1 birim ise, bunu 2 ye katlamak hiç de kolay değil. Ancak 3-4 birimlik bir yatırıma yeni bir birim eklemek kolay ve benim için çaba sarfedilir demek oluyor.
Benim bu site için uyguladığım yatırım politikasına göre de, son dönemde yaptığım yatırımla elimde ancak bir birimlik yatırım oluşturabildim.
bu yüzden de zorlamaya gerek görmüyorum :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sondurak - 15 Mayıs 2016, 16:16:46

Üzerinde oyyama olmasına sıcak bakacaklarını sanmıyorum. Ben kapatmadan gönderdim.
Kapatıp gönderen ve bu şekilde hesabı onaylanan var mı diye bilgi bekleyebilirsiniz tabii ki :)

celil1986

arkadaslar 0.50$ reklam gelmis kacirmayin

zyaseven

Alıntı yapılan: sondurak - 15 Mayıs 2016, 16:16:46
bildiğim kadarıyla kapatıp yollayanları onaylamıyorlar.
Bu arada epey reklama atmış bakın isterseniz

zyaseven

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 15 Mayıs 2016, 17:00:52
Benim kendime ait bir yatırım politikam ve kurgum var :)
Bu çizginin altında ya da üstünde kalmak hesaplandığında çok da avantajlı olmuyor. Hatta bazen vakit kayıbından öteye geçemiyor :)

Elinizdeki yatırım 1 birim ise, bunu 2 ye katlamak hiç de kolay değil. Ancak 3-4 birimlik bir yatırıma yeni bir birim eklemek kolay ve benim için çaba sarfedilir demek oluyor.
Benim bu site için uyguladığım yatırım politikasına göre de, son dönemde yaptığım yatırımla elimde ancak bir birimlik yatırım oluşturabildim.
bu yüzden de zorlamaya gerek görmüyorum :)

10bin tl ile yatırım yapmak istersek hesapladığımızda 64 paket civarı alınabiliyor.tabi yaptığımız yatırımı alıp kara geçmek amaç.Sence en akıllıcahesap nasıl olmalı desem:D

bahattin60

Alıntı yapılan: celil1986 - 15 Mayıs 2016, 17:09:58
arkadaslar 0.50$ reklam gelmis kacirmayin

geri gitmiş sanırım bende yok :)

bahattin60

bu arada adminlere birşey sorabilirmiyim. forum kurallarını bilmiyorum o yuzden soruyorum.
tms için whatsapp kurubu kursam. buradan katılmal ısteyen arkadasları eklesek uygun olur mu. reklamlar geldigi zaman anında haberimiz olur. hep kaçırıyorum reklamları :)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: bahattin60 - 15 Mayıs 2016, 19:57:10
bu arada adminlere birşey sorabilirmiyim. forum kurallarını bilmiyorum o yuzden soruyorum.
tms için whatsapp kurubu kursam. buradan katılmal ısteyen arkadasları eklesek uygun olur mu. reklamlar geldigi zaman anında haberimiz olur. hep kaçırıyorum reklamları :)
O dediğini yapıyorlar senin haberin yok :g
Şebeke bunlar hiçbir reklamı kaçırmıyorlar :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: zyaseven - 15 Mayıs 2016, 17:30:08
10bin tl ile yatırım yapmak istersek hesapladığımızda 64 paket civarı alınabiliyor.tabi yaptığımız yatırımı alıp kara geçmek amaç.Sence en akıllıcahesap nasıl olmalı desem:D

Bu soruyu PM le sorarsanız daha iyi olur :)
Konular arasında geri dönüp yazamıyorum. Hatırlatmış olursunuz :)

Kabaca;
Referans geri iadesi alabileceğiniz bir upline ile yola çıkmak bu site için önemli ve ortalama her 1750$ ile de bir seviye oluşturuluyor.
Ben de reflerime iade yaptıım için aslında kurgu onlar için hazırlandı. Ben kendime sponsor bulamıyorum maalesef :)

Sizin planlanan yatırımınızla 2 basanak oluşturulabiliyor ve sponsor iadesiyle ortalama 3.5 - 4 ay arasında yatırımınızı çıkarmış olursunuz.
Sonrasında da aylık 400$ civarı net kazancınız olur.

Sponsor iadesi olmadan bu süre 5 ayı çok rahat buluyor ve belki biraz da geçiyor. Sonrasında aylık kazancınız da 300$ civarında oluyor.