TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Alıntı yapılan: ibrahim131 - 21 Mayıs 2016, 15:45:23
ben profilimi onaylatamiyorum kimlik belgesinin resimlerini atiyorum ama Support Team : You must submit picture id showing date of birth and name.
boyle hata veriyor ticket de yazdim ayni seyi soyluyorlar

Çektiğiniz fotoğrafın çözünürlüğü nasıl kırpma, karalama vs.. herhangi bir oynama yapıyor musunuz ?

Buradaki makaleye uygun şekilde yükleyin.

utkuberk

şu an balance 6 dolar payza yok bende arkadaşımın payza hesabını eklesem olurmu olursa nereden ekleyeceğim profilime bulamadım ekleme yerini

atLL

Alıntı yapılan: utkuberk - 23 Mayıs 2016, 02:09:43
şu an balance 6 dolar payza yok bende arkadaşımın payza hesabını eklesem olurmu olursa nereden ekleyeceğim profilime bulamadım ekleme yerini

Ayni durumdayim bende bu gidisle paket alimina kadar yolu var 50$ biriktirmek simdili hedefim bende ekleyemiyorum payza  paypal ne zaman geri gelcek acaba

smbllr424

Alıntı yapılan: atLL - 23 Mayıs 2016, 02:32:45
Ayni durumdayim bende bu gidisle paket alimina kadar yolu var 50$ biriktirmek simdili hedefim bende ekleyemiyorum payza  paypal ne zaman geri gelcek acaba
hiç bir zaman, sitenin paypal ile yolları ayrılalı cok oldu

utkuberk

payza hesabı nereden ekleniyor

ibrhmsny

Alıntı yapılan: utkuberk - 23 Mayıs 2016, 02:59:38
payza hesabı nereden ekleniyor
Ekleme menüsü yok.Site içi harcama yapmanız lazım.
Dilerseniz 50 usd ye bir paket alın, dilerseniz cashlink alın.En düşük harcama en son 1.6 usd civarıydı.
Harcama yaparken site size soracak, hangi ödeme işlemcisini kullanmak istediğinizi.Yani menü açılacak.Payzayı seçince payzaya bağlayacak ve payzada bakiyeniz var ise o harcama gerçekleşmiş olacak.Ve hesabınıza da payza adresinizi eklemiş olacaksınız.

smbllr424

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 23 Mayıs 2016, 09:36:20
Ekleme menüsü yok.Site içi harcama yapmanız lazım.
Dilerseniz 50 usd ye bir paket alın, dilerseniz cashlink alın.En düşük harcama en son 1.6 usd civarıydı.
Harcama yaparken site size soracak, hangi ödeme işlemcisini kullanmak istediğinizi.Yani menü açılacak.Payzayı seçince payzaya bağlayacak ve payzada bakiyeniz var ise o harcama gerçekleşmiş olacak.Ve hesabınıza da payza adresinizi eklemiş olacaksınız.
ek olaraktan payza hesabınızda bakiye yok ise ödemeyi bitcoin ilede yapabiliyorsunuz, payza yı sectiginizde bitcoin secenegide cıkacaktır  (spk)

Tigro

ElisaMcCline Referansından Üye Oluyorum Kardeşim.
Eski hesabı unuttum. Onun için yeniden kayıt oluyorum bi sıkıntı olur mu acaba?

ibrhmsny

Alıntı yapılan: Tigro - 23 Mayıs 2016, 18:09:13
ElisaMcCline Referansından Üye Oluyorum Kardeşim.
Eski hesabı unuttum. Onun için yeniden kayıt oluyorum bi sıkıntı olur mu acaba?
@ElisaMcCline gelince kendi de cevaplar, şimdilik ben yardımcı olayım.
Vereceğiniz bilgiler farklı olmalı.Mesela kayıt olacağınız email.
Yeni bir üyelik alırken sadece İP değişsin yeterli.
Başka sorun olmaz.

Tigro

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 23 Mayıs 2016, 18:15:06
@ElisaMcCline gelince kendi de cevaplar, şimdilik ben yardımcı olayım.
Vereceğiniz bilgiler farklı olmalı.Mesela kayıt olacağınız email.
Yeni bir üyelik alırken sadece İP değişsin yeterli.
Başka sorun olmaz.

İsim soyisim aynı olsa bişi olur mu?