TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Bir önceki üyeliğin onaylı değil ise, yani kimlik bilgilerini göndermediysen sorun olmaz. Şimdi isim soyisim yazarken gerçek ismini yaz, onaylı üye olurken kimlik göndereceksin ;)

Tigro

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 23 Mayıs 2016, 18:26:25
Bir önceki üyeliğin onaylı değil ise, yani kimlik bilgilerini göndermediysen sorun olmaz. Şimdi isim soyisim yazarken gerçek ismini yaz, onaylı üye olurken kimlik göndereceksin ;)

Yok onaylı değildi. Çok teşekkürlerimi sunuyorum.
Daha 17 yaşımda olduğumdan dolayı Payza hesabı açamıyorum. Babamın üstüne açsam trafficmonsoondaki isimle payzadaki isim farklı olduğundan herhangi bir problem yaşanır mı? Veya bitcoin ilemi yatırım yapayım ne dersiniz ödeme alırken bitcoin ilede alınıyor mu?
Kusura bakmayın uzun süre oldu siteyi bırakalıda.

ibrhmsny

Payza üyeliğiniz onaylı olmasa da şuan için tms bir şey demiyor ancak sonrasını bilemem.
Hayır bitcoin ile ödeme almıyor.

zyaseven

Siteden kredi kartı bölümünden paket alım yapılamıyormuş.Alınan hatayı Türkçe çevirince '''Kredi kartı ekstresinde okuyacak "ALW * trafficmonsoon8776446714"'
bu ibare çıkıyormuş
Allied Wallet kartmı ekleniyor ondanmı hata veriyor acaba

suskun

Alıntı yapılan: zyaseven - 23 Mayıs 2016, 20:02:03
Siteden kredi kartı bölümünden paket alım yapılamıyormuş.Alınan hatayı Türkçe çevirince '''Kredi kartı ekstresinde okuyacak "ALW * trafficmonsoon8776446714"'
bu ibare çıkıyormuş
Allied Wallet kartmı ekleniyor ondanmı hata veriyor acaba
Hatanın asıl sebebi nedir bilmiyorum ama mesajı yazdığınız saatten yola çıkarak saat başı olduğu için hata almış olabilirsiniz.

zyaseven

Alıntı yapılan: suskun - 23 Mayıs 2016, 21:08:23
Hatanın asıl sebebi nedir bilmiyorum ama mesajı yazdığınız saatten yola çıkarak saat başı olduğu için hata almış olabilirsiniz.
yok kendim denemedim almak için arkadaşımın refi var 2 gündür almaya çalışıyor bir türlü alım yapılamamış.bana sordular başka zamanlardada denedik olmadı ticket atınca payza yada stp den deneyin denmiş.Belki sorunun çözümünü bilen vardır diye buraya yazdım bende

mahocan

Dün bende kredi kartı ile alım yapamadım. Geçici bir sorundur umarım.

zyaseven

30 cent ten fazla reklam var

6il9in

Alıntı yapılan: zyaseven - 25 Mayıs 2016, 02:31:39
30 cent ten fazla reklam var

Gelde tıkla :D

Haftalar sonra zorla surf yaptım yazılacak şeymi şimdi bu $0.30 :PP

timodi

Reklam var da tıklatmıyoki ya başa atıyo, ya ads expired diyo, tekrar giriyosun yine başa döndürüyo. Neden böyle yapıyolar anlamadım.