TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: timodi - 25 Mayıs 2016, 04:37:43
Reklam var da tıklatmıyoki ya başa atıyo, ya ads expired diyo, tekrar giriyosun yine başa döndürüyo. Neden böyle yapıyolar anlamadım.

Örneğin $0.001 bir reklam tıkla sonra reklam sayfasına geldiğinde $0.01 ve $0.02 gibi reklamlar duruyorsa tıklamayı dene. Muhtemellen yüksek olan rakamlar hesabına işler. Reklamlar bazen görünüp kayboluyor. Uzun zaman oldu surf ve reklam sayfasında dolaşmayalı :)

munal2075

uzun zaman sonra geldi reklamlar. toplayıp toplayıp hep birden salıyolar sanki.  ($$)  bu arada her çekimde para çekim limiti 1 dolar artıyormu? ben önce 2 çektim sonra 3 e çıkardılar şimdide 4 dolar en az çekim diyor. bu nere kadar çıkıyor ??? :g

ibrhmsny

Alıntı yapılan: munal2075 - 25 Mayıs 2016, 11:14:14
uzun zaman sonra geldi reklamlar. toplayıp toplayıp hep birden salıyolar sanki.  ($$)  bu arada her çekimde para çekim limiti 1 dolar artıyormu? ben önce 2 çektim sonra 3 e çıkardılar şimdide 4 dolar en az çekim diyor. bu nere kadar çıkıyor ??? :g
@munal2075
Maksimum 10 usd oluyor.

bykazancom

Created:   2014-08-30
Expires:   2016-08-30    sitenin domain süresi  bu yılın temmuz ayında bitiyor

zyaseven

Reklam var saldırın:D

Coulers79

Alıntı yapılan: bykazancom - 25 Mayıs 2016, 16:16:44
Created:   2014-08-30
Expires:   2016-08-30    sitenin domain süresi  bu yılın temmuz ayında bitiyor

Ahandaranza! *) 6 ay dolmadan, bir iki ödemeye dispute açıp ninja zararı azaltsak mı acaba? ???

zyaseven

O bilgi domain uzamıyacağı yada uzatmıyacakları manasınamı geliyor.anlamadım

bykazancom

Alıntı yapılan: zyaseven - 26 Mayıs 2016, 21:24:50
O bilgi domain uzamıyacağı yada uzatmıyacakları manasınamı geliyor.anlamadım

o bilgi domain uzayıp uzamıyacağı anlamına gelmez sadece domain süresinin ne zaman biteceğini gösterir.

kilicaslan3873

arkadaşlar arkadaşın biri yanlışlıkla payza mailiyle hesap açtıydı, hesabı onaysız...
şimdi tekrar başka bir maille hesap açsa ilerde sıkıntı olurmu... hesabın payza maille açma zorunluluğu var mı?

utkuberk

hazır payzadan konu açılmışken benimde bir sorum olacak şu an hesabım onaylı ve payza ekli değil arkadaşımın payza mailini ekleme şansım varmı şu an balance 7 dolara yakın bu konularda acemiyim ya basit olarak tarif yada sizin önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.