TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FUKARA85

Sanırım kimse cevap vermeyecek.resmin boyutunun ne kadar olması gerektiğini sorsam obada kimse cevap alabilir miyim ki

varidat

Reduce file size, yani dosya boyutunu azaltın diyor
Resmin cozunurlugunu azaltıp dosya boyutunu azaltabılırsın
yazmıs oldugun ısım soyısım gıbı bılgıler ekledıgın resimdekı ıle birebir aynı olmalı dıyor

Alıntı yapılan: FUKARA85 - 01 Haziran 2016, 13:26:08
No image.Reduce file size.Name and Date of Birth on profile page make exactly on the upload page.?tam olarak ne demek istiyor doğum tarihini onlar gibi ay gün şeklinde yazdım . acaba isim soy isim bizde tam ters onuda uste tarafa soyad alt tarafa isim mi yazacağız onay almak icin

AnilK

Alıntı yapılan: FUKARA85 - 02 Haziran 2016, 16:43:41
Sanırım kimse cevap vermeyecek.resmin boyutunun ne kadar olması gerektiğini sorsam obada kimse cevap alabilir miyim ki
Resim boyutu yüksek diyor, düşürüp deneyin.
Doğum tarihi de profildekiyle birebir aynı olmalıymış.

korkutata

Merhaba 2 gündür üyeliğimi onaylı hale getiremiyorum
kimlik resim yükledim gözüküyor  karakterleri ingilizce kullandım
doğum tarihini gün ay yer de değiştirdim ama onay vermiyor
Support Team : No photo ID,please submit valid ID
Destek Ekibi: Resim fotoğraflı bir kimlik, geçerli bir kimlik gönderin
TC.nüfüs cüzdanımdan daha geçerli nasıl bir kimlik istiyorki :) 

mahocan

Profil resmini kimlikteki resimle değiştirmeyi deneyin. Ben öyle yapmıştım onaylanmıştı

bycasper

Kredi Kartı ile paket alımı aktif yapılmış

FUKARA85

canlı chatdan yazdim hiçbirşey sormadan hesabimi onayladılar. halbukı siteye yüklediğin kimliği kabul etmiyorlardı. sizinde denemenizi tavsiye ederim. canlı destekden yazın çözerler

bayram4558

canlı destek nerede

zyaseven

En altta support kısmından ticket aç daha sonra sağ alt köşede canlı destek kısmı gözükür ordan hesabın onaylanması için mesaj atarsın

bayram4558

Alıntı yapılan: zyaseven - 03 Haziran 2016, 18:57:54
En altta support kısmından ticket aç daha sonra sağ alt köşede canlı destek kısmı gözükür ordan hesabın onaylanması için mesaj atarsın

@zyaseven Teşekkürler onaylıyım artık ne şimdi paket alacağım ama payzada para yok payzayı da onayladım bakalım payzaya para gelirse paket alıp 6 dolarım var çekeyim onu.