TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FUKARA85

1 paket gunluk ne kadar gelir sağlıyor ve kendisini tamamlaması yine 54-55 günde mi oluyor acaba

burakkaya23

Alıntı yapılan: FUKARA85 - 04 Haziran 2016, 18:18:21
1 paket gunluk ne kadar gelir sağlıyor ve kendisini tamamlaması yine 54-55 günde mi oluyor acaba

Aynen ortalama 1.02 felan getiriyor ve paketlerin ömrü de 55 dolar olunca yani 52-55 günde tamamlanıyor

ElisaMcCline

Selam arkadaşlar :)

Günlük 1.02$ bilgisi sanırım 23 saatlik bilgi.
1 hafta 10 gündür düzgün takip edemiyorum ama, uzun süredir artık saat başlarında hızlıca işlemiyor paketler.
İlk paketten başlayarak saon pakete kadar aralıklarla parça parça işliyor ve son alınan pakete son olarak işleyerek, o saatin hesabını hapatıyor.
Bazen 30 geçe, bazen 50 geçe işlediğini bile gördüm ;)

Benim genel durumuma göre, paketler günde ortalama 1.05$ işliyor ve ortalama 52 gün sürüyor.

Bu ara ben çok surf zamanı kaçırdım ama, hesap allak bullak oldu.
Bir değişiklik var mı diye tekrar kontrol etmeye çalışırım :)

hayrilast

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 08 Haziran 2016, 01:26:42
Selam arkadaşlar :)

Günlük 1.02$ bilgisi sanırım 23 saatlik bilgi.
1 hafta 10 gündür düzgün takip edemiyorum ama, uzun süredir artık saat başlarında hızlıca işlemiyor paketler.
İlk paketten başlayarak saon pakete kadar aralıklarla parça parça işliyor ve son alınan pakete son olarak işleyerek, o saatin hesabını hapatıyor.
Bazen 30 geçe, bazen 50 geçe işlediğini bile gördüm ;)

Benim genel durumuma göre, paketler günde ortalama 1.05$ işliyor ve ortalama 52 gün sürüyor.

Bu ara ben çok surf zamanı kaçırdım ama, hesap allak bullak oldu.
Bir değişiklik var mı diye tekrar kontrol etmeye çalışırım :)

AS hocam

evet dediğiniz gibi parça parça işliyor ve paket başı günlük 1.03-1.04 civarı veriyor

ElisaMcCline

Son birkaç gündür tekrar düzenli kontrol etme fırsatım oldu.
Ki aslında gerek de yok. 11 Şubat ve sonrasında zaten düzenli olarak devam ediyorum.
Daha önceki bilgilerle aynı, yani eski bilgilere göre de bir değişiklik olmamış.

Her bir paket 1.06xxxx$ işliyor her gün.

Bu da şu demektir;
Her bir paketin ortalama ömürü 51-52 gün arasıdır, daha fazlası değil.
52. gün dolmadan paket 55$ ı tamamlamış olur ve sonlanır.

ElisaMcCline

(str) Bir süre önce kredi kartı ile paket alımları durdurulmuştu.
Yaklaşık 10 gündür tekrar aktif durumda. Geçici olabilir diye bilgi verilmedi sanırım ama devam ediyor.

(str) Adminden gelen son açıklama burada paylaşılmamış.
Kredi kartının ön/arka yüzünün beyanı konusunda gelen itiraza ilişkin füzeltme yazısı yayınlanmış.

Üyelerden gelen itiraz, kimlik belgesinin ön/arka yüzünbün beyanı konusundaymış. Kredi kartı ile ilgili bir itiraz değilmiş.

(str) Sık sorulan bir soru daha;
1 paket alımı için Payza ve kredi kartı karşılaştırması:

Payza: Total sum : $50.00 + ($50.00 / 100% * 3.90% + $0.59) / 0.96 = $52.65

Kredi Kartı: Total sum : $50.00 + ($50.00 / 100% * 4.50% + $0) / 0.95 = $52.37

ElisaMcCline

(str) Sitede sponsor değişimi yapılabiliyor mu ?

Eğer ki sitedeki sponsorunuz trafficmonsoon olarak görünüyorsa, evet sponsorunuzu değiştirebiliyorsunuz.
Sponsor olarak seçeceğiniz üye, sizden daha eski olmalı. tek şart bu.

Ancak, sponsor alanında başka bir üyelik ismi varsa, maalesef sitede sponsorunuzu değiştirmeniz mümkün değil.

GameHunter

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Haziran 2016, 19:46:59
(str) Sitede sponsor değişimi yapılabiliyor mu ?

Eğer ki sitedeki sponsorunuz trafficmonsoon olarak görünüyorsa, evet sponsorunuzu değiştirebiliyorsunuz.
Sponsor olarak seçeceğiniz üye, sizden daha eski olmalı. tek şart bu.

Ancak, sponsor alanında başka bir üyelik ismi varsa, maalesef sitede sponsorunuzu değiştirmeniz mümkün değil.

Bende Trafficmonsoon yazıyor. :) Sizin refiniz olsam 50% cashback veriyordunuz sanırım. Nasıl değiştiriyoruz ?

bayson81

Trafficmonson kullanicisiyim stp odemelerinde sorun cikariyormu kullanan arkadaslar bilgi verebilirmi

ikose

@bayson81  , merak ettiğmiz, yada aklımıza takılan soruları ilgili konulardan soruyoruz.
Sorunuz ilgili konu içine taşınmıştır.