TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

exchange

evet düzelmiş cektim payzaya

messli

arkadaşlar bu ara hiç reklam 0.01 reklam gelmiyor :( geliyorda ben mi görmüyorum anlamadım gitti

ibrhmsny

Alıntı yapılan: messli - 27 Haziran 2016, 16:07:16
arkadaşlar bu ara hiç reklam 0.01 reklam gelmiyor :( geliyorda ben mi görmüyorum anlamadım gitti
Evet gelmiyor   :)

tarıker

Kredi kartından yatırım yapan arkadaşlar var mı?
Bende şöyle bir sorun oldu.

Trafic monsoon' a kredi kartından yatırım yaptım payza ile 1 usd cash link alıp traffic monsoon hesabıma tanıttım. Para çekmek istediğimde  ise maksimum 1 usd çekebilirsin diyor. Eee ben kredi kartından yatırım yaptım die payza dan çekim yapamayacakmıyım. Support à sordum payza dan yaptigin yatırımı çekebilirsin dediler. Sonra kredi kartından şu kadar yatırım yaptım dedim. Zirvaladlıar hala bi sonuç yok. Çekim yapamiyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı.

bycasper

Kart eklenebiliyor artık Finance Management altı My Cards yerinden artık kart ekleyebiliyoruz. Kart ekledikten sonra Kartın ön yüzü, arka yüzü ve fatura istiyor.

mahocan

Ben KK ile alım yaptım, geçen gün 46$ payzaya çektim. Sıkıntı olmadı. Ancak yeni gelişme var mı bilmiyorum.

Düzenleme: Şimdi denedim çekim yapabildim.

ibrhmsny

Yapılan açıklamalardan anladığım kadarıyla artık 0.5 usd kesinti ile kartımıza para çekebileceğiz.
Aylardır beklenen gelişme.
Bir şeyler yapıyoruz söylemi davranışa dönüştü gerçekten bir şey yapıldı. Daha önce yapılanlar bunun yanında küçük kalacağı için es geçiyorum.
Ağustosta paypaldan alınacak iadelerle pendingdeki paketlerin işlemesine kadar duyabileceğimiz görebileceğimiz en büyük gelişmedir.
Haftada bir açılıp kapanan hyiplere bel bağlayanlara duyurulur.
Tms kalıcı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

GameHunter

Order Allied Wallet Card butonu gelmiş.

O kartın aidatı falan olacak mı, hangi bankanın ATM'sinden para çekilebilecek acaba. ?

ibrhmsny

Alıntı yapılan: GameHunter - 28 Haziran 2016, 00:24:29
Order Allied Wallet Card butonu gelmiş.

O kartın aidatı falan olacak mı, hangi bankanın ATM'sinden para çekilebilecek acaba. ?
Kart ücreti 6 usd.
Her bankadan çekilebilir büyük ihtimalle.
O bankanın kesintisi ne olur bilemeyiz.

GameHunter

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 28 Haziran 2016, 00:29:46
O bankanın kesintisi ne olur bilemeyiz.

Neyse sizler önden bir sipariş edip deneyimleyin sonra Payza'dan avantajlıysa ben sipariş ederim. (yvr)